Reîncarcă online cu premii de sărbători
Înapoi la blog

Reîncarcă online cu premii de sărbători

14.12.2020

1 smart TV LG, 2 console PS 4, 2 soundbar Samsung

Pentru că nu există sărbători fără cadouri și nici distracție fără televiziune, Focus Sat îți oferă șansa să mai primești niște cadouri surpriză pe lângă cele pe care le aștepți deja!

Reîncarcă online în perioada 14 decembrie 2020 - 14 ianuarie 2021 minimum pachetul Familia 1 lună și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

- Premiul I:  un smart TV LG 4K Ultra HD cu diagonala de 123 cm

- Premiul al II-lea: una dintre cele două console PlayStation PS4 Slim 500 GB

- Premiul al III-lea: unul dintre cele două soundbar Samsung Mate XN

Alege pachetul Familia și plătești prețul de 35 de lei în loc de 37 lei/lună pentru cele 74 canale pe televizor și cele 53 de canale în aplicația Focus Sat, dacă vrei să vezi pe mai multe dispozitive.

Sau poți  încerca ceva nou cu pachetele Total sau Complet, compuse din Familia și multe alte extraopțiuni care includ Mozaic Plus, Cinema (cu suita HBO și Cinemax), Filmbox, Panonia, Activ și profită de faptul că prețul acestora este redus față de pachetele componente.

Nu uita că doar în aplicația Focus Sat ai acces la biblioteca de documentare National Geographic cu peste 500 de titluri din cele mai diverse domenii, numai bune de văzut de în această perioadă.

Reîncarcă online, distrează-te și câștigă!

Regulamentul campaniei este aici.

Reîncarcă acum