Premiere DIVA în luna august
Înapoi la blog

Premiere DIVA în luna august

05.08.2020

DIVA continuă sezonul iubirii și în luna august

Noi filme romantice de vară au premiera în România la DIVA duminica de la 16:00 și în luna august. 

O idilă estivală (A Summer Romance, 2019) ne aduce pe 2 august, povestea lui Richard Belmont (Ryan Paevey), care zboară în Montana pentru a cumpăra o fermă aflată în insolvență, de la o tânără singură. Ferma din Montana este moștenirea Samanthei Walker (Erin Krakow), care nu intenționează să renunțe ușor la ea. Pe măsură ce începe să negocieze pentru teren, Richard realizează că este posibil ca oferta să includă și inima proprietarei.  

9 august aduce Idilă în paradis (Retreat to Paradise, 2020). Ellie (Melanie Stone) are grijă de Jordan (Casey Elliott), care este rănit la umăr. Problema este că atitudinea lui morocănoasă o determină pe Ellie să-și dorească să plece cât mai departe de el și să-l lase singur. Dar, pe măsură ce ajung să se cunoască, Jordan începe să vadă că Ellie este tot ceea ce el își dorește de la viață și poate doar să spere că și ea simte la fel.

În filmul Dragoste la Daisy Hills (Love at Daisy Hills, 2020), programat pe 16 august, o întâlnim pe Jo (Cindy Busby), care află că magazinul familiei nu mai are profit și că fostul său iubit, Blake, este solicitat de tatăl ei ca să îi ajute să repună afacerea pe picioare. Blake (Marshall Williams) nu ezită să părăsească New York-ul, unde are o carieră de succes, pentru a se întoarce în micul oraș natal. Chiar dacă planurile lor pentru salvarea magazinului sunt complet diferite, sentimentele par să se armonizeze foarte ușor.

Pe 23 august publicul are rezervare la Cabana iubirii (Love at Look Lodge, 2020). Aici îl cunoaște pe Noah Moore (Jonathan Keltz), un personaj dependent de muncă, ce are parte de o vacanță de o săptămână la o cabană alături de sora lui și viitorul său cumnat. Lily (Clark Backo) este organizatoarea de evenimente a locului și pregătește o serie de activități în speranța că cei doi frați vor ajunge să se reconecteze. Curând, Noah ajunge la concluzia că Lily ar putea foarte bine să îi organizeze nu doar vacanță, ci și viața.

Pe gustul meu (Just My Type, 2020) încheie seria de filme romantice de vară pe 30 august. Vanessa Sills (Bethany Joy Lenz) este un jurnalist ce primește șansa să discute cu Martin Clayborne (Brett Dalton), un autor extrem de apreciat. Chiar dacă întâlnirea nu începe cu dreptul, Vanessa reușește să vadă dincolo de aparențe și descoperă că vrea mai mult decât un simplu interviu.

Încă o lună de vară și de iubire vine la DIVA. Sezonul iubirii continuă cu noi filme în premieră, duminica, de la 16:00!

Canalul DIVA face parte din pachetul de bază Familia.

Vrei mai multe filme romantice și comedii clasice? Reîncarcă sau activează online pachetul Familia pe 6 sau 12 luni și beneficiezi de o lună sau două luni gratuite.

Reîncarcă Familia