Top seriale Canal+ in exclusivitate la Focus Sat
Înapoi la blog

Top seriale Canal+ în exclusivitate la Focus Sat

21.02.2022 Focus Sat App Recomandări TV

Sunt pline de acțiune și mister, sunt profunde, noir, șocante și incredibil de complexe!

Focus Sat TV și  Focus Sat App aduce în atenția publicului din România producția de conținut TV europeană de calitate, prin difuzarea în exclusivitate a unor seriale europene multipremiate, producții Canal+ Original. În cele de mai jos îți prezentăm top 5 seriale europene Canal+ din catalogul VOD al Focus Sat App pe care nu trebuie să le ratezi!

Ți-am pregătit topul celor mai urmărite seriale Canal+ din biblioteca VOD
Baron Noir

Cum arată o ipotetică luptă de putere inspirată din realitatea politică franceză? Extrem de stilată chiar și atunci când opozanții nu se poartă cu mănuși. Într-o poveste de o amploare epică, politicianul francez Philippe Rickwaert își plănuiește răzbunarea împotriva dușmanilor săi politici. Cariera politică a lui Philippe este distrusă după ce este sacrificat de candidatul de stânga, Francis Laugier, pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Pas cu pas, Philippe complotează împotriva lui și încheie o alianță cu cel mai apropiat consilier al său, Amélie Dorendeu. Pe cât de înșelător de sincer este, Philippe își cultivă prietenii printre straturile sociale, de la poliție, la lumea interlopă. Viața lui este un haos fascinant, organizat, fiindcă el luptă mereu împotriva inamicilor și a propriilor săi demoni. Iar, în final, după ani de zile petrecuți în culise, de unde a orchestrat alegerea ultimilor doi președinți francezi, „baronul negru” decide să candideze el însuși.

Vezi Online

Pedagogul 

În frumosul ținut împădurit din orașul Dobrowice din Polonia, o tânără studentă este găsită moartă. Un profesor de la școala locală este hotărât să descopere motivele reale din spatele morții sale. Investigația sa neoficială dezvăluie piste tulburătoare de corupție politică în care sunt implicați importanți oameni de afacere locali, contrabandă cu alcool, trafic de droguri, polițiști corupți. Pe măsură ce se apropie de adevăr Pedagogul devine la rândul său ținta atacurilor. Dar, pentru că tânăra ucisă de dovedește a fi fiica sa biologică secretă, nimic nu-l mai poate opri să descopere adevărul.

Vezi Online

ZeroZeroZero 

Filmat în 148 de zile pe trei continente (în cinci țări diferite: SUA, Mexic, Maroc, Senegal și Italia), serialul este recunoscut pentru sinceritatea brutală cu care redă călătoria unui transport de 5 tone de cocaină din Mexic până în mâinile unui puternic cartel italian aflat în pragul unui colaps financiar. Pe jumătate thriller pe jumătate dramă de familie, această mini-saga are un mare atu: prezintă afacerea cu droguri din 3 perspective diferite – beneficiarul (cartelul din Calabria condus de vârstnicul Don Minu permanent sabotat de nepotul său ambițios), distribuitorul (cartelul din Mexic condus de Manuel Contreras, fost lider din armata Fortelor Speciale) și intermediarul (familia de antreprenori Lynwood formată din patriarhul Edward, fiica isteață și descurcăreață Emma și fiul plin de slăbiciune și nesiguranță  Chris).

Vezi Online

Secretul celor cinci 

Adaptare a unuia dintre romanele best-seller semnate de Harlan Coben, povestea îi aduce în centrul atenției pe cei 4 prieteni, Mark, Pru, Danny și Slade. Când aveau 12 ani, aceștia își petreceau timpul împreună în pădure. Jesse, fratele lui Mark, care avea doar cinci ani, îi deranja. Într-una din zile au vrut să scape de el - i-au spus să plece. Jesse a fugit și a dispărut. Nu l-au mai văzut niciodată de atunci. 20 de ani mai târziu, Danny - acum detectiv - află o veste șocantă. ADN-ul lui Jesse a fost găsit la locul unei crime. El este viu și încă se află printre noi. Undeva.

Vezi Online

Paris Police 1900 

Creat de celebrul autor de benzi desenate Fabien Nury, serialul-thriller ne dezvăluie o versiune noir, plină de rafinament, sângeroasă și palpitantă a perioadei anilor 1900, total diferită de accepțiunea generală despre La Belle Époque. Președintele francez Felix Faure tocmai a murit. Prinsă între grupările de extremă dreaptă și anti-semite și o tendința de creștere a anarhiei, Franța nu s-a dovedit a fi niciodată atât de slăbită. Situația tinde să escaladeze după tragica descoperire a trunchiului unei femei tinere într-o valiză care plutea pe Sena. În Parisul unde crimele și păcatele se amestecă cu opulența și puritanismul, o serie de personaje fascinante se vor intersecta și își vor uni forțele pentru a salva Franța.

Vezi Online

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în Focus Sat App cu pachetele TV online Play TV.

Dacă nu ești încă client Focus Sat, încearcă aplicația Focus Sat gratuit 7 zile și vezi oricând vrei sezoane complete ale tuturor producțiilor de succes Canal+ disponibile în catalogul VOD: Baron Noir, Pedagogul, ZeroZeroZero, Paris Police 1900, Moscow Noir, Nox, Secretul celor cinci, Pro și Contra, Ai încredere în mine, Planeta celor singuri. Opt povestiri.

ÎNCEARCĂ GRATUIT