10 filme pe care nu trebuie să le ratezi în vacanță
Înapoi la blog

10 filme pe care nu trebuie să le ratezi în vacanță

19.08.2021

Șezlonguri, nisip și o limonadă rece. Ce mod minunat de a petrece vacanța de vară!

Adăugați doar un film bun și veți avea concediul perfect. Iată câteva dintre filmele noastre preferate pentru a vă ajuta să intrați în atmosfera de final de vară.

Sâmbătă, 21 august, la ora 20:00, PRO TV ne propune Gladiatorul, un blockbuster regizat de Ridley Scott. Acțiunea are loc în anul 180 d.Hr. și se bazează parțial pe realitatea istorică. Forțele romane, conduse de generalul Maximus (Russel Crowe), înfrâng triburile germanice, aducând pace temporară în Imperiul Roman, însa nu pentru multă vreme.

Tot sâmbătă 21 august, HBO vine cu Rocky V la ora 16:20. Rocky Balboa este nevoit să se retragă după lupta cu boxerul rus Ivan Drago. Întorcându-se acasă, Balboa descoperă că toata averea pe care o dobândise ca lider la categoria grea a fost furată și pierdută pe bursă de către contabilul său. Cum zilele sale în care putea boxa s-au încheiat, Rocky începe să antreneze un luptător nou pe nume Tommy Gunn.

Duminică, 22 august, la ora 18:00, pe HBO avem League of Justice. Hotărât să se asigure că sacrificiul suprem al lui Superman nu a fost în zadar, Bruce Wayne isi aliniază forțele cu Diana Prince cu scopul de a recruta o echipă de superoameni pentru a proteja lumea de o amenințare de proporții catastrofale.

HBO 2 ne aduce în realitatea zilelor cu The Outpost, duminică 22 august la ora 20:30. Bazat pe evenimente adevărate, acest thriller militar prezintă o mică unitate de soldați americani, singuri în avanpostul de luptă Keating, localizat în valea dintre trei munți din Afghanistan, care luptă ca să se apere de forțele copleșitoare ale luptătorilor talibani. Bătălia de la Kamdesh, așa cum e cunoscută, a devenit cea mai sângeroasă bătălie americană din timpul războiului afgan din 2009.

Pe AMC nu trebuie să ratezi Universal Soldier: Regeneration, marti 24 august la ora 22:00. Povestea se învârte în jurul unui grup de soldați americani care au murit în Vietnam, dar care sunt readuși la viață pentru un proiect secret al guvernului american. Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), un cyborg mai vechi, este reactivat pentru a salva planeta de Armaghedonul nuclear. Dar Deveraux va trebui să se lupte și cu inamicul său, Andrew Scott (Dolph Lundgren), un fost coleg soldat universal care acum este folosit de teroriști.

Anger Management, cu Jack Nicholson si Adam Sandler, este tot pe AMC, luni, 23 august, la 18:25. Dave Buznik (Adam Sandler) este, de obicei, un tip linistit, dar după o altercație la bordul unui avion, el este trimis în grija unui terapeut specializat in controlul furiei, dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson), care probabil ar avea nevoie el însuși de tratament.

AXN ne propune Blade Runner 2049, duminică 22 august la 21:00, un alt film celebru regizat de Ridley Scott. La 30 de ani de la evenimentele din Blade Runner (1982), un nou Blade Runner, Ofițerul „K” (Ryan Gosling), dezgroapă un secret ascuns, care are potențialul de a arunca in haos ceea ce a mai rămas din societate. Descoperirea lui K îl conduce într-o căutare de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), un fost Blade Runner, care a dispărut de treizeci de ani.

Trebuie să vedeti si Frankenstein, marti, 24 august, ora 22:15, pe Pro Cinema. După moartea soției sale, în încercarea disperată de a readuce la viață iubirea vieții lui, dr. Frankenstein (Kenneth Branagh), se joacă cu viața și cu moartea, pentru a crea un monstru (Robert De Niro) din părți de cadavre.

Cinemax 2 difuzeaza Gravity, vineri, 20 august la 10:00. Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) este un inginer medical strălucit în prima sa misiune spatială, cu astronautul veteran Matt Kowalski (George Clooney) la comanda ultimului său zbor înainte de a se retrage. Dar in timpul unei proceduri aparent de rutină, are loc un dezastru. Naveta este distrusă, lăsându-i pe Stone și Kowalsky complet singuri, în abisul spațial.

TNT ne aduce Eat, Pray, Love, sâmbătă 21 august, ora 17:10. O femeie căsătorită (Sandra Bullock) își dă seama cât de nefericită este cu adevărat în căsnicie, și că viața ei trebuie să meargă într-o altă direcție. După un divorț dureros, ea pleacă într-o călătorie în jurul lumii pentru a se „regăsi”.

Chiar dacă vacanța se apropie de sfârșit, încă ai timp să te bucuri de filmele tale favorite cu Focus Sat. Nu uita că ai acces imediat la toate posturile TV preferate direct din aplicația Focus Sat. Te poți bucura oriunde și oricând de programele pe care nu vrei să le ratezi! Dacă nu ești client, poți testa gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile, activând unul dintre pachetele TV online Play TV sau Play TV Extra.

Încearcă gratuit Play TV