Descoperă Biblioteca VOD Focus Sat
Înapoi la blog

Descoperă Biblioteca VOD Focus Sat

20.10.2021 Focus Sat App

O experiență video în continuă dezvoltare

Portofoliul de noi titluri în regim video on demand din Focus Sat app se îmbogățește mereu.

Avantajul incontestabil al Bibliotecii video din Focus Sat app este experiența de vizionare interactivă cu sute de ore de conținut online, de la premiere TV exclusive până la filme cult pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Urmărești ceea ce dorești oricând dorești, pe orice tip de ecran smart! Vezi online sezoane întregi din seriale fără să mai fi condiționat de orele de difuzare de pe postul TV linear. Sau vezi filme online pe care le-ai ratat când au fost difuzate pe postul TV linear. În plus, poți să oprești filmul sau serialul și să vezi oricând de unde ai rămas.

Din 21 octombrie continuăm seria de producții Canal+ Création Originale disponibile în Focus Sat TV din Biblioteca video cu titlul Moscow Noir.

Un serial noir modern, elegant, de o frumusețe glacială, Moscow Noir urmărește pe parcursul a 8 episoade declinul bancherului de investiții Tom Blixen (interpretat de Adam Pålsson, cunoscut și din rolul principal din seria Young Wallander) dintr-o viață relaxată și lipsită de griji a unui expatriat bogat în tenebrele morale ale Moscovei din 1999. Un thriller dinamic, intens, profund și plin de subînțelesuri ce dezvăluie locuri și timpuri unice, instantanee ale Rusiei moderne, ale vremurilor extreme și imprevizibile pe care le trăim.

O tranzacție riscantă îl aruncă pe Tom Blixen în mijlocul unei bătălii între milionari, oligarhi și armatele lor private. Dușmanii și ucigașii ies la iveală asemenea unor păpuși Matrioșka, iar morții și minciunile se adună în jurul lui Tom. Un ajutor nesperat vine din partea procurorului rus Dmitri Skurov (interpretat de Georg Nikoloff) priceput în a respecta ordinele fără să devieze de la propria busolă morală. Ajuns să trăiască în ruina vechii sale vieți, Tom este forțat să-și înfrunte în cele din urmă demonii. Serialul este bazat pe romanul „Dirijorul din St. Petersburg” scris de Camilla Grebe și Paul Leander-Engström și a fost filmat în Lituania, dar include și scurte cadre din Moscova.

Rămâi logat în Focus Sat TV din Biblioteca video pentru a pătrunde din 21 octombrie în culisele unui haos postcomunist, unde legea și ordinea sunt arbitrar concepute, cu noul serial Moscow Noir.

Și nu uita că poți oricând să alegi un maraton online al sezoanelor complete din producțiile de succes Canal+ Création Originale, precum Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero sau Paris Police 1900, care se regăsesc în Biblioteca video on demand din Focus Sat app

Focus Sat TV

Iar oferta continuă cu ultimele premiere de la AMC, Killing Eve și Fear the Walking Dead, seriale de succes de la Comedy Central, programe JimJam și Nickelodeon cu personaje super îndrăgite de copii, serii de documentare de la National Geographic pentru iubitorii explorărilor spațiale, ale științei și tehnologiei, ale misterelor cosmosului, naturii și istoriei.

Dacă nu ești client nostru activează TV Online cu una din opțiunile disponibile, Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile de vizionare gratuită. Doar până la 31 octombrie beneficiezi de 50% reducere TV Online in primele 2 luni, după expirarea celor 7 zile gratuite.

Încearcă Play TV