La ce ne uităm la TV în weekend?
Înapoi la blog

La ce ne uităm la TV în weekendul 23-25 Iulie?

21.07.2021

Vrei să știi cum îți poți petrece sfarșitul săptămânii urmărind canalele din abonamentul tău Focus Sat? Pregătește-ți telecomanda, venim cu recomandări de filme și programe pe care nu trebuie să le ratezi!

Fanii filmelor fantastice se întalnesc vineri seara la 12:00 cu Hellboy pe ProTV - bazat pe romanele grafice ale lui Mike Mignola, Hellboy, prins între o lume supranaturală și realitate, luptă cu o vrăjitoare străveche care cauta răzbunare. Nu rata filmul dacă vrei să vezi cine castigă batalia epică.

Tot vineri vei putea vedea ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la ora 14:00 pe TVR 1. Competiţiile se vor desfăşura în nu mai puţin de 41 de locaţii, incluzând Japan National Stadium, Tokyo Stadium şi Yokohama Stadium. La Jocurile Olimpice Tokyo 2020, România este reprezentată de 101 sportivi, care concurează la 17 discipline sportive.

Sambătă, pe ProTV la ora 16:00, ai Cronicile din Narnia: Prințul Caspian. Continuând povestea din prima peliculă, Cronicile din Narnia: șifonierul, leul și vrăjitoarea, filmul păstrează șirul întâmplărilor din momentul în care Peter, Susan, Edmund și Lucy Pevensie sunt chemați din nou în Narnia pentru a se lupta cu dușmanul care îi amenință pe locuitorii acestui ținut.

Pe KanalD te așteaptă vineri la 20:00 un nou episod din Hercai, povestea tulburătoare a unei tinere care plătește pentru greșelile din trecut ale familiei sale. Serialul îi are în centrul acțiunii pe Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească și să lupte pentru dragostea lor.

Comedy Central vine în weekend cu sitcomuri clasice: Doi bărbați și jumătate, de vineri la 10:00, Prințul din Bel Air de la 13:00 sau Big Bang Theory, sâmbătă la 13:00.

Cei mici pot vedea pe Cartoon Network de joi de la 10:00 Looney Tunes, Uimitoarea lume a lui Gumball de vineri la 8:40 sau Victor și Valentino, sâmbătă la ora 15:55.

Veștile bune continuă cu Focus Sat TV, care îți oferă joi de la ora 21:30 finalul sezonului 1 al serialului Baron Noir, producție Canal+ Création Originale, episoadele 7 și 8. Află cum se încheie acest sezon plin de răsturnări de situație și care stă sub semnul „Nu există prietenie în politică”. Care dintre cei doi uneltitori politici, Rickwaert sau Laugier, va învinge, acum că sunt de-a întregul și exclusiv fiecare pe cont propriu? 

Nu uita că ai acces imediat la toate posturile TV preferate direct din aplicația Focus Sat. Te poți bucura oriunde și oricând de programele pe care nu vrei să le ratezi! Dacă nu ești client, poți testa aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit, activând unul din pachetele Play TV sau Play TV Extra

Încearcă gratuit Play TV