DIVA - Misterele de la Martha’s Vineyard 2
Înapoi la blog

DIVA - Misterele de la Martha’s Vineyard 2

16.10.2020

Noi episoade din Martha's Vineyard la DIVA

Jeff Jackson (Jesse Metcalfe) și Dr. Zee Madieras (Sarah Lind) vin la DIVA, în filmul Misterele de la Martha’s Vineyard 2: Hoțul de smaralde (Riddle with Deceit: A Martha’s Vineyard Mystery, 2020), duminică, 18 octombie, de la ora 16:00!

Ajutorul lui Jeff este din nou solicitat de către șeful poliției pentru a investiga un caz special alături de Zee. Lakshmi Emerald, o broșă cu smaralde estimată la 5 milioane de dolari, este restituită proprietarului de drept, Britt Prajna (Sunita Prasad). Valoroasa bijuterie a circulat pe piața neagră timp de șase ani după ce a fost furată. În cadrul unui eveniment, Britt este atacată, bijuteria dispare din seiful hotelului și o persoană apropiată familiei este ucisă. Cei  doi parteneri trebuie să investigheze furtul, atacul, dar și crima.

Într-un interviu Jesse Metcalfe a declarat: “Ceea ce vă pot spune despre acest film este că există multă istorie în acest mister.

Pornește investigația alături de Jeff și Zee în Misterele de la Martha’s Vineyard 2: Hoțul de smaralde duminică, de la 16:00, la DIVA.

Canalul DIVA face parte din pachetul de bază Familia.

Vrei mai multe filme romantice și comedii clasice? Reîncarcă sau activează online pachetul Familia pe 6 sau 12 luni și beneficiezi de o lună sau două luni gratuite.

Reîncarcă Familia