Profită de vizionarea liberă a canalelor FilmBox
Înapoi la blog

Profită de vizionarea liberă a canalelor FilmBox în noiembrie

02.11.2022 Recomandări TV Informări

Pregătește-te pentru filme și seriale noi în fiecare săptămână! “Ce ar trebui să vizionez” nu este o întrebare fără răspuns în luna noiembrie pentru că ai liber la toate canalele FilmBox și Dizi Channel!

În perioada 01 – 30 noiembrie este suficient să ai activ un pachet de bază - TV Satelit Acces sau TV Online Play TV - și ai acces instant la Filmbox Premium, Filmbox Extra HD, Filmbox Stars, Filmbox Family, Dizi Channel, Docubox și Fightbox, fără costuri suplimentare.

Ți-am pregătit mai jos câteva recomandări de filme și seriale în premieră pe aceste canale în luna lui brumar:

VThe Girl with the Dragon Tatoo

Fata cu un dragon tatuat (The Girl with the Dragon Tatoo)

FilmBox Premium, premieră 05.11.2022

Un thriller incitant care pornește de la premisa găsirii Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simțindu-și sfârșitul aproape, responsabilitatea dispariției fetei căzând pe umerii săi, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) să o găsească. Mikael tocmai își dăduse demisia de la publicația pentru care lucra, după ce pierduse un proces împotriva unei mari corporații și se află în perioada de grație înainte de începerea sentinței. Drumurile sale se intersectează cu hacker-ul Lisbeth Salander (Rooney Mara), o fată ciudată care putea afla orice informație cu un singur click. Împreună descoperă că dispariția Harietei este legată de o serie de crime oribile. Dând la o parte negura care s-a așternut de patru decenii peste caz, cei doi își riscă propriile vieți.

Mister Mayfair

Domnul Mayfair (Mister Mayfair)

FilmBox Premium, mini-serie premieră 07.11/14.11/21.11/28.11

Producție SPI International, exclusiv disponibilă pe canalele FilmBox, mini-seria ni-l prezintă pe Max Mitchell, un fost gangster din New York, care o duce grozav în cartierul Mayfair din Londra. El se cunoaşte cu toţi oamenii faimoşi din oraș, are un apartament imens în care locuieşte o femeie superbă, dar falită şi are unul dintre cele mai cunoscute cluburi din centrul Londrei, numit după proprietar, MAX's. La vârsta de 65 de ani nimic nu-l poate opri, cu excepţia sosirii nepoatei lui, despre care nu ştia că există, care vine cu poveşti despre trecutul lui, el fiind un gangster spargător de seifuri din New York.

Love and pride

Iubire și răzbunare (Love and pride)

Dizi Channel, premieră 09.11.2022

Zeynep este unul dintre cei cinci copii ai familiei Esen, care locuiesc într-unul dintre cele mai vechi cartiere ale orașului Istanbul. Îl descoperim pe Murat care este îndrăgostit de Zeynep încă din copilărie, precum și pe Kenan care este succesorul uneia dintre cele mai înstărite familii din Istanbul. Murat îi cere lui Zeynep mâna în căsătorie și, imediat după această propunere, Zeynep îl întâlnește pe Kenan ceea ce o face să se îndoiască de decizia luată.. Pe de o parte este tânărul Murat care este îndrăgostit nebunește de ea, dar ea nu-i împărtășește sentimentele. Pe de altă parte este Kenan de care încearcă să stea cât mai departe, însă nu poate rezista atracției pe care o simte pentru el... Ostilitatea dintre Kenan și Murat crește treptat și Zeynep rămâne blocată între cei doi. Va găsi Zeynep o cale de ieșire și va putea alege între Kenan și Murat?

Every day

Zi după zi (Every day)

FilmBox Extra, premieră 10.11.2022

Bazat pe aclamatul roman "Every Day", un bestseller New York Times scris de David Levithan, filmul cu același nume spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume "A", care ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri în care la fiecare 24 de ore partenerul este altcineva (și totuși același), apasă mai tare asupra lor, obligându-i pe Rhiannon și A să ia cea mai grea decizie din viața lor.

Fighting with my family

Luptând alături de familie (Fighting with my family)

FilmBox Extra, premieră 15.11.2022

FilmBox Premium, premieră 20.11.2022

Filmul este o comedie bazată pe incredibila poveste adevărată a superstarului WWE Paige™. Născută într-o familie de wrestleri, Paige și fratele ei Zak sunt încântați când au ocazia să dea o probă pentru WWE. Dar când doar Paige câștigă un loc în programul de antrenament, ea trebuie să-și părăsească familia și să se confrunte singură cu această nouă lume. Călătoria lui Paige o determină să lupte pentru familia ei și să demonstreze lumii că ceea ce o face să fie diferită este chiar lucrul care o poate transforma într-un star.

Valkyrie

Operatiunea Valkyrie (Valkyrie)

FilmBox Premium, premieră 19.11.2022

În timpul celui de-al doilea Război Mondial, colonelul german Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) este rănit în Africa și se întoarce în țară. Nemulțumit de abuzurile naziștilor, Stauffenberg se alătură Rezistenței și acceptă să conducă Operațiunea Valkyrie, al cărei scop era asasinarea lui Adolf Hitler și înlocuirea acestuia cu un guvern mai liberal. Colonelul își ia sarcina de a introduce el însuși în biroul lui Hitler valiza în care fusese așezată o bombă cu ceas.

Death Wish

Răzbunarea (Death Wish)

FilmBox Premium, premieră 25.11.2022

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) este un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Însă după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurare.

Filmul este o comedie bazată pe incredibila poveste adevărată a superstarului WWE Paige™. Născută într-o familie de wrestleri, Paige și fratele ei Zak sunt încântați când au ocazia să dea o probă pentru WWE. Dar când doar Paige câștigă un loc în programul de antrenament, ea trebuie să-și părăsească familia și să se confrunte singură cu această nouă lume. Călătoria lui Paige o determină să lupte pentru familia ei și să demonstreze lumii că ceea ce o face să fie diferită este chiar lucrul care o poate transforma într-un star.

 

Vizionarea liberă se aplică canalelor Filmbox Premium, Filmbox Extra HD, Filmbox Stars, Filmbox Family, Dizi Channel, DocuBox și FightBox care sunt disponibile în pachetele superioare TV Satelit Acces Plus și Acces Max, precum și în pachetul extins TV Online Play TV Extra. Pentru a te bucura de vizionarea acestor canale și după data de 30 noiembrie, asigură-te că ai ai activat unul din pachetele TV mai sus menționate.

 

Vizionare plăcută!