Coordonate noi de recepție Fishing & Hunting, Magyar Slager TV
Înapoi la blog

Coordonate noi de recepție Fishing & Hunting, Magyar Slager TV

17.02.2021

Frecvențe și pozitie în listă noi

Canalul Fishing & Hunting (parte din Mozaic Plus) și Magyar Slager TV (fost Slager TV) - aparținând pachetului Panonia au noi coordonate de recepție, după cum urmează:

Fishing & Hunting   11785MHz/V    poziție în lista de canale – 93    Mozaic Plus

Magyar Slager TV   12130MHz/V    poziție în lista de canale – 192   Panonia

Fishing & Hunting este un program tematic care difuzează filme de pescuit și vânatoare, reportaje și informatii de la cele mai prestigioase evenimente și târguri de gen, 24 de ore pe zi. Fie că este un eveniment local, regional sau internaţional, Fishing & Hunting este prezent pentru a filma.

Printre emisiunile binecunoscute iubitorilor acestui gen se numără The big fish-off, Pe linia apei, Febra vânătorii, Țara cu o mie de insule, Haldorado – Aventuri acvatice, Match fishing, Vânătoare de cerbi în Serbia, Bucătăria iubitorilor de pește, Crapii lacului Blend, Regele râurilor, Studio de caz la spinning, Răpitorii fără reguli, Sfaturi de top, Pe linia de plutire, Halcatraz, Bucătăria vânătorilor și multe altele.

Magyar Slager TV este un canal maghiar de muzică lansat în 2009 sub numele Nota TV. Are în mare parte producție proprie de muzică, atât emisiuni cât și videoclipuri, cu până la 80 de ore de conținut nou în fiecare lună.

Instrucțiuni pentru setare

Dacă utilizezi un receptor standard Focus Sat trebuie să-l oprești și să-l repornești.

În cazul în care canalele nu apar în grilă trebuie să resetezi receptorul accesând de pe telecomandă: Menu/Setare sistem/Resetare receptor/Cod PIN/OK/OK/OK/OK.

Dacă foloseşti un alt tip de receptor va fi necesar să scanezi manual noile frecvențe.