Noile titluri Nickelodeon în aplicația Focus Sat
Înapoi la blog

Niciun moment de plictiseală cu noile titluri Nickelodeon în aplicația Focus Sat

11.06.2021

Din 3 iunie, copiii pasionați de filme animate au acces la noi titluri Nickelodeon în biblioteca video din aplicația Focus Sat. Avantajul acestui tip de divertisment la cerere este că se poate urmări pe orice tip de dispozitiv smart, oriunde și oricând, chiar și de pe 3 dispozitive simultan. Iar cei mici au posibilitatea să selecteze dintr-o gamă de animații variate, disponibile pentru o perioadă mai lungă de timp.

Nickelodeon este brandul numărul 1 de divertisment dedicat copiilor, oferind producții originale și premiate, filme animate, sitcomuri și conținut distractiv pentru întreaga familie.

Cei mici se vor distra cu SpongeBob Pantaloni Pătraţi, care locuieşte în orăşelul Bikini Bottom din adâncul mării împreună cu o varietate de personaje vesele. Printre acestea se numără cel mai bun prieten al său, adorabila stea de mare Patrick, vecinul perfecționist pe nume Squidward, veveriţa atletică Sandy, crustaceul zgârcit pe nume Dl. Krabs și mulți alții. Peripețiile lui SpongeBob și ale prietenilor săi continuă să însoțească copilăria multora și să ofere lecții de viață despre prietenie, onestitate și nu numai.

O altă serie de desene animate care îi va bucura pe micuți este Curierii de pâine. Îi are drept protagoniști pe SwaySway și Buhdeuce, prieteni buni care livrează pâine cetățenilor planetei Pondgea cu duba-racheta lor fantastică. Când intră în bucluc, cei doi au capacitatea să se transforme, într-un mod similar personajelor jocurilor video, într-o varietate de forme hazlii și să facă față provocărilor cu mult farmec și curaj.

Aventurile celor trei prieteni din 100 de lucruri de făcut înainte de liceu vor bucura toată familia. Pentru că CJ Martin, fata optimistă care crede că liceul va fi cea mai frumoasă perioadă din viață, află de la fratele ei că poate să-și piardă toți prietenii și nimic nu va mai fi la fel, ea își face o listă cu lucruri interesante pe care împreună cu amicii ei de-o viață, Fenwick Frazier și Christian “Crispo” Powers să le facă împreună.

Cu aplicația Focus Sat ai parte de televiziune online în regim live sau video on demand, cu acces imediat la conținut complex, angrenant și captivant care acoperă preferințele mai multor membri, de vârste diferite, ai unei familii. Aplicația Focus Sat îți dă posibilitatea să setezi notificări pentru a fi mereu informat când se difuzează filmele, serialele, știrile sau transmisiunile sportive pe care le urmărești. Pentru acces rapid îți poți personaliza o listă cu canalele TV preferate, dar și desenele animate adorate de cei mici.

Funcția Replay disponibilă pe anumite programe îți permite să aleagi când urmărești emisiunile preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare în aplicatia Focus Sat. De asemenea, poți controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcției Restart, și poți înregistra programele preferate pentru a le urmări ulterior pe orice ecran.

Dacă ești client, ai acces gratuit la conținutul Video on Demand de la Nickelodeon și nu numai (ai acces și la titluri National Geographic, AMC, JimJam, Minimax, Comedy Central) cu condiția sa ai activ(ă) extra optiunea Mozaic Plus sau pachetul TV online Play TV Extra

Dacă nu ești client, poți testa aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit.

Încearcă gratuit aplicația Focus Sat