Documentar despre Maradona în exclusivitate la Focus Sat
Înapoi la blog

Documentar despre Maradona în exclusivitate la Focus Sat

27.11.2020

Documentar omagiu despre Maradona exclusiv la HISTORY pe Focus Sat

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020, de la ora 17:15 pe canalul HISTORY

Pentru toți fanii marelui Maradona, stins din viață pe 26.11.2020 la numai 60 de ani, HISTORY și Focus Sat prezintă în premieră și în exclusivitate în România un documentar despre cel care este considerat cel mai mare fotbalist al secolului XX.

Seria din care face parte documentarul se numește "Momente glorioase din fotbal" / Football's Greatest Moments iar titlul episodului special este ”Vreau capul lui Diego Maradona”.

Istoria lui Maradona este o poveste shakespeareană povestită în stilul unui western spaghetti și jucată pe parcursul a 16 ani, trei continente și cinci cupe mondiale - o poveste de respingere, rușine, împăcare, răzbunare, glorie ... și o cădere teribilă și lentă în dizgrație.

Carlos Billardo, fost antrenor al selecționatei Argentinei

Carlos Billardo, fost antrenor și actual manager al selecționatei Argentinei

Pentru unii, pur și simplu cel mai mare, cel mai sublim talent fotbalistic pe care lumea l-a văzut vreodată - pentru alții, simbolul a tot ceea ce este putred în joc; Diego Armando Maradona a divizat opinia publică ca nimeni altul iar istoria lui se sprijină în acest documentar pe opiniile a doi oameni care l-au cunoscut îndeaproape: Carlos Bilardo, fost antrenor și jucpător al echipei reprezentantive a Argentinei, actualmente manager general și Guillermo Coppola, personaj controversat, impresarul lui Maradona timp de 18 ani (din 1985 până în 2003). 

O minune, un geniu, un trișor - Diego Maradona a fost - și este - toate aceste lucruri. Este un om complicat: în același timp super-erou și personaj negativ, în același timp nebun și geniu.

În acest film, încercăm să înțelegem motivațiile și personalitățile multiple ale lui Maradona - și să intrăm în capul său. Cum și de ce a făcut ce a făcut/ ? Ar putea Maradona să fie vreodată oprit - ar putea să-l explice cineva vreodată?

Canalul HISTORY face parte din extraopțiunea Mozaic Plus, precum și din pachetele Total și Complet.

Ai un pachet Familia care expiră duminică și vrei să nu ratezi acest documentar unic? Reîncarcă astăzi sau mâine și primești 7 zile gratis de Mozaic Plus!

Reîncarcă acum