EURO 2020 fotbalul spectacol la Focus Sat
Înapoi la blog

EURO 2020 fotbalul spectacol la Focus Sat

28.06.2021

Nu rata meciurile din fazele eliminatorii ale Campionatului Euro 2020!

Cea de-a XVI-a ediţie a turneului final al Campionatului European de Fotbal – EURO 2020, organizat de UEFA, are loc până pe 11 iulie și promite în continuare microbiștilor din toată lumea o experiență pe măsură. Prilejul de a-i revedea pe jucătorii de clasă mondială după o pauză semnificativă face din turneul îndrăgit o modalitate de a trăi pasiunea, intensitatea și emoția unui spectacol grandios în cea mai pură formă, indiferent dacă ești în tribune sau în fața ecranelor.

Pentru că optimile de finală sunt aici, iar emoțiile se încing, nu uita că ai acces imediat la toate meciurile direct din aplicația Focus Sat. Te poți bucura oriunde și oricând de partidele pe care nu vrei să le ratezi!

Naționala Franței, care va juca cu Elvetia la Bucuresti, sau eterna rivalitate dintre Anglia și Germania, îți vor încinge serile. Oare Lukaku si Kylian Mbappe s-ar putea întâlni în fazele eliminatorii? În ultimul act al competiției, am putea vedea meciuri precum Franța – Germania, Franța – Anglia, Italia – Anglia sau Italia – Germania.

La fiecare turneu se marchează goluri superbe și memorabile, iar printre cele mai spectaculoase de până acum sunt, cu siguranta, șutul de la 50 m al lui Patrik Schick împotriva Scoţiei sau golul fabulos cu exteriorul al croatului Luka Modric în poarta ghinionistului scoţian David Marshall. Am avut parte de penalty-uri transformate spectaculos și ratate incredibil de spanioli. Iar recordul individual stabilit de Cristiano Ronaldo pentru numărul de goluri înscrise la Campionatul European este una dintre surprizele acestui turneu. Și momentele memorabile vor continua, cu siguranță, atât în optimi, cât și în sferturi sau semifinale.

Vestea bună e că în cazul în care ai de văzut 2 meciuri importante care se dispută simultan, acum nu mai ratezi nicio fază importantă pentru ca pe  PRO TV disponibil în aplicația Focus Sat ai restart și replay. Pui pauză la un meci și îl continui mai târziu sau îl vezi în reluare în următoarele 7 zile!

Cu meciurile ce sunt discutate și așteptate de cei mici și cei mari deopotrivă, bucură-te de întrevederea sportivă a anului, în exclusivitate la PRO TV așa cum îți dorești! Canalul este disponibil în toate pachetele noi TV satelit Acces, precum și în pachetele online Play TV.

Descoperă oferta TV completă aici:

Oferta TV

Dacă nu ești client, poți testa aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit.