Aceast program nu mai este disponibil, dar avem alte programe grozave care te așteaptă. Accesează aplicația Focus Sat pentru o prezentare completă.

Despre acest program

Anul difuzării: 2018
Obsesia Evei

Descriere:

Plictisită de rolul ei care n-o solicită suficient în cadrul serviciilor secrete britanice, agenta Eve Polastri devine tot mai interesată de psihologia femeilor-asasin şi de modurile lor de operare. Concediată de MI5 din cauza unei investigaţii neconvenţionale, Eve este recrutată de o divizie secretă din MI6 care o vânează pe Villanelle, o asasină feroce şi extrem de inteligentă. Inevitabil, destinele cele două femei se intersectează, iar Eve descoperă legături surprinzătoare între anturajele lor secrete. La început temătoare, apoi tot mai curioasă, agenta dezvoltă o adevărată obsesie faţă de Villanelle. La rândul ei, asasina intră cu entuziasm în acest joc bizar de-a şoarecele şi pisica, până când fiecare dintre ele ajunge să se concentreze mai mult pe acţiunile celeilalte decât pe misiunea oficială.

Afișează mai multe Afișează mai puține

Actorii din program:

Sandra Oh (Eve), Jodie Comer (Villanelle), Fiona Shaw (Carolyn), Dimeji Ewuoso (Femi), Nathalie Barclay (Maggie), Ken Mcloone (Fisherman), Marie-Sophie Ferdane (Gunn), Sandra Oh (Eve Polastri), Kim Bodnia (Konstantin), Anjana Vasan (Pam), Fiona Shaw (Carolyn Martens), Kate Bracken (Dr Greer Barrie), Henry Lloyd-Hughes (Aaron Peel), Edward Bluemel (Hugo), Tomi May (Danny), Sandra Oh (associate producer), Yuli Lagodinsky (Irina), Sean Delaney (Kenny Stowton), Andrei Zayats (Concierge), Camille Cottin (Hélène)

Afișează mai multe Afișează mai puține

Rating:

15+

Regizorii programului:

Stella Corradi, Emily Atef, Damon Thomas, Shannon Murphy, Francesca Gregorini, Jon East, Anu Menon, Miranda Bowen, Lisa Ivana Brühlmann, Terry McDonough, Harry Bradbeer

Afișează mai multe Afișează mai puține

Obsesia Evei Sezonul 1

Sezon 1

Eve este o agentă specială foarte apatică. Villanelle este o ucigașă elegantă și talentată. Aceste două femei extrem de inteligente și la fel de obsedate una de cealaltă intră fără a sta pe gânduri într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Obsesia Evei Sezonul 2

Sezon 2

Serialul "Obsesia Evei" revine cu un mult-aşteptat al doilea sezon. Sandra Oh şi Jodie Comer îşi reiau rolurile _ Eve (Oh), agentă MI5 şi Villanelle (Comer), criminală psihopată _ în această poveste despre două femei legate de o obsesie mutuală. Povestea continuă exact acolo unde s-a terminat primul sezon _ Villanelle a dispărut, iar Eve este disperată pentru că nu ştie dacă femeia pe care a înjunghiat-o mai trăieşte. Eve e decisă să o găsească pe Villanelle cât mai curând... dar, din nefericire, nu este singura care o caută.

Obsesia Evei Sezonul 3

Sezon 3

Al treilea sezon al dramei premiate continuă povestea a două femei cu un trecut brutal, dependente una de cealaltă, dar care acum încearcă cu disperare să-și trăiască viețile fără drogul preferat. Pentru Villanelle (Jodie Comer), asasina fără slujbă, Eve e moartă. Eve (Sandra Oh) este o fostă agentă MI6 care se ascunde la vedere și pe care Villanelle nu o s-o găsească niciodată. Totul pare în regulă, până când o moarte șocantă și personală le pune pe un curs de coliziune din nou. Drumul lor înapoi una spre cealaltă le va costa prieteni, familie și alianțe.... poate chiar și o parte din suflet.

TV Online în aplicația Focus Sat

Urmărește pe orice dispozitiv smart conectat la internet, oriunde în Europa

smart-tv

Smart TV

Descarcă aplicația noastră nativă Smart TV direct din meniul televizorului și vezi instant peste 103 canale TV.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon mobil sau Tabletă

Ia cu tine serialele preferate și urmărește-le oriunde te afli.

laptop-serie-kijken

Laptop

Intră în pat și urmărește acel episod incitant.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate
Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905