Recomandări luna august la DIVA
Înapoi la blog

Recomandări luna august la DIVA

05.08.2020

Luna august la DIVA

Detectivul gourmet

Lunea de la 21:00

Din 3 august

Savurează luna aceasta un program cu faimosul consultant culinar Henry Ross, un fin cunoscător al industriei din San Francisco. Când suspectează un sabotaj ce se sfârșește cu o crimă șocantă la restaurantul de cinci stele al preietenului său, Henry intră în investigație alături de ambițiosul detectiv și mamă singură, Maggie Price. Patru filme din serie sunt difuzate la DIVA: Detectivul gourmet (3 august), Detectivul gourmet: Crimă la patru stele (10 august), Detectivul gourmet: Bucătar cu ghinion (17 august), Detectivul gourmet: Festin mortal (24 august)

Crimele din Midsomer

Un episod marți de la 21:00

Din 4 august

Se termină marți, 25 august

Faimosul serial cu detectivi revine la DIVA în august. Detectivul Barnaby și echipa lui continuă să investigheze noi crime și mistere în pitorescul peisaj rural englez. Midsomer vibrează în ritmul muzicii de la concursul de dans Extravaganza. Dar, în spatele zâmbetelor se ascund conflicte și pasiuni, iar dorința de a câștiga primează. Deasemenea, lumea miniaturilor se prăbușește când un agent imobiliar este ucis în fața unui public. Întreaga scenă are loc la descoperirea unei case de păpuși din cadrul Muzeului familiei din Midsomer.

Crimele din Midsomer

Filme în premieră în România

Sezonul iubirii

Filme romatice de vară

Continuă duminica de la 16:00

Din 2 august

Sezonul iubirii continuă iar romantismul este prezent la fiecare pas în filmele difuzate în premieră duminica. O idilă estivală (2 august) spune povestea lui Richard, care zboară în Montana pentru a cumpăra o fermă aflată în insolvență, de la  o tânără singură. În filmul Idilă în paradis (9 august) Ellie are grijă de Jordan, care este rănit. În filmul Dragoste la Daisy Hills (16 august) o întâlnim pe Jo, care află că magazinul familiei pierde profit și fostul iubit se oferă să o ajute. Cabana iubirii (23 august) îl prezintă pe Noah, dependentul de muncă, ce are parte de o vacanță de o săptămână la o cabană izolată iar filmul Pe gustul meu (30 august) ne înfățișază un jurnalist din New York care se îndrăgostește după un interviu cu un autor renumit.

O idilă estivală

Comedii clasice

Vinerea de la 21:00

Se termină pe 14 august

Rămâi alături DIVA în serile de vineri pentru doza săptămânală de comedie. Vacanța (7 august) cu Jude Law, Kate Winslet, Cameron Diaz și Jack Black este despre două femei cu probleme sentimentale care fac schimb de case.

Vacanța

Luna august aduce publicului și comedia cu două nominalizări la Oscar, Domnișoare de onoare (14 august), despre Annie (interpretată de Kristen Wiig) care are parte de o serie de ghinioane după ce a fost rugată de prietena ei (interpretată de Maya Rudolph) să fie domnișoara ei de onoare.

Canalul DIVA face parte din pachetul de bază Familia.

Vrei mai multe filme romantice și comedii clasice? Reîncarcă sau activează online pachetul Familia pe 6 sau 12 luni și beneficiezi de o lună sau două luni gratuite.