Pregătește lista de filme pentru weekend!
Înapoi la blog

Pregătește lista de filme pentru weekend!

23.03.2023 Recomandări TV

Zilele preferate ale săptămânii te întâmpină cu filme de acțiune, povești cu detectivi și lumi fantastice care așteaptă fie descoperite

Nu rata selecția de filme pe care ți-o propunem pentru a petrece weekend-ul cum se cuvine. Cu Focus Sat App le vezi online pe orice ecran smart, de oriunde te afli.

Vineri, 24 Martie:

Paris Police 1900, ora 22:00 la Focus Sat TV

Paris, 1899. Preşedintele Felix Faure tocmai a murit în braţele amantei sale, Marguerite Steinheil, cunoscută şi sub numele de "Meg". Între haitele lui Jules Guerin, naţionalişti şi anti-semiţi, şi pericolul anarhiei, Republica Franceză se confruntă cu o nouă ameninţare existenţială, ca urmare Şeful Poliţiei Louis Lepine este rechemat de urgenţă de la pensie. La Siguranţă, departamentul francez de investigaţii criminale, un tânăr inspector, Antoine Jouin, anchetează un scandal sexual. Când o valiză cu rămăşiţele unei femei neidentificate este pescuită din râul Sena, el se trezeşte implicat în prima sa anchetă de crimă.

Mad Max: Drumul furiei, ora 22:25 la Cinemax

George Miller, creatorul legendarei trilogiei "Mad Max", ocupă din nou scaunul regizoral şi se întoarce în lumea explozivă a lui Max Rockatansky. Bântuit de trecutul lui turbulent, Mad Max (Tom Hardy) crede că cea mai bună cale de supravieţuire este să călătorească singur. Cu toate acestea, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de luptătoarea Imperator Furiosa (Charlize Theron). Aceştia fug prin deşert după ce au scăpat din Citadela tiranizată de Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne) de la care au furat cel mai de preţ lucru. Acesta îşi trimite oamenii să-i urmărească şi să-i atace fără milă pe rebeli.

Lumea de dincolo 2 : Evoluția, ora 23:55 la Film Cafe

Filmul continuă saga războiului dintre Death Dealers (vampiri) și Lycans-ii (vârcolaci). Acum vom afla începutul războiului dintre cele două triburi deoarece Selene (Kate Beckinsale) și Michael (Scott Speedman), hibridul lycan, încearcă să descopere secretele nașterii lor. Filmul este o legendă modernă despre acțiune, intrigi și dragoste interzisă, care îi va conduce într-o luptă pentru a opri războaiele deoarece nemuritorii trebuie să-și primească în sfârșit pedeapsa.

Sâmbătă, 25 martie:

Lorzii din Dogtown, ora 15:15, la Cinemax

În lumea lor, regulile nu se aplică. Această perspectivă ficţionalizată asupra trupei reale Z-Boyz are ca personaje principale câţiva surferi în ascensiune care realizează că adevăratul lor talent ar putea fi exploatat mai bine cu o planşetă mai scurtă. În timp ce reinventează arta skateboarding-ului, incorporând sărituri şi rotiri într-o arenă competitivă care avea până atunci reguli stricte, Z-Boyz îşi transformă pasiunea într-un fenomen sportiv mondial. Atunci când tinerii se lasă tentaţi de faimă şi de avere, legătura dintre ei e pusă la testul suprem. Statutul lor de vedete internaţionale le ameninţă atât prietenia, cât şi relaţia pe care o au cu Skip (Heath Ledger), fabricantul de skateboard ale cărui produse le folosesc şi care îi protejează ca un frate mai mare.

O răzbunare cu gust, ora 20:00, la TVR 2

După Londra, Milano şi Paris, Tilly Dunnage (Kate Winslet) se întoarce în orăşelul australian din care a plecat în dizgraţie. Acum, ea aduce un suflu nou, o modă la care localnicii nici nu visau şi, posibil, o dorinţă de răzbunare a trecutului căreia nimic nu îi poate sta în cale. Printre cei care o primesc cu curiozitate şi interes este şi Teddy McSwiney (Liam Hemsworth). Încet, dar sigur, puterea ei de a transforma oamenii cu ajutorul hainelor începe să îşi pună amprenta asupra locului.

Unde ai dispărut, Bernadette? ora 22:00, la Filmbox Extra*

O mamă iubitoare (Cate Blanchett) trebuie să se reconecteze cu pasiunile ei creative, după ani de sacrificiu pentru familie. Pasiunea ei o poartă într-o aventură epică care îi reînsufleţeşte viaţa şi o conduce spre propria redescoperire.

*Luna aceasta poți viziona gratuit toate canalele FilmBox și Dizi cu orice pachet TV Satelit Acces sau TV Online Play TV activ.

Triunghiul tristeții, ora 22:10, la HBO - Doi tineri, fotomodele pentru branduri de lux, sunt invitaţi într-o croazieră pe un yacht. Ceilalţi participanţi la croazieră sunt superbogaţi. Echipajul instruit să fie obedient şi mereu servil și căpitanul navei (Woody Harrelson) trebuie să suporte toate solicitările invitaților şi să se distreze împreună. Dar, când vasul se scufundă şi toţi naufragiază pe o insulă, limitele tuturor sunt puse la grea încercare. Pentru a supravieţui trebuie să colaboreze şi să acţioneze împreună. Şi asta, se vede, este cel mai greu lucru de făcut.

Duminică, 26 martie

Dragul meu John, ora 15:45, la PRO TV

John Tyree (Channing Tatum) este un soldat care, aflat în permisie, o întâlnește pe Savannah (Amanda Seyfried), de care se îndrăgostește la prima vedere. Timp de șapte ani cei doi corespondează, scrisorile lui Savannah însemnând foarte mult pentru echilibrul psihic al lui John în timpul misiunilor periculoase.

Războiul minții ora 15:55, la AMC

Într-o lume utopică în care oamenii pot mișca obiecte cu puterea minții, au viziuni despre viitor și pot crea iluzii, există Divizia, o agenție guvernamentală obscură. Organizația desfașoară în secret experimente prin care transformă oameni obișnuiti în armate de soldați psihologici, neutralizându-i pe cei care nu sunt dispuși să coopereze. Din nefericire, aproape nimeni nu a supravietuit acestor experimente. Nick Gant (Chris Evans) este un telekinetic sau "mișcător" care a stat ascuns de când Divizia i-a ucis cu brutalitate tatăl. Acum, împreună cu adolescenta Cassie Holmes (Dakota Fanning), el pornește într-o luptă împotriva Diviziei, pe care nu o poate învinge decât cu ajutorul Kirei (Camilla Belle) și a unei serviete al cărei conținut este esențial pentru înfrângerea Diviziei.

Clanul, ora 20:00, la PRO TV

O acțiune ce nu trebuie ratată! O distribuție ce va ridica fiecare scenă la cel mai înalt nivel. O poveste încărcată de intrigi și momente neașteptate. Bazat pe formatul Insider, CLANUL reprezintă o adaptare în care vei avea ocazia să descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie. În rolurile principale sunt: Denis Hanganu în rolul lui Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, în rolul lui David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu. În acest nou episod îi vere redescoperi pe unii dintre cei mai cunoscuți actori din România în ipostaze diferite de cele pe care îi cunoști deja.

 

Vezi online canale TV live cu Focus Sat App

Dacă ești client TV Satelit, cu Focus Sat App vezi canalele online din pachetul tău Acces activ direct pe Smart TV sau pe orice alt dispozitiv smart conectat la internet, de oriunde te afli.

Vrei să primești notificare în App înainte ca filmul să înceapă? Setează alerta de vizionare astfel: click pe filmul sau emisiunea mai sus recomandate și apasă icon-ul “Programați alertă”.

Descarcă gratuit Focus Sat App sau accesează contul tău din aplicație și bucură-te de programe TV special alese pentru tine!

Canale TV LIVE

Restart și Replay în Focus Sat App

Cu funcțiile Restart și Replay, tu controlezi programul TV. Ai disponibile pentru vizionare, timp de 7 zile, filmele, seriale, știrile, show-urile sau documentarele de pe cele mai urmărite canale TV. Vezi de la început, pui pauză și continui peste câteva minute, ore sau zile.

Ai ratat programul preferat? Cu funcția "Replay" vezi în reluare programele preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile pe  canalele TV. Intri în Ghid TV în aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat și dai click pe "Urmărește".

Ai pierdut o fază importantă? Cu funcția „Restart” vezi de la început o emisiune de pe un canal care rulează live sau poți selecta momentul care te interesează. Iar dacă dorești poți reveni la difuzarea live apăsând butonul "LIVE".

Canale TV REPLAY