Top 10 cele mai vizionate filme în 2023
Înapoi la blog

Top 10 cele mai vizionate filme în 2023

25.01.2024 Recomandări TV

Descoperă care sunt filmele pe care utilizatorii aplicației Focus Sat le-au văzut online

Nu știi ce filme să urmărești în aceste ultime zile de ianuarie în care frigul de afară te face mai degrabă să stai în casă? Avem aici pentru tine titlurile celor mai căutate și vizionate filme din Focus Sat app: blockbustere de la Hollywood (Ava), comedii românești pe care nu ai cum să nu le iubești (seria B.D.), filme de acțiune cu cei mai cunoscuți actori ai genului (Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme). Acum este cel mai bun moment să vezi filmele online, indiferent de locul în care te afli, pe mobil, tabletă sau smart TV!

 

1. Dog, un câine de legendă

Briggs, ca şi tovarăşul său Lulu, un Malinois belgian, aleargă pe coasta Pacificului ca să ajungă la timp pentru înmormântarea celui mai bun prieten şi stăpân al lor. Unul mai are săptămână de trăit, celălalt trăieşte de parcă ultima zi ar fi ultima.

Distribuție: Channing Tatum, Ryder McLaughlin, Aavi Haas

Regie: Reid Carolin, Channing Tatum

Vezi online

Dog, un câine de legendă

2. B.D. intră în acțiune

Filmul urmăreşte activitatea unei brigăzi de poliţie conduse de căpitanul Dobrescu. Pornind de la două sesizări, furtul unui câine şi apoi cel al unei broşe, brigada descoperă, după investigaţii, pe autorul unei crime în primul caz, iar în al doilea caz, o reţea de hoţi care operau în magazinul Victoria.

Distribuție: Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Iurie Darie, Boris Ciornei, Ovidiu Schumacher

Regie: Mircea Drăgan

Vezi online

BD intră în acțiune

3. Ava

Ava este un asasin mortal care lucrează pentru o organizație de operațiuni negre, călătorind pe tot globul, specializată în hit-uri de mare profil. Când o slujbă merge periculos de rău, ea este forțată să lupte pentru propria ei supraviețuire.

Distribuție: Jessica Chastain, John Malkovich, Common, Geena Davis, Jess Weixler, Ioan Gruffudd, Colin Farrell

Regie: Tate Taylor

Vezi online

Ava

4. The Girl with the dragon tattoo

Jurnalistul Mikael Blomkvist este ajutat în căutarea unei femei care a fost dispărută de 40 de ani de tânăra hacker Lisbeth Salander.

Distribuție: Daniel Craig, Rooney Mara, Christopher Plummer, Stellan Skarsgård, Steven Berkoff, Robin Wright

Regie: David Fincher

The Girl with the dragon tattoo

5. Misterul sigiliului dragonului

Călătorul englez Jonathan Green este însărcinat de Petru cel Mare să cartografieze Orientul Îndepărtat. Încă o dată pleacă într-o călătorie lungă şi plină de aventuri incredibile care în cele din urmă îl vor duce în China. Cartograful va face în mod neaşteptat o mulţime de descoperiri uluitoare, se va confrunta cu creaturi bizare, va întâlni prinţese chineze şi se va confrunta cu maeştri de arte marţiale, şi chiar cu regele tuturor dragonilor - Regele Dragonului.

Distribuție: Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Rutger Hauer, Charles Dance, Jason Flemyng

Regie: Oleg Stepchenko

Vezi online

Misterul sigiliului dragonului

6. Asterix la Jocurile Olimpice

Asterix, Obelix și credinciosul Dogmatix călătoresc în Grecia pentru a veni în ajutorul prietenului lor, Alafolix, bolnav de chinurile dragostei. În paralel, galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, și își trimit proprii campioni, Asterix și Obelix, la marele eveniment sportiv. Oficialii greci au interzis Poțiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu. Alafolix este îndrăgostit lulea de prințesa Irina, la mâna căreia râvnește și Brutus. Pentru că în dragoste și război este permis orice, Brutus intenționează să joace murdar, astfel că i-a angajat pe Doctormabus și pe Scapus pentru a crește performanțele echipei romanilor la Jocurile Olimpice. Miza este mare: învingătorul câștigă și mâna prințesei Irina!

Distribuție: Alain Delon, David Beckham, Gérard Depardieu, Jean-Claude Van Damme

Regie: Frédéric Forestier, Thomas Langmann

Vezi online

Asterix la Jocurile Olimpice

7. Panama

Panama este un thriller de acțiune intens regizat de Mark Neveldine și cu Cole Hauser și Mel Gibson în rolurile principale. Filmul îl urmărește pe Becker, un fost pușcaș marin, care este recrutat de agentul CIA Stark pentru o misiune secretă de trafic de arme în Panama, în mijlocul iminentei invazii a Statelor Unite de către aceștia. În lumea periculoasă a traficanților de arme, Becker descoperă realitatea crudă a puterii politice. Panama oferă o poveste fascinantă și interpretări captivante.

Distribuție: Cole Hauser, Mel Gibson, Charlie Weber

Regie: Mark Neveldine

Vezi online

Panama

8. B.D. la munte și la mare

Poliţiştii români sunt informaţi de colegii lor din Turcia că nişte traficanţi de stupefiante deghizaţi în turişti au pătruns pe teritoriul României. Brigada Diverse este trimisă în concediu pe litoral. Acolo membrii ei se întâlnesc cu cei trei borfaşi pe cere îi aveau sub observaţie. De data aceasta, cu ajutorul borfaşilor implicaţi fără voia lor în afacerea cu stupefiante, brigada îi va prinde pe infractorii turci.

Distribuție: Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Ion Finteşteanu, Puiu Călinescu, Jean Constantin, Sebastian Papaiani, Ioana Drăgan, Dumitru Furdui, Iurie Darie, Reka Nagy

Regie: Mircea Drăgan

Vezi online

BD la munte și la mare

9. B.D. în alertă

Nereuşind să dea de urma unor falsificatori de bani, brigada condusă de căpitanul Panait urmăreşte trei borfaşi implicaţi fără voia lor în afaceri cu bani falşi. Ajungând la sediul falsificatorilor, cei din brigadă vor constata că infractorii fuseseră deja arestaţi. Vor primi o nouă misiune la capătul căreia îi vor aresta pe cei trei borfaşi şi un grup de femei frumoase care se dădeau drept văduve pentru a escroca.

Distribuție: Toma Caragiu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Iurie Darie, Dumitru Furdui, Sidonia Manolache

Regie: Mircea Drăgan

Vezi online

BD la munte și la mare

10. Vanguard

Compania de paza de top VANGUARD este singura speranţă de supravieţuire a cuiva care a devenit ţinta celor mai periculoşi criminali din lume. Pentru a-şi proteja un client şi pe fiica acestuia, însuşi şeful agenţiei (Jackie Chan) va participa la această misiune extrem de dificilă. O luptă spectaculoasă va avea loc pe trei continente.

Distribuție: Jackie Chan, Yang Yang, Miya Muqi

Regie: Stanley Tong

Vezi online

Vanguard

Cu Focus Sat app vezi filme online de oriunde te afli

Toate titlurile din Topul celor 10 cele mai vizionate filme în 2023 sunt disponibile în Biblioteca VOD din Focus Sat app, alături de sute de alte filme pentru toate gusturile și preferințele si de zeci de seriale producții originale Canal+. Ai acces nelimitat la acestea cu orice pachet TV Online Play TV. Le poți urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV.

Știai că poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice serial sau film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice dispozitiv smart, de oriunde din U.E.!

Testează 7 zile gratuit