Recomandări DIVA pentru luna septembrie
Înapoi la blog

Recomandări DIVA pentru luna septembrie

04.09.2020

TOAMNA SE NUMĂRĂ ÎNDRĂGOSTIȚII LA DIVA

Un nou anotimp aduce filme pline de romantism la DIVA din 6 septembrie, duminica de la 16:00!

Dragostea este prezentă în titlurile premieră la DIVA: Lege și dragoste (Love, Fall and Order, 2019) din 6 septembrie și A doua şansă la iubire (Timeless Love, 2019) pe 27 septembrie, dar și în preferatele publicului: Sub soarele toamnei (Under the Autumn Moon) din 13 septembrie și Brioșe cu dragoste (Truly, Madly, Sweetly) pe 20 septembrie.

6 septembrie începe seria cu filmul Lege și dragoste. Claire (Erin Cahill) merge acasă pentru a salva festivalul recoltei de la ferma de dovleci a familiei. Problema este că un vechi rival (Patrick Harris), cu care se confruntă în sala de judecată, o provoacă în mai multe feluri.

A doua șansă la iubire/Timeless Love

27 septembrie aduce A doua şansă la iubire. Megan Murphy (Rachel Skarsten) pare că duce o viață perfectă alături de soțul ei, Thomas și cei doi copii ai lor. Problema este că această viață este doar în imaginația ei și află acest lucru când se trezește din comă. Din fericire, în scurt timp, îl cunoaște pe Tomas (Brant Daughety) și în viața reală și este hotărâtă să îl facă să se îndrăgostească de ea din nou, de data asta în realitate.

Alături de filmele în premieră la DIVA, luna septembrie aduce pe micile ecrane și povestea lui Alex și Josh din filmul Sub soarele toamnei pe 13 septembrie, dar și o delicioasă gustare prin intermediul filmului Brioșe cu dragoste pe 20 septembrie.

Toamna se numără îndrăgostiții  în luna septembrie la DIVA, în fiecare duminica, de la 16:00.