Recomandări  luna august la HBO
Înapoi la blog

Recomandări luna august la HBO

06.08.2020

Luna august la HBO

Sâmbătă, 8 august, de la 21:50

Annabelle 3 (ANNABELLE COMES HOME)

Gen: mister, horror

© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc.All Rights Reserved

Acesta este al treilea fim din seria de filme de succes “Annabelle”. Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiștii Ed și Lorraine Warren duc păpușa posedată în camera sigilată cu artefacte din propria casă, o închid “în siguranță” în spatele unei sticle sacre și cer binecuvântarea unui preot. Dar o noapte de orori se apropie după ce Annabelle trezește spiritele malefice din încăpere. Acestea pun ochii pe o nouă țintă: Judy, fiica în vârstă de 10 ani a soților Warren, și prietenele ei.

Annabelle 3

 

Duminică, 9 august, de la 20:00 (reluare 10 și 12 august)

Star Wars: Skywalker - Ascensiunea (STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER)

Gen: science fiction, aventură

Lupta dintre Jedi și Sith ajunge la final în acest ultim capitol al sagăi Skywalker. Ultimii membri ai mișcării de rezistență se adună ca să încerce să distrugă Primul Ordin odată pentru totdeauna. Fiecare membru trebuie să-și accepte demonii și să se împace cu modul în care evenimentele trecutului l-au afectat, învățând cum să depășească obstacolele ca să creeze un front unit. Între timp, Jedi și Sith se apropie de ultima confruntare, ducând la bun sfârșit un conflict vechi de secole. În mijlocul tuturor evenimentelor, se află Rey (Daisy Ridley), o orfană care este ultima speranță a rezistenței ca singurul cavaler Jedi rămas.

STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER

 

Luni, 10 august, de la 21:35 (reluare 13 august)

Ori așa, ori așa - POR H O POR B (AKA. ONE WAY OR ANOTHER) I.

Gen: comedie

După ce nu s-au mai văzut de mulți ani, Hache și Belén se întâlnesc din nou, în cartierul hipster din Madrid, Malasaña. Aici, cele două prietene din Parla încearcă să supraviețuiască într-o lume nouă.

După ce nu s-au mai văzut de ani întregi, Hache și Belén se întâlnesc din nou, în cartierul hipster din Madrid, Malasaña. Aici, cele două prietene din Parla, un oraș de lângă periferia capitalei, încearcă să supraviețuiască într-o lume care le este cu totul străină.

Por H o Por B

 

Duminică, 16 august, de la 20:00

Jumanji: Nivelul următor (JUMANJI: THE NEXT LEVEL)

Gen: aventură, comedie

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Jucătorii se întorc în Jumanji ca să-l salveze pe unul dintre ai lor, dar nimic nu este cum se așteaptă. Când prietenii (Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black și Karen Gillan) se întorc în Jumanji ca să-l salveze pe unul de-ai lor, ei descoperă că nimic nu este cum se așteptau. Jucătorii se confruntă cu părți necunoscute și neexplorate, de la deșertul arid la muntele înzăpezit, ca să scape din cel mai periculos joc din lume.

Jumanji:The Next Level

 

Duminică, 16 august, de la 04:00

Lovecraft Country (LOVECRAFT COUNTRY I)

Gen: dramă, horror

Noul serial HBO dramă, “Lovecraft Country”, bazat pe romanul din 2016 al lui Matt Ruff, îl are în prim plan pe Atticus Freeman (Jonathan Majors). Atticus e un veteran tânăr, de culoare, obsedat de cărțile S.F. După ce se întoarce din al Doilea Război Mondial, membrii familiei lui sunt atrași într-un mister alimentat de magie și culte secrete. El, prietena lui Letitia (Jurnee Smollett-Bell) și unchiul său George (Courtney B. Vance) pornesc într-o excursie prin America anilor 1950, o țară dominată de legile Jim Crow, în căutarea tatălui său dispărut (Michael Kenneth Williams). Așa începe lupta lor pentru supraviețuire și pentru depășirea terorilor rasiste ale Americii albe și monștrilor terifianți care par scoși dintr-o carte a lui H.P. Lovecraft.

Lovecraft Country

 

Duminică, 23 august, de la 20:00

Artemis Fowl (ARTEMIS FOWL)

Gen: acțiune, fantasy

Producția Disney “Artemis Fowl“, bazată pe îndrăgita carte scrisă de Eoin Colfe, este o aventură fantastică. Filmul urmărește călătoria lui Artemis, un geniu în vârstă de 12 ani, care face parte dintr-o familie de infractori celebri și care își caută tatăl care a dispărut în mod misterios. Cu ajutorul loialului său susținător, Butler, Artemis este hotărât să-și găsească părintele și descoperă o civilizație antică, ascunsă, o lume a zânelor. Convins fiind că dispariția tatălui său are legătură cu lumea secretă, vicleanul Artemis pune la cale un plan periculos – atât de periculos încât ajunge să se implice într-o război al minților cu puternicele zâne.

Duminică, 30 august

Lucy printre stele (LUCY IN THE SKY)
Gen: dramă

© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All rights reserved

Lucy in the Sky

Lucy Cola este o femeie puternică a cărei determinare ca astronaut o duce în spațiu unde - cu albastrul Pământului reflectându-se în ochii ei - este copleșită de mirare și venerație și mișcată de o experiență transcendentală. Doar câțiva oameni foarte norocoși au văzut vreodată planeta din perspectiva ei. Lucy simte în același timp enormitatea momentului și relativa lipsă de importanță. Înapoi acasă, Lucy simte că trăiește într-o lume prea mică, iar legătura ei cu realitatea se destramă.

Natalie Portman o interpretează pe Lucy Cola în acest film bazat pe evenimente reale. Lucy este un astronaut care reușește să câștige un loc în clubul băieților de la NASA. Dar după ce visul ei de a merge în spațiu devine realitate, existența ei zilnică de pe Pământ i se pare mică și sufocantă. Concentrată să se pregătească pentru următoarea misiune, viața lui Lucy se destramă pe măsură ce pierde legătura cu ceea ce este real și ceea ce este cu adevărat important.

Canalul HBO face parte împreună cu HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2 din extraopțiunea Cinema.

Vrei mai multe blockbustere, seriale și producții originale? Reîncarcă sau plătește online extraopțiunea Cinema.

Reîncarcă Cinema