Spune bun venit noului canal de televiziune TeenNick!
Înapoi la blog

Spune bun venit noului canal de televiziune TeenNick!

12.01.2021

TeenNick - un nou canal pentru adolescenți

Vești proaspete legate de grila de canale Focus Sat: din 12 ianuarie va fi lansat noul post de televiziune TeenNick cu conținut dedicat exclusiv adolescenților. Printre producțiile de succes TeenNick se numără iCarly, The Thundermans, Noobees, I am Frankie, School of Rock sau Victorious.

TeenNick va înlocui postul de filme Paramount România ca urmare a deciziei Viacom CBS Networks de reajustare a portofoliului. Filmele difuzate de regulă de Paramount Channel vor putea fi vizionate în continuare pe canalul Comedy Central din 31 ianuarie 2021.

„Observăm o tendință de creștere constantă a popularității televiziunilor noastre pentru copii. De aceea, suntem foarte încântați să adăugam TeenNick în familia de branduri Nick, care se numără deja printre cele mai vizionate portofolii de programe pentru copii din România. TeenNick oferă conținut specific pentru adolescenți, care lipsește din mixul actual de pe piață și pe care cei mai tineri îl vor îndrăgi cu siguranță, alături de toate serialele și personajele lor preferate. Prin reajustarea portofoliului nostru pentru a satisface mai bine nevoile publicului, transformăm Comedy Central într-o televiziune axată pe divertisment la nivel premium, care se adresează unei audiențe mai largi, difuzând în continuare cele mai reușite producții de comedie” a declarat Gabor Harsanyi, VP, General Manager al companiei ViacomCBS Networks Europa Centrala si de Est.

Canalul face parte din pachetul Familia.