Septembrie este luna premierelor la DIVA!
Înapoi la blog

Septembrie este luna premierelor la DIVA!

03.09.2021

Da, chiar așa, luna aceasta găsești la DIVA seriale noi și sezoane mult așteptate ale serialelor tale preferate!

Asistenți medicali”, unul dintre cele mai noi seriale medicale care se difuzează la DIVA, revine cu sezonul 2 duminică, 5 septembrie de la 20:00.

În noile episoade, încercatul spital este și mai solicitat când asistenta Kate Faulkner este desemnată șefa departamentului. Problemele se amplifică și Ashley trebuie să trateze un pacient dificil, iar Keon este împovărat cu doi pacienți. Nazneen are un șef celebru și Grace se confruntă cu ploșnițe, o femeie abuzată și un tip fermecător.

Asistenți medicali

 

Serialul „Morgane, geniul investigațiilor” are premiera pe 9 septembrie de la 21:00 și îl vei putea urmări în fiecare zi de joi.

Morgane este personalul principal al unui serial franțuzesc de comedie și mister. Ea este o femeie de 38 de ani și mamă singură a 3 copii. În ciuda IQ-ului său de 160, încearcă să supraviețuiască între cei doi foști și numeroasele credite. Dar, într-o zi, un polițist observă abilitățile ei extraordinare și îi oferă o poziție de consultant. Singura problemă este că Morgane urăște polițiștii.

Morgane

 

Încă un serial de comedie si investigații va avea premiera pe 20 septembrie - „Detectivi particulari

Îndrăgitul actor Jason Priestley îl interpretează pe Matt Shade, un impresar de hochei, care face echipă Cindy Sampson. Ei cercetează circumstanțele suspicioase în care unul dintre clienții lui Matt s-a îmbolnăvit. După acest prim caz, el decide să se asocieze cu detectivul particular Angle Everett pentru a continua investigațiile în Toronto.

Poți viziona câte două episoade în fiecare zi de luni de la 19:00!

Detectivi particulari

 

Tot lunea, îți dă întâlnire „Căpitanul Marleau” de la ora 21:00 în noile episoade ale sezonului 6.

Căpitanului Marleau este un detectiv formidabil cu un comportament excentric. Felul ei impredictibil și personalitatea extrovertită, alături de umorul negru, o transformă într-o apariție unică. Marleau nu este un detectiv obișnuit, ea investighează în ritmul propriu și urmărește neobosită suspecții.

Căpitanul Marleau

 

Iar marțea poți vedea câte două episoade noi ale serialului „Hudson si Rex”, de la ora 21:00.

Charlie și Rex pleacă să investigheze membrii unei comunități izolate, după ce un cadavru mumificat este găsit în tundra din Newfoundland. Cei doi suspectează că un criminal se ascunde printre ei. După acest caz, cadavrul unui scafandru este găsit pe mal, cu rezerva de oxigen avariată, iar Charlie decide să investigheze chiar în Oceanul Atlantic.

Hudson si Rex

 

Toamna este anotimpul perfect pentru romantism. 

Pe tine te-am iubit mereu

Și după-amiezile de duminică se transformă în pretextul perfect pentru relaxare în doi cu filme romantice care celebrează iubirea.

Pe tine te-am iubit mereu” are premiera duminică, 5 septembrie, ora 16:00. Este povestea lui Elizabeth cu ale ei planuri de logodnă care sunt puse sub semnul întrebării

În premieră în România este difuzat și filmul „Cascadele iubirii”, duminică, 19 septembrie. Amy, de profesie fotograf, caută cele mai bune imagini la o cabană izolată, unde se îndrăgostește de ghidul local. Deasemenea, parte din program fac și filmele îndrăgite de public: „Sub soarele toamnei” (12 septembrie) și „ Brioșe cu dragoste” (26 septembrie).

 

Tu ce vei alege sa vizionezi?

Canalul DIVA este disponibil și în aplicația Focus Sat și poate fi urmărit pe orice dispozitiv smart, cu pachetele TV online Play TV.

Dacă nu ești clientul nostru, testează aplicația gratuit timp de 7 zile

Încearcă gratuit Play TV