Vezi filme și seriale direct din Contul tău Focus Sat
Înapoi la blog

Vezi filme și seriale direct din Contul tău Focus Sat

04.11.2022 Focus Sat App

FilmBox+ este platforma de streaming disponibilă gratuit clienților Focus Sat care au activ oricare dintre pachetele Acces Plus, Acces Max sau Play TV Extra

FilmBox+ este o platformă video destinată pasionaților de filme, seriale, documentare, lupte marțiale, box, motocross, surfing, snowboarding, muzică, modă, stil de viață sau de gaming și o poți accesa 24/24 în fiecare zi a săptămânii.

Tu alegi conținutul video pe care dorești să îl vizionezi, complet fără publicitate, disponibil pe:

  • 8 canale TV în regim live: FilmBox, FilmBox Family, FilmBox Stars, FilmBox Premium, FilmBox Extra, Dizi, DocuBox, FightBox
  • 5 canale exclusiv online: 360TuneBox, FashionBox, Fast&FunBox HD, FilmBox Arthouse HD, GameToon
  • În secțiunea de conţinut VOD (la cerere): filme de la Hollywood sau capodopere ale tuturor timpurilor, seriale internaționale populare, seriale turcești (DIZI)

Filme noi în fiecare săptămână, special alese pentru tine

În FilmBox+ găsești noi titluri adăugate în fiecare săptămănă, inclusiv producții de la Hollywood recente sau clasice, precum și o gamă largă de conținut de divertisment

Creed

Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul lui Apollo – rivalul din ring al lui Rocky Balboa (Silvester Stallone). Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky, deși acceptă cu greu să îl aibă ca mentor.

Distribuție: Michael B. Jordan, Silvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad

Creed

Mister Mayfair

Max Mitchell (Armand Assante), un fost gangster din New York, o duce grozav în cartierul Mayfair din Londra. La vârsta de 65 de ani nimic nu-l poate opri, cu excepţia sosirii nepoatei lui, despre care nu ştia că există.

Distribuție: Armand Assante, Steven Bauer, Ken Davitian, Nathalie Cox, Soraya Torrens

Mister Mayfair

Then Came You

Un angajat ipohondru (David Koechner) care lucrează ca manipulant de bagaje la aeroport este obligat să-și confrunte temerile atunci când un adolescent britanic cu o boală terminală (Asa Butterfield) îi solicită ajutorul.

Distribuție: Asa Butterfield, Maisie Williams, Nina Dobrev, David Koechner

Then Came You

Cum accesez FilmBox+ din Contul meu Focus Sat?

În situația în care ești client Focus Sat și ai activ unul dintre pachetele Acces Plus, Acces Max sau Play TV Extra, dar nu ai accesat încă FilmBox+ urmează acești pași:

  • te autentifici în Contul meu Focus Sat
  • activezi FilmBox+
  • te autentifici în FilmBox+ și urmărești conținutul video dorit

Poți viziona FilmBox+ simultan pe mai multe dispozitive smart de oriunde te afli în UE, atâta timp cât ești autentificat pe fiecare dintre ele în Contul meu Focus Sat.

Tutorial FilmBox+

 

Vreau acces instantaneu la FilmBox+

Reîncarcă acum unul dintre pachetele TV eligibile (Acces Plus, Acces Max sau Play TV Extra) și navighezi nelimitat în platforma FilmBox+!

Reîncarcă