Cele mai tari programe pentru copii la Focus Sat
Înapoi la blog

Cele mai tari programe pentru copii la Focus Sat

05.08.2021

O zi confortabilă la TV alături de familie cere niște programe cu adevărat grozave.

Iar vestea bună este că în luna august le găsești la Focus Sat! Fie că ești în căutarea unor desene clasice sau doar ceva, orice, nou de vizionat, lista noastră de „cele mai bune programe pentru copii” este plină de emisiuni care vor capta atenția întregii familii.

Sâmbătă, 7 august, la 14:00, Cartoon Network îi așteaptă pe cei mici cu Stă să plouă cu chiftele. Vremuri grele au lovit orăselul Swallow Falls, iar locuitorii săi își permit să mănânce doar sardine. Flint Lockwood, un inventator eșuat, crede că are răspunsul la criza orașului - construiește o mașină care convertește apa în mâncare și devine un erou local atunci când burgeri și chiftele gustoase cad din cer ca ploaia. Dar când mașinăria scapă de sub control și amenință să îngroape întreaga lume sub movile uriașe de alimente, Flint constată că este posibil să fi mușcat mai mult decât poate mesteca.

Tot pe Cartoon Network nu trebuie să ratați noile serii Scooby Doo! Toată luna august, Fred, Daphne, Velma, Shaggy și Scooby-Doo se vor confrunta cu unele dintre cele mai complicate mistere de până acum și își vor uni forțele pentru a rezolva cele mai dificile situații. Săriți și voi în Mașina Misterelor pentru noi aventuri comice!

Boomerang vine cu seria Mr. Bean, luni, 9 august la ora 15:00. Seria animată este o colecție de episoade scurte cu personajul zăpăcit și confuz făcut celebru de actorul Rowan Atkinson. O avalanșă de situații comice create de felul în care domnul Bean întelege natura umană și lumea din jurul său ne va înveseli zilele de vacanță.

Tot pe Boomerang trebuie să te pregătești pentru întâlnirea cu toate personajele tale preferate din Looney Tunes, cu noi aventuri din Lumea Looney Tunes. Toată lumea va fi aici - Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Porcușorul Porky, Elmer Fudd și mulți alții! Vino cu ei în aventuri animate trăsnite și nu rata nicio clipă de distracție.

Justice League este un alt film pentru copii ce nu trebuie ratat, pe HBO, sâmbătă, 7 august, la ora 9:10. Maleficul și puternicul Steppenwolf se întoarce pe Pământ împreună cu armata sa de Parademoni pentru a fura cele trei cutii-mamă care pot transforma întreaga planetă și pot ucide fiecare ființă vie de pe Pământ. Acum, Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman și Cyborg trebuie să se unească pentru a opri invadatorul extraterestru. Dar oare vor avea vreo șansă fără ajutorul lui Superman?

Pinguinii dansatori din Happy Feet 2 vin pe HBO joi, 12 august, la ora 12:05. Filmul readuce pe micile ecrane peisajele feerice din Antarctica și pe cei mai buni dansatori de step: Mumble, Gloria și prietenii lor, Ramon și Lovelace. Mumble și Gloria au acum un pui, pe Erik. Din nefericire, Erik e total nepriceput la coregrafie și nu poate prinde pașii de dans. Rușinat, micul pinguin fuge de acasă și astfel îl cunoaște pe Marele Sven, un pinguin care poate să zboare! Între timp, pericole neașteptate îi amenință pe toți pinguinii, iar pentru a se salva se pare că trebuie să se unească cu toate creaturile din Antarctica și să... danseze.

Duminică la ora 14:00, pe Antena 1, copiii pot intra în lumea aventurilor cu Indiana Jones and the Last Crusade. La doi ani după Indiana Jones and Raiders of the Lost Ark, povestea îl urmează pe arheologul Indiana Jones, care descoperă că tatăl său a dispărut în timp ce căuta indicii care să ducă la Sfântul Graal. Ghidat în căutarea sa de jurnalul tatălui său, Jones află că și naziștii sunt interesați de cupa biblică și trebuie să-i depășească pentru a se reuni cu părintele său.

Dacă ești client Focus Sat, ai acces gratuit la conținutul Video on Demand pentru copii cu pachetul TV online Play TV Extra. Dacă nu ești client, poți testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile activând unul dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra.

Încearcă gratuit Play TV