Top 10 cele mai vizionate seriale în 2023
Înapoi la blog

Top 10 cele mai vizionate seriale în 2023

11.01.2024 Recomandări TV

Descoperă care sunt serialele originale Canal+ preferate de mii de utilizatori ai aplicației Focus Sat 

La început de an îți propunem să arunci un ochi pe topul celor mai vizionate seriale din 2023: seriale de acțiune și de investigație, de familie, comedii sau fantasy. Vei regăsi titluri sonore (Polițiști fără frontiere, Spirala crimei), producții realizate integral în România (Django), seriale originale cu o distribuție impresionanta care include nume precum Jean Reno sau actrița de origine română Alexandra Maria Lara (Toate acele lucruri). Personajele sunt foarte bine conturate, poveștile captivante sunt inspirate din realitate (Brigada) sau te poartă în universul paranormalului (Poarta roșie). 

1. Django

Texas, sfârșitul anilor 1800. Django, un pistolar singuratic, sosește în izolatul orășel New Babylon, care este construit în vârful unui crater de vulcan. Acesta îi caută pe bărbații care i-au omorât familia, dar la fața locului descoperă că Sarah, fiica sa, a supraviețuit și locuiește aici. Aceasta are acum 20 de ani, e moașa locală și debordează de entuziasm și credință. Dar Sarah nu vrea să mai aibă de-a face cu tatăl ei, pe care îl vrea dispărut din peisaj definitiv. Django nu poate accepta asta și ar face orice pentru o a doua șansă de a-i fi tată. Mai întâi, câștigă încrederea lui John Ellis, fondatorul orașului New Babylon și soțul lui Sarah. Face asta ajutându-l pe John și pe ai săi fii să facă rost de bani pentru a extrage petrol din pământul local. Apoi apără întreaga familie Ellis de răzbunătoarea Elizabeth Thurman, cunoscută drept „Doamna” din Elmdale.

Distribuție: Nicholas Pinnock, Matthias Schoenaerts, Noomi Rapace, Lisa Vicari

Regie: Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli

Vezi online

Django

2. Poarta roșie

Într-o clădire industrială de la marginea orașului, comisarul Cagliostro (Lino Guanciale) cercetează o crimă la fața locului: un bărbat zace mort pe o podea. În cariera lui de zece ani nu a mai văzut niciodată așa ceva. Pentru că mortul este chiar el – se uită la propria sa scenă a crimei. O viziune asupra viitorului îl oprește pe Cagliostro să părăsească această lume – el trebuie să rămână pentru a-și găsi ucigașul deoarece este singura modalitate de a salva viața soției sale, Anna (Gabriella Pession). Cu ajutorul Vanessei (Valentina Romani), o tânără de șaptesprezece ani care descoperă că este clarvăzătoare, Cagliostro pornește într-o investigație neobișnuită – va reuși el să își separe prietenii de dușmani înainte ca premoniția sa să se adeverească și, în același timp, va putea să remedieze greșelile pe care le-a făcut în timpul vieții?

Distribuție: Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca, Pierpaolo Spollon

Regie: Giampiero Rigosi, Carlo Lucarelli

Vezi online

Poarta roșie

3. Brigada

Fostul soldat al Forțelor Speciale, Saïd este noul lider al B.R.I. (Brigade de recherche et d'intervention), o unitate de elită formată din tineri polițiști de elită pe cât de nesăbuiți, pe atât de eficienți, care luptă împotriva crimei organizate și terorismului. El preia rolul de la Patrick, un polițist de modă veche care a învățat tot ce știe petrecând prea mult timp în compania celor certați cu legea. În timp ce Brigada de cercetare și intervenție este prinsă într-un război între bande care ar putea să distrugă Parisul, Saïd se luptă să-și păstreze valorile morale și să-și găsească drumul în calitate de nou lider al unității.

Distribuție: Sofian Khammes, Ophélie Bau, Théo Christine, Rabah Nait Oufella, Waël Sersoub

Regie: Erwan Augoyard, Jérémie Guez

Vezi online

Brigada

4. Vecinii

Însărcinată cu primul ei copil, Eva alături de soțul ei Peter se mută în suburbii, pentru a-și construi un viitor împreună. În timp ce se instalează, lovește tragedia. Eva naște prematur și copilul moare. Își găsesc sprijin în noii lor vecini: Rebecca și Steef. O legătură strânsă se dezvoltă în care nu numai bucuriile ci și necazurile sunt împărtășite, iar în cele din urmă și paturile. Viețile celor două cupluri devin din ce în ce mai apropiate și granițele sunt împinse din ce în ce mai departe până când în sfârșit nu mai există cale de întoarcere...

Distribuție: Bobby Boermans, Mark de Cloe, Lourens Blok

Regie: Bracha van Doesburgh, Anneke Blok, Daan Schuurmans, Tibor Lukács, Karina Smulders

Vezi online

Vecinii

5. Polițiști fără frontiere

Amplasat în locuri interesante și exotice Crossing Lines pleacă de la premisa cartei Curții Penale Internaționale (CPI) de a mandata o unitate specială de luptă împotriva criminalității pentru a investiga infracțiunile în serie transfrontaliere, pentru a vâna criminali și a-i aduce în fața justiției... astfel luând naștere un FBI global.

Distribuție: Cate Fowler, William Fichtner, Donald Sutherland

Regie: Daniel Percival, Eric Valette, Andy Wilson

Vezi online

Polițiști fără frontiere

6. Toate acele lucruri

Julia a avut o relație dificilă cu tatăl ei. Cu câteva zile înainte de nuntă, ea primește un telefon prin care i se spune că tatăl ei nu poate participa. Pentru prima dată Julia trebuie să recunoască că el are o scuză foarte bună - tocmai a plecat dintre cei vii. A doua zi după înmormântare, sosește o cutie care conține un android care este o replică în mărime naturală a tatălui ei. Androidul îi explică că deține memoria tatălui ei cu o durată de viață a bateriei de șapte zile. După o săptămână „Michel” se va închide automat. El o convinge pe Julia să pornească într-o călătorie îimpreună ca tată și fiică. Voiajul va deveni o aventură inițiatică pentru găsirea primei iubiri a Juliei, Tomas, un jurnalist despre care ea crede că a fost ucis în timpul unei misiuni - dar oare este adevărat acest lucru?

Distribuție: Jean Reno, Alexandra Maria Lara, Alex Brendemühl

Regie: Miguel Courtois

Vezi online

Toate acele lucruri

7. Spirala crimei

Direcția a 2-a a poliției judiciare (DPJ) este chemată la locul unei infracțiuni șocante: un trunchi uman a fost găsit într-un morman de gunoaie, în arondismentul 20. Comandantul Laure Berthaud, îngrozită că își pierde bebelușul prematur, decide să se întoarcă la postul de la DPJ mai devreme decât era planificat. Însă echipa a fost reorganizată și a câștigat mai multă autonomie în lipsa ei. Laure trebuie să-și găsească locul din nou și să facă pace cu noul comandant, Arnaud Beckriche, care acordă echipei ei o săptămână, pentru a obține rezultate sau va transfera cazul Brigăzii Penale.

Distribuție: Audrey Fleurot, Fred Blanconi, Thierry Godard, Guillaume Cramoisan

Regie: Frédéric Jardin, Frédéric Mermoud

Vezi online

Spirala crimei

8. Avocatul

Frank Nordling este un avocat tânăr cu o carieră extrem de promițătoare. Când Frank află adevărul din spatele morții părinților săi adoptivi, întreaga sa lume se năruie. În copilărie, Frank și sora lui Sara au fost martori la moartea acestora ca urmare a exploziei unei bombe plasate în mașina lor. Ca adult, Frank află că au fost uciși de unul dintre liderii lumii interlope din Copenhaga, Thomas Waldman. Spre groaza lui Frank, Waldman se întâmplă să fie unul dintre cei mai importanți clienți ai firmei de avocatură – un om pe care firma l-a ajutat să scape de justiție în numeroase ocazii. Pentru a răzbuna moartea părinților săi, Frank trebuie să se infiltreze în organizația lui Waldman, să devină avocatul și omul său de încredere. Ca să evite să-i pună în pericol pe cei apropiați Frank trebuie să păstreze aparențele și să respecte cu strictețe regulile jocului.

Distribuție: Alexander Karim, Malin Buska, Thomas Bo Larsen

Regie: Mikael Newihl

Vezi online

Avocatul

9. Paris Police 1905

În Ajunul Crăciunului din anul 1904, sexualitatea și moartea guvernează întunecata perioadă care pe timp de zi este cunoscută ca și „La belle epoque”. Lumina soarelui dezvăluie epoca de aur a Europei și atmosfera sa joie de vivre, iar umbrele nopții ascund decadența, homosexualitatea și prostituția, precum și interesele corupte ale mai marilor influenți care conduc din umbră operațiunile ilicite cu scopul de a obține profit de pe urma „urâțeniei” sufletului oamenilor. Poliția din Paris se află la cârma prefectului Louis Lépine (Marc Barbé) care vrea să „curețe” străzile de prostituate în noaptea sfântă a Crăciunului, dar umbrele nopții ascund un secret macabru: cadavrul unui tânăr zace în exuberantul Bois de Boulogne.

Distribuție: Jérémie Laheurte, Evelyne Brochu, Thibaut Evrard, Marc Barbé

Regie: Fabien Nury

Vezi online

Paris Police 1905

10. Gâtul Diavolului

Un orașel letargic cu istorie sângeroasă se află în inima unui munte din Balcani cu o mare încărcătură mistică – Munții Rhodope care păstrează legenda lui Orfeu și care adăpostesc peștera sinistră numită Gâtul diavolului prin care Orfeu a ajuns în Regatul Morților. Acolo Philip, un ofițer de poliție locală, și Miya, un psiholog criminalist care a venit din capitală, anchetează niște misterioase crime în serie. Doar pentru a afla că investigația lor se transformă într-o descindere dificilă în regatul umbrelor, unde o poveste înspăimântătoare începe să prindă contur. O poveste care se dovedește a fi chiar povestea lor personală. Cei doi se confruntă cu realitatea malefică a ucigașului al cărui sânge curge în venele unuia dintre ei.

Distribuție: Teodora Duhovnikova, Valeri Yordanov, Vasil Banov

Regie: Dimitar Dimitrov

Vezi online

Paris Police 1905

 

Cu Focus Sat app vezi online și offline orice serial Canal+ Original

Toate titlurile din Topul celor 10 cele mai vizionate seriale în 2023 sunt disponibile integral în Biblioteca VOD din Focus Sat app, alături de numeroase alte producții originale Canal+. Ai acces nelimitat la acestea cu orice pachet TV Online Play TV. Le poți urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV.

Poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice serial sau film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Pregătește-te să iei cu tine serialele din Focus Sat app și să le urmărești de oriunde ești chiar și atunci când nu ești conectat la internet! Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice dispozitiv smart, de oriunde din U.E.

Vezi 7 zile gratuit