Vine mini-vacanța! Dă-ți un binge în app!
Înapoi la blog

Vine mini-vacanța! Dă-ți un binge în app!

29.04.2024 Recomandări TV

Oriunde te afli, în Focus Sat app găsești mereu ceva bun de văzut.

Te cheamă prietenii la grătar? Nu te preocupa, serialul nu fuge nicăieri. Îl poți relua fix de unde l-ai lăsat, așa că aruncă un ochi peste noutățile pe care le găsești exclusiv în Focus Sat app.

Iepurașul vine cu daruri numai bune de vizionat în familie sau în liniștea căminului tău cozy, dar nu oricum, ci toate episoadele deodată, unul după celălalt, după bunul tău plac.

În Focus Sat app găsești mereu seriale originale pe care să le vezi online sau offline, fie că îți plac serialele polițiste, comediile, poveștile inspirate din realitate sau ficțiunile care chiar te fac să vrei să afli deznodământul.

Binge-watching plăcut în Focus Sat app!

Viața merge înainte

Mamă, fiică, soție și prietenă, Valeria, însărcinată cu al doilea copil, este pe cale să facă istorie în meseria ei de chirurg pediatru.  Dar când aceasta suferă un accident vascular cerebral, brusc viața celor din jur este dată peste cap și familia se dezlănțuie sub ochii vigilenți ai fiului ei de 7 ani. Pe măsură ce viața continuă, toată lumea va trebui să-și pună în curând mai multe întrebări esențiale și, în acest proces, să se maturizeze.

Distribuție: Vidal Arzoni, Remo Girone, Audrey Dana, Carlos Leal, Alexis Loret

Regie: Frédéric Recrosio

Vezi online

Viața merge înainte

Zbor fără întoarcere

În timpul unei șederi forțate la țară, detectivul Juliette Michaud consideră că  soțul ei Thomas petrece prea mult timp la fereastră spionându-i pe vecini, un grup oameni de treizeci și ceva de ani care locuiesc la o fermă. Cufundat în detaliile vieții lor de zi cu zi, Thomas își imaginează tot felul de lucruri și devine convins că în fața lui se desfășoară un joc mortal. A dispărut unul dintre vecini? Cine este străinul care pândește lângă grup? Detectivul Michaud, enervată de interesul obsesiv al lui Thomas pentru vecini, refuză să se lase atrasă de conspirațiile pe care acesta le crede. Va ajunge însă să regrete.

Distribuție: Anick Lemay, Jean-Nicolas Verreault, Métushalème Dary, Jules Philip, Luc Picard, Caroline Dhavernas

Regie: Yan Lanouette Turgeon, Rafaël Ouellet

Vezi online

Zbor fără întoarcere

Fiul meu

Comportamentul lui Jacob, un tânăr student de 18 ani, devine din ce în ce mai bizar până când primește diagnosticul-șoc: schizofrenie. Psihoza invadează totul, corupe totul și îi închide perspectivele de viitor! Mama sa, Marielle, continuă să depună toate eforturile pentru a-și ajuta fiul. Puternică și inteligentă, aceasta va folosi toate resursele externe si interne disponibile. Ea va continua să lupte împotriva tuturor: inevitabilul, prejudecățile, lipsa resurselor și a sprijinului, inconsecvențele sistemului de sănătate, respingerea treptată și lipsa de înțelegere a oamenilor din jur.

Distribuție: Antoine L'Écuyer, Élise Guilbault, Patrice Godin, Emilie Bierre, Dominique Pétin, Luc Senay

Regie: Mariloup Wolfe

Vezi online

Fiul meu

Trei femei S2

Sezonul 1 din 09 mai. Sezonul 2 din 23 mai

25 aprilie 1974, după sfârșitul Noului Stat, poliție politică, cenzură și război colonial. O nouă întrebare se naște: ce va face Revoluția? Natália Correia, Snu Abecassis și Maria Armanda Falcão vor trăi intens această perioadă de schimbare și își vor căuta răspunsul, în Perioada Revoluționară în cursul consolidării Democrației care a început acum doi ani. Cele trei femei au devenit actori majori în revoluția culturală care a precedat căderea dictaturii care a condus Portugalia timp de mai bine de 40 de ani.

Distribuție: Maria João Bastos, Soraia Chaves, Victoria Guerra, Isac Graça, Fernando Luís, João Jesus, Cucha Carvalheiro

Regie: Luís Alvarães, Elsa Garcia, Fernando Vendrell

Trei femei S2

Cu Focus Sat app vezi online și offline orice serial Canal+ Original

Toate titlurile sunt disponibile integral în Biblioteca VOD din Focus Sat app, alături de numeroase alte producții originale Canal+. Ai acces nelimitat la acestea cu orice pachet TV Online Play TV. Le poți urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV.

Acum poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice serial sau film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Pregătește-te să iei cu tine serialele din Focus Sat app și să le urmărești de oriunde ești chiar și atunci când nu ești conectat la internet! Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice dispozitiv smart, de oriunde din U.E.

Testează 7 zile gratuit