Ne urmărești pe Facebook? Ți-am pregătit un concurs!
Înapoi la blog

Ne urmărești pe Facebook? Ți-am pregătit un concurs!

08.04.2021

De câte ori nu i-ai văzut pe cei mici imitând personajele lor preferate? Intră pe pagina noastră de Facebook și spune-ne în comentarii în ce desen animat de la JimJam și-a dorit să fie protagonist și poți câștiga un set de super premii pe placul prichindelului:

5 seturi cu premii JimJam branded: lunch box, creioane de colorat, puzzle, carte de colorat

Nu uita, acum copiii se pot bucura de și mai multe desene animate în biblioteca video din aplicația Focus Sat. Bob Constructorul, Pompierul Sam sau Thomas și prietenii săi te așteaptă oricând, oriunde, pe orice dispozitiv smart.

Regulamentul campaniei este aici.

Despre aplicația Focus Sat

Televiziunea evoluează cu pași repezi, astfel încât azi există servicii precum televiziune online fără cabluri și fără instalare. Noi ne-am propus să aducem conceptul de online TV în pas cu tehnologia actuală și să-ți punem la dispoziție aplicația Focus Sat. Aceasta poate fi descărcată și accesată atât pe dispozitive mobile, tip smartphone sau tabletă, cât și pe calculatorul personal, laptop sau smart TV. Aplicația TV online Focus Sat oferă nu doar acces la posturile și emisiunile favorite, ci și conținut unic Video-on-Demand în cadrul secțiunii Bibliotecă.

Încearcă gratuit aplicația Focus Sat