Focus Sat livrează echipamente în UE
Înapoi la blog

Focus Sat livrează echipamente în UE

07.07.2020

Livrare europeană cu DHL pentru Focus Sat

Ești plecat temporar sau în vacanță în afara țării? Avem o veste bună: de acum orice receiver Focus Sat sau modul CI+ comandat pe site-ul nostru se livrează în Europa. Prin parteneriatul încheiat între Focus Sat și DHL Romania echipamentul de recepție achiziționat de pe site-ul nostru ajunge la ușa ta.

Indiferent că este vorba despre modul CAM (CI+) sau de receiever HD Focus Sat, acestea se livrează în următoarele țări din Europa:

Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Republica Irlanda, Republica Moldova, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican.

Tarifele de livrare percepute de DHL sunt diferențiate în funcție de zonele de livrare precum și de greutatea coletelor.

Îți reamintim că achiziționând propriul echipament de recepție (modul CI+ sau receptor HD) te poți bucura de televiziune de calitate și plătești pachetele pe care vrei să le vizionezi doar atunci când dorești!