Viața e frumoasă când ești îndrăgostit
Înapoi la blog

„Viața e frumoasă când ești îndrăgostit”, nou la Dizi Channel

01.09.2022 Recomandări TV

Serialul turcesc spune o poveste de dragoste simplă care devine complicată, dar ... frumoasă

Începând de azi, 01 septembrie, poți urmări în premieră în România serialul turcesc „Viața e frumoasă când ești îndrăgostit!” pe Dizi Channel.

Vezi episoade noi de luni până vineri de la ora 17:40.

Cu Algi Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik și Öykü Celik în rolurile principale, serialul a stabilit recorduri de audiență în Turcia și în țările unde a fost difuzat. O poveste simplă, cu o tânără fată și doi bărbați care, îndrăgostindu-se de ea, transformă totul într-o poveste complicată, dar... frumoasă!

Povestea începe cu familia Göçer care trebuie să fugă în grabă din Istanbul pentru a scăpa de creditorii lor și de necazurile pe care și le-au pricinuit din cauza acțiunilor lor frauduloase. Și se trezesc în Regiunea Egee. Familia Göçer este implicată într-un accident de circulație atunci când turma de oi condusă de frumoasa satului, tânara Zarife, ajunge în stradă. Chiar în acel moment se aprinde focul dragostei dintre Zarife, Savaş şi Barış. Zarife îi ajută pe cei doi răniți și îi vindecă cu un unguent secret făcut dintr-o plantă care se găsește doar în satul ei. Familia Göçer vede că acest unguent are o putere de vindecare miraculoasă și decid să urmărească formula... Jocul dragostei începe cu un pariu și apoi se transformă în cea mai reală formă de iubire. Poate fi această plantă și un leac pentru durerea IUBIRII?

Vezi online

 

Vezi serialul online de oriunde ești cu Focus Sat App

Dacă nu ai deja aplicația o poți descărca și testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Apoi alegi să primești în App notificarea de vizionare pentru episoadele zilnice ale serialului. Iar cu funcția Replay poți revedea oricând dorești momentele preferate timp de 7 zile de la difuzarea live.

Canalul Dizi Channel este disponibil în pachetul TV Satelit Acces Plus și în pachetul TV Online Play TV Extra. Cu Focus Sat App îl vezi online de oriunde, timp de 7 zile gratuit.

Testează 7 zile gratuit