LaLiga se va vedea pe LOOK SPORT în următorii 5 ani
Înapoi la blog

LaLiga se va vedea pe LOOK SPORT în următorii 5 ani

26.05.2021

Spectaculosul campionat de fotbal spaniol LaLiga, competiția internă care a dat cele mai multe câștigătoare UEFA Champions League și cei mai mulți jucători care au primit Balonul de Aur, se va vedea pe canalele LOOK SPORT și în următoarele 5 sezoane.

 

18 trofee UEFA Champions League, 12 trofee UEFA Europa League, 15 UEFA SuperCup, 23 de câștigători ai Balonului de Aur și 19 câștigători ai FIFA World Player of the Year. O medie de 39.980 de spectatori la meciurile din campionat (sezonul 2018-1019, ultimul desfășurat în condiții ”normale”). Sunt doar câteva dintre cifrele care fac din LaLiga un adevărat magnet pentru iubitorii fotbalului. Și de care tu, dacă ești client Focus Sat, nu vei duce lipsă în continuare.

 

Cele mai valoroase echipe din lume (conform studiului ”2021 Football Money League” publicat de Deloitte în luna ianuarie), Barcelona (venit de 715,1 milioane euro sezonul 2019-2020) și Real Madrid (714,9 milioane euro) vor putea fi urmărite în România, alături de Atletico Madrid, foarte aproape de un nou titlu după o pauză de 7 ani, sau de alte echipe de tradiție precum Valencia, Bilbao, Sevilla sau Espanyol. ”Ne bucurăm că am reușit să câștigăm drepturile pentru La Liga, unul dintre cele mai valoroase și mai spectaculoase campionate ale lumii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, compania EAD.ro își demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piața drepturilor sportive și de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Messi, Ramos, Benzema, Suarez sau un El Clasico Real Madrid – Barcelona vor garanta întotdeauna spectacol și audiențe”, a declarat Orlando Nicoară, director general EAD.ro.

 

„Amprenta la nivel global a campionatului spaniol La Liga crește an de an datorită parteneriatelor noastre locale puternice. EAD.ro ne oferă o nouă expertiză și vizibilitate în România, într-un acord pe termen lung, care oferă, de asemenea, consecvență fanilor. ”, adaugă Melcior Soler, director al Departamentului Audiovizual LaLiga.

 

Compania EAD.ro a semnat contracte pentru drepturile LaLiga cu firmele care operează canalele LOOK SPORT.

 

Canalele LOOK SPORT sunt disponibile în pachetul Familia sau în pachetul online în Play TV

 

Dacă nu ești deja client Focus Sat, testează acum aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile.

Încearcă gratuit aplicația Focus Sat