Noi titluri în biblioteca video din aplicația Focus Sat
Înapoi la blog

Noi titluri în biblioteca video din aplicația Focus Sat

16.03.2021

Noi titluri în biblioteca video din aplicația Focus Sat

Acum ai titluri AMC, JimJam și Minimax în biblioteca video din aplicația Focus Sat. Dacă ești clientul nostru, ai acces online gratuit, oricând vrei, la filmele, programele pentru copii și documentarele VOD din aplicație.

Pentru o experiență TV completă, cu acces pana la 97 de canale, pe orice tip de dispozitiv smart, îți recomandăm pachetele TV online Play TV.

Bucură-te de surprizele pe care ți le-am pregătit împreună cu JimJam și Minimax, distrează-te cu jocuri online și descarcă cărți de colorat printr-un simplu click.

Descoperă mai jos sinopsisurile titlurilor noi disponibile online.

AMC

NOS4A2 sezonul 2

NOS4A2

NOS4A2 o are în centrul acțiunii pe Vic McQueen (Cummings), o tânără înzestrată, care descoperă că are abilitatea supranaturală de a găsi lucrurile pierdute. Această abilitate o aduce în calea lui Charlie Manx (Quinto), un nemuritor seducător. El se hrănește cu sufletele copiilor, apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Chrismasland – un tărâm înghețat, ciudat al imaginației lui Manx, unde în fiecare zi este Crăciunul, iar nefericirea este interzisă prin lege. Vic se luptă să-l învingă pe Manx și să salveze victimele, fără ca ea însăși să-i cadă victimă.

În cel de-al doilea sezon al NOS4A2 acțiunea se petrece la opt ani după evenimentele din primul sezon. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) rămâne mai hotărâtă ca niciodată să-l distrugă pe Charlie Manx (Zachary Quinto). Charlie, după ce și-a înfruntat propria mortalitate, este disperat să se răzbune împotriva lui Vic. De data aceasta, își pune ochii pe persoana care înseamnă cel mai mult pentru ea - Wayne, fiul lui Vic, în vârstă de opt ani. Cursa pentru sufletul lui Wayne îi trimite pe Vic și Charlie pe un traseu de coliziune de mare viteză, forțându-i pe amândoi să-și confrunte greșelile din trecut, pentru a-și asigura viitorul lui Wayne. Bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Joe Hill, NOS4A2 îl care ca producător executiv pe Jami O'Brien, scenarista și producătoarea seriilor Fear the Walking Dead, Hell on Wheels).

JimJam

Bob Constructorul

Bob Constructorul

Bob Constructorul te aşteaptă cu noi aventuri! Eroul nostru priceput la toate este acelaşi constructor inimos care a fost mereu: dacă ai nevoie de el, Bob sare mreu în ajutor. Construieşte, sapă, restaurează, repară. Cum le face? Urmăreşte-ne şi vei afla!

Pompierul Sam

Pompierul Sam

În Țara Galilor, pompierul Sam este mereu pe fază, pentru a-și salva prietenii și colegii din cele mai periculoase situații.

Thomas şi prietenii săi

Thomas şi prietenii săi

Locomotiva Thomas, atât de îndrăgită de copii, se implică în noi aventuri. Pe insula Sodor, viaţa este plină de momente captivante, iar trenuleţele au noi sarcini de rezolvat. Însoţeşte-l pe Thomas şi prietenii săi, Diesel, James, Gordon şi Emily.

Eroii Orașului

Un serial dedicat preșcolarilor cu povestiri care transmit mesajul de a ajuta și de a avea grijă de ceilalți. Paulie Mașina de Poliție și Fiona Mașina de Pompieri ajută oamenii să găsească hoți, să stingă incendii și să rezolve misterele. Un serial animat despre vehiculele de salvare într-un mic orășel în care oricine poate să fie un erou.

Angelina Balerina

Aduce în centrul atenției un personaj bazat pe o serie de povestiri foarte apreciate de critici. Create de Katharine Holabird și Helen Craig, Angelina Balerina este un mic star cu vise mari de a deveni o primă balerină.

Minimax

Cu fraţii Kratt în sălbăticie

Cu fraţii Kratt în sălbăticie

Urmăriți aventurile lui Chris și Martin Kratt care întâlnesc animale sălbatice incredibile. Programul îmbină educația științifică cu distracția, aventurile și călătoriile în habitatele animalelor din întreaga lume. Fiecare aventură explorează viața unui animal și prezintă momente nemaivăzute din viața acestuia. Toate sunt prezentate sun forma unor povești incitante cu aventuri, mister, salvări din situații dificile, în stilul comic al fraților Kratt.

Vafă, câinele minune

Când familia Brooklyn-Bells își începe noua viață împreună, nu se așteaptă să primească și un animal de companie – până când găsesc un cățeluș adorabil, micuț și pierdut, ascuns în casa lor. Acesta este Vafă, care cucerește inima familiei prin lătrat, dat din coadă, răsturnări de situație, haos și nenumărate săruturi canine adorabile. Viața familiei nu va mai fi la fel niciodată, deoarece Vafă este un cățeluș unic și magic. Pe lângă dorința sa neîncetată de a se împrieteni cu pisica vecinului și gazda acesteia care urăște câinii, Vafă – după cum familia va afla curând – mai și vorbește!

Despre aplicația Focus Sat

Televiziunea evoluează cu pași repezi, astfel încât azi există servicii precum televiziune online fără cabluri și fără instalare. Noi ne-am propus să aducem conceptul de online TV în pas cu tehnologia actuală și să-ți punem la dispoziție aplicația Focus Sat. Aceasta poate fi descărcată și accesată atât pe dispozitive mobile, tip smartphone sau tabletă, cât și pe calculatorul personal, laptop sau smart TV. Aplicația TV online Focus Sat oferă nu doar acces la posturile și emisiunile favorite, ci și conținut unic Video-on-Demand în cadrul secțiunii Bibliotecă.

Încearcă gratuit aplicația Focus Sat