Divertisment premium în aplicația Focus Sat
Înapoi la blog

Divertisment premium Comedy Central, în aplicația Focus Sat

04.06.2021

Începând din 2 iunie, titluri noi de la Comedy Central sunt disponibile în aplicația Focus Sat pentru pasionații de conținut creativ, original și de comedie. Biblioteca în regim video on demand din aplicația Focus Sat îți oferă o selecție de filme și seriale pe care le poți viziona online, instant, pe 3 dispozitive simultan.

Vizionezi online un portofoliu de seriale premiate (scenarizate sau animate), precum și producții locale unice la care ai acces instant, pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, oriunde te afli, ori de câte ori dorești.

Comedy Central transmite divertisment la nivel premium și producții de comedie în exclusivitate. Considerat brandul #1 printre mileniali, canalul oferă acces la lumea celor mai recente episoade care oferă mereu bună dispoziție tuturor.

Poți să te bucuri de sitcomul american Din altă epocă, ce urmărește viața locuitorilor casei Bellacourt, prima familie din Newport-ul începutului de secol XX, care te cucerește imediat. Intenționat să fie o parodie a preocupărilor vieții moderne, trăirile personajelor satirizează multe aspecte de clasă și poziție socială care te vor atrage, chiar dacă au loc la începutul secolului trecut.

Ai și emisiunea românească de satiră Show de seară cu Viorel Dragu, captivantă prin combinația titlurilor de știri scurte, un top al săptămânii și invitați deosebiți, care îți garantează porția săptămânală de râs și starea de bine.

Cei care apreciază prieteniile adevărate vor savura acțiunea și abilitatea protagonistelor din Orașul Femeilor de a induce o stare de amuzament, dar și de neliniște continuă pentru surprizele care le sunt pregătite în giganticul New York.

Dacă vrei seriale binecunoscute, ai În mintea lui Amy Schumer, povestea provocatoare și amuzantă a relațiilor cotidiene a actriței Amy Schumer, condimentată cu interviuri, show-uri de stand-up și nu numai.

Pentru orice moment în care vrei să te relaxezi, poți opta și pentru selecția de titluri diverse direct de pe canalul Comedy Central care face parte din pachetul TV online Play TV, seriale binecunoscute South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family direct pe telefonul mobil, tabletă sau Smart TV. În acest mod, fiecare membru al familiei se poate bucura de filmele și serialele sale preferate de la Comedy Central.

Biblioteca cu conținut Video on Demand din aplicația Focus Sat se diversifică mereu. Avantajul incontestabil al conținutului VOD față de televiziunea liniară este disponibilitatea acestuia pentru o perioadă mai lungă de timp și posibilitatea vizionării pe orice tip de dispozitiv smart, mobil sau fix, oriunde te afli, oricând.

Dacă ești client, ai acces gratuit la conținutul Video on Demand de la Comedy Central și nu numai (ai acces și la titluri National Geographic, AMC, JimJam, Minimax, Nickelodeon) cu condiția sa ai activ(ă) extra optiunea Mozaic Plus sau pachetul TV online Play TV Extra

 

Dacă nu ești client, poți testa aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit.

Încearcă gratuit aplicația Focus Sat