Cei mai buni jucători la EURO 2020
Înapoi la blog

Cei mai buni jucători la EURO 2020

06.07.2021

Dacă ești pasionat de Campionatul European de fotbal EURO 2020 și ai urmărit cu sufletul la gură toate meciurile, atunci trebuie să știi până în sferturile de finală!

Una dintre cele mai mari surprize ale acestei ediții este portarul nationalei Elveției, Yann Sommer, unul dintre cei mai subapreciați jucători de la această competiție, conform unei analize a site-ului whoscored.com. Desi Elveția a fost eliminată de la Euro după ce a pierdut partida cu Spania la loviturile de departajare, Portarul Sommer a fost cel mai bun om al elvețienilor, după ce a avut zece intervenții în timpul regulamentar al partidei și a apărat două lovituri de la 11 metri.

Din dream team-ul de la Euro 2020 fac parte jucătorii Vladimir Coufal din echipa națională a Cehiei, Harry Maguire căpitanul lui Manchester United și cel mai scump apărător al planetei, sau fundașul central belgian Thomas Vermaelen. Echipa celor mai buni jucători de la Euro 2020 este completată de alți doi englezi - Luke Shaw și Jadon Sancho, care a fost transferat recent la Manchester United.

Squadra azzurra, naționala Italiei, are un singur membru în echipa celor mai buni jucători din etapa sferturilor, pe Lorenzo Insigne, care este cotat cel mai bun mijlocaș stânga.

Cand vine vorba de atacanți, în echipă se regăsesc englezul Harry Kane, vârful lui Totenham, care este secundat de Kasper Dolberg, din echipa națională a Danemarcei.

Află care sunt cei mai buni jucători la finalul competiției Euro 2020 pe PRO TV.  Canalul este disponibil în toate pachetele noi TV satelit Acces, precum și în pachetele TV online Play TV. Pe Pro TV în aplicația Focus Sat poți vedea meciurile în reluare până la 7 zile sau le poți reporni de oriunde, oricând, pe orice dispozitiv smart.

Dacă nu ești client, poți testa aplicația Focus Sat 7 zile gratuit!
Încearcă gratuit Play TV