Weekend-uri cu filme originale Disney Channel
Înapoi la blog

Weekend-uri cu filme originale Disney Channel

12.01.2023 Recomandări TV

Disney Channel a pregătit filme originale pentru zilele de weekend.

 

Iată ce poți urmări în luna ianuarie, sâmbăta și duminica începând cu ora 14:00:

14 ianuarie

Vrăjigemenele: Încântătoarea serie literară omonimă este adusă la viaţă în filmul original Disney Channel Vrăjigemenele. Actrițele gemene Tia şi Tamera Mowry interpretează două vrăjitoare surori care au fost despărţite la naştere. Când împlinesc 21 de ani, Alex (Tia) şi Camryn (Tamera) se reîntâlnesc şi descoperă că au puteri intesificate atunci când colaborează. Lasă-te fermecat de ele și urmărește-le folosindu-și magia pentru a-i salva pe toţi cei dragi şi a-şi împlini destinul!

Zombi 2: După un semestru greu, Zed și Addison s-au întors la Seabrook High, unde încearcă să-și îndrepte școala și comunitatea către unitate! Dar un nou grup de vârcolaci misterioși amenință să distrugă pacea și să cauzeze probleme între Zed și Addison!

 

15 ianuarie

Vrăjigemenele 2: Acum că Alex și Camryn știu adevărul despre sângele lor regal, este timpul ca fetele să afle una despre cealaltă și cum să își folosească puterile magice. În timp ce Alex vrea să se concentreze asupra facultății și să aibă o viață cât mai normală, Camryn se gândește numai la strălucire, rochii și diademe. Dar există un nou rău supranatural care amenință locuitorii din Coventry și depinde de vrăjigemene să îi salveze.

Noile aventuri ale dădacelor: Două dădace rivale se întâlnesc față în față după o convorbire telefonică ce creează confuzie și o eroare de identitate. Ceea ce a început ca o după-amiază plictisitoare de îngrijit copii, se transformă într-o aventură sălbatică în marele oraș, când unul dintre copii fuge de acasă la un concert. Acum grupul trebuie să întoarcă orașul cu susul în jos în căutarea unui copil dat dispărut.

 

21 ianuarie

Aventuri la motocross: Andi și fratele ei geamăn, Andrew, sunt pasionați de motociclism, dar tatăl lor crede că e prea periculos pentru fete și ar prefera să o vadă majoretă. Când Andrew se rănește la picior exersând cu sora sa, tatăl lor pleacă în Europa să caute un înlocuitor. Simțindu-se vinovată, Andi participă deghizată în locul fratelui la marea cursă de motociclism.

Întâlnire cu un star: Starul pop Christopher Wilde (Sterling Knight) are totul: faimă, avere și un film cu buget mare la Hollywood. Dar după ce o întâlnește pe Jessica Olson (Danielle Campbell), o fată cu picioarele pe pământ din Vestul mijlociu, se vede nevoit să-și urmeze inima, sau să facă ceea ce este mai bine pentru cariera sa.

 

22 ianuarie

Cum să construieşti băiatul perfect: Pentru Gabby Harrison (China Anne McClain) și Mae Hartley (Kelli Berglund), testele de matematică și științe AP nu sunt o problemă, însă integrarea la școală nu este la fel de naturală. Folosind un software de proiectare care aparține tatălui lui Mae, fetele îl creează pe Albert, o versiune de înaltă definiție a falsului iubit al lui Mae, pe care ea l-a imaginat ca fiind tot ce își poate dori o adolescentă de la un băiat. Cu toate acestea, atunci când Albert prinde viață ca un soldat robotizat avansat, cele două prietene află curând că tatăl lui Mae lucrează pentru o ramură militară ultrasecretă, care îi urmărește acum pe Gabby, Mae și Albert, pentru a se asigura că robotul nu cade pe mâini greșite.

Lumea Miraculoasă – New York, Eroii Uniți: Clasa lui Marinette se îndreaptă către New York, orașul supereroilor, pentru Săptâmâna Prieteniei Francez-Americane. Întreaga clasă este acolo... mai puțin Adrien, al cărui tată refuză să-l lase să meargă!

 

28 ianuarie

Fată contra Monstru: Skylar (Olivia Holt)  descoperă că părinții ei sunt vânători de monștri după ce eliberează accidental niște monștri dintr-o cameră de izolare secretă. Acum aceștia caută răzbunare, iar ea și prietenii ei tehno trebuie să îi prindă și să-și salveze părinții.

 

29 ianuarie

Prieteni sau adversari: Filmul urmărește viața unor adolescenți care se confruntă cu suișurile și coborâșurile prieteniei. Toate cele trei seturi de prieteni își împletesc destinele fiind nevoiți să-și rezolve diferențele și să-și dea seama ce înseamnă prietenia pentru ei.

În căutarea gloriei: Adolescenta Ketelin Kingsford (Jordan Hinson) și-a dedicat fiecare moment al vieții concurând în lumea extrem de competitivă a patinajului artistic. Când renumita antrenoare rusă de patinaj artistic Natasha Goberman (Cristine Rose) îi oferă lui Katelin o oportunitate unică în viață, aceea de a se antrena la academia privată unde predă, adolescenta va sacrifica totul. Ceea ce nu înțelege este că trebuie să se alăture echipei de hochei de fete pentru a obține singura bursă pentru acea școală. De asemenea, trebuie să-și păstreze secrete aspirațiile pentru patinajul artistic față de colegele ei de echipă, care își bat joc de „fetele care se învârt”. Poate grațioasa Katelin să marcheze puncte în lumea aspră a hocheiului?

 

Urmărește filmele Disney Channel online de oriunde ești cu Focus Sat App

Canalul Disney Channel este disponibil live și în reluare timp de 7 zile în Focus Sat App cu orice pachet TV Satelit Acces și TV Online Play TV.

Dacă nu ai deja aplicația o poți descărca și testa timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Apoi alegi să primești în App notificarea de vizionare pentru filmele preferate și nu ratezi niciun moment de relaxare Disney Channel.

Testează Focus Sat App