TV Paprika, destinația ta de sărbători
Înapoi la blog

TV Paprika, destinația ta de sărbători

28.11.2023 Recomandări TV

TV Paprika te introduce în atmosfera sărbătorilor cu o mulțime de emisiuni speciale care te vor inspira să pregătești cele mai delicioase bucate pentru familie și cei dragi. De la rețete minunate de Crăciun la preparate inedite pentru Revelion, TV Paprika aduce în casele tuturor experiențe culinare memorabile. În decembrie este ușor să strângi familia în jurul televizorului pentru a vedea cum sunt preparate bucate gustoase, precum cele propuse de Prăjiturela, Jamie Oliver, dar și trio-ul de succes Gordon, Gino și Fred.

Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela

Premiera lunii decembrie la TV Paprika este emisiunea autohtonă: „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela”. În acest sezon al emisiunii, îndrăgita Mihaela Sava, cunoscută gurmanzilor din România drept Prăjiturela, își amintește de copilăria petrecută în Ardeal și ia parte la Advent. Asta înseamnă că în fiecare zi a lunii decembrie, de pe 1 până pe 24, ea prezintă rețete dulci și pline de arome cu specific de sărbătoare, idei de cadouri culinare, dar și băuturi savuroase, special pentru cea mai magică perioadă a anului. Emisiunea este ideală pentru oricine se pregătește de Crăciun și are nevoie de idei pentru petreceri și reuniuni de familie, dar și pentru orice fan al deserturilor.
Episoadele din „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela” sunt difuzate în fiecare seară, de la ora 20:30, și în reluare de la ora 11:00.

Jamie Oliver: Împreună de Crăciun

Apoi, parcă nu e Crăciunul dacă nu-l avem și pe Jamie Oliver pe micile ecrane. Anul acesta, recomandarea specială este ”Jamie Oliver: Împreună de Crăciun”, care debutează pe 2 decembrie, la ora 21:00 și în reluare pe 9 decembrie, de la 13:30 și 11 decembrie, la ora 21:00.

În luna decembrie, vei fi captivat de Jamie Oliver în diverse situații: alături de cei dragi, într-o explozie de arome tradiționale sau exotice, în bucătărie, pregătind mâncăruri rapide și delicioase. Vei avea parte de o adevărată sărbătoare a emisiunilor culinare precum: "Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun", programat pe 4 decembrie la 21:00. A doua zi, pe 5 decembrie, telespectatorii sunt invitați la "Meniul festiv al lui Jamie" la aceeași oră. Pe 6 decembrie, revine cu "Crăciun italian cu Jamie", o călătorie gustativă la ora 21:00, iar pe 7 decembrie, la aceeași oră, va aduce "Crăciunul cu clopoței al lui Jamie". În plus, pentru iubitorii gătitului rapid și savuros, TV Paprika pregătește "Jamie Oliver: Preparate simple de Crăciun" pe 9 decembrie, de la ora 21:00.
„Trucurile de Crăciun ale lui Jamie”, debutează joi, 14 decembrie, de la ora 21:00, și în reluare a doua zi, de la orele 10:00 și 15:00.
Acest show este perfect pentru cei care nu prea au timp de gătit în timpul Crăciunului, dar își doresc să pună ceva special pentru masa de sărbătoare. Jamie Oliver îți propune rețete ușoare, care se prepară rapid și care nici nu pun o presiune prea mare pe bugetul familiei. Este o oportunitate de neratat pentru a descoperi secretele culinare ale acestui celebru bucătar în perioada sărbătorilor!

Crăciunul cu Gordon, Gino și Fred

În luna sărbătorilor, emisiunea este difuzată luni, 4 decembrie, de la ora 12:40, dar și pe 22 decembrie, de la ora 19.15 și iarăși pe 30 decembrie, de la ora 22:00. Faimosul bucătar britanic Gordon Ramsay, seducătorul italian Gino D’Acampo și șeful de sală Fred Sirieix se întrec în a crea cea mai bogată și magică masă de Crăciun. Fred joacă rolul gazdei, iar Gordon și Gino se întrec la cuțite, spre câștigul tuturor spectatorilor.


Concursuri și surprize

În luna decembrie am pregătit o mulțime de surprize și noutăți pe paginile noastre de Facebook și Instagram. Urmărește-ne, participă și câștigă premii WOW!


Urmărește TV Paprika online cu Focus Sat app

Canalul TV Paprika este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Dacă ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile TV Paprika, este posibil cu Focus Sat app. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Vrei să testezi gratuit Focus Sat app timp de 7 zile? O poți descărca pe orice dispozitiv smart de oriunde din U.E. pe mobil, tabletă, laptop sau smart TV. Adaugă în lista de favorite emisiunile preferate de la TV Paprika și nu ratezi nimic din ceea ce te interesează!

Vezi 7 zile gratuit