Seriale în premieră la TV pe care vrei să le vezi!
Înapoi la blog

Seriale în premieră la TV pe care vrei să le vezi!

04.08.2021

Ascunde-te de zilele toride ale inceputului de lună august și descoperă chiar aici ce serialele poți urmări în premieră la TV!

Primul sezon al seriei Salvatorii autostrăzilor începe la Viasat Explore azi, 4 august, de la ora 22:00. Seria urmărește un grup de intervenție de categorie grea, care face eforturi să mențină circulația pe secțiunea 401 a autostrăzii care trece prin Toronto, cel mai aglomerat segment de autostradă din lume.

Canalul Epic Drama îți propune sezonul doi al serialului istoric, Manhattan, joi, 5 august de la ora 22:45. Viețile încâlcite ale rezidenților din Los Alamos, în cursa lor pentru crearea primei bombe nucleare din istorie, izolați în cel mai secret oraș din lume.  Cercetătorii și familiile lor renunță la libertatea personală și își riscă sănătatea mentală pentru a pune capăt unui război, dar în același timp stârnesc un altul, personal.

Iar dacă vrei să explorezi cele mai frumoase locuri din lume vino să vezi primul episod din Planeta comorilor pe Viasat History, duminică 8 august, de la ora 20:55. Seria în șase părți își propune să te familiarizeze cu moștenirea culturală mondială aflată în Patrimoniul UNESCO care include 1121 de astfel de comori.

Ray Mears pleacă în aventură, explorând China sălbatică, tot duminică 8 august, de la ora 15:15 pe Viasat Nature. Călătoria sa începe în Beijing, ajunge la Marele Zid Chinezesc și în jungla tropicală, apoi prin Podișul Tibet. La Centrul de Cercetare și Conservare pentru Panda, el li se alătură rezidenților pentru micul dejun, apoi învață să pescuiască împreună cu cormoranii. În finalul seriei, descoperă maimuțele Rhinopitecus și se întâlnește cu vracii de la Shangri-La.

Iar canalul Nick Jr. aduce noi episoade din Navigăm cu Santiago de luni până vineri începand cu ora 19:15. Căpitanul Santiago, broscuța Kiko, verișorul Tomas și prietena lor Lorelai sunt Pirații Protectori de pe Insula Encanto! Santiago pleacă alături de prieteni săi, cu nava lui magică El Bravo, în aventuri uimitoare pe mare.

Veștile bune continuă cu Focus Sat TV, care îți oferă joi de la ora 21:30 finalul sezonului 2 al serialului Baron Noir, producție Canal+ Création Originale. Află dacă se va împlini visul lui Philippe de unificare a tuturor partidelor de stânga. Va păstra legătura Philippe cu Amélie? După ani de zile petrecuți în culise, de unde a orchestrat alegerea ultimilor doi președinți francezi, ce va decide să facă „baronul negru”?

Din 9 August, sezonul trei al serialului Baron Noir se va difuza în premieră națională la Focus Sat TV, pe poziția nr 1 în grila TV Satelit, și live sau on demand în aplicația Focus Sat

Nu uita că ai acces imediat la toate posturile TV preferate direct din aplicația Focus Sat. Te poți bucura oriunde și oricând de programele pe care nu vrei să le ratezi! Dacă nu ești client, poți testa aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit, activând unul din pachetele Play TV sau Play TV Extra

Încearcă gratuit Play TV