Toamna se numără noutățile AntenaPLAY
Înapoi la blog

Toamna se numără noutățile AntenaPLAY

02.09.2022 Recomandări TV

Emisiunile tale favorite se reîntorc la AntenaPLAY cu noi sezoane mult așteptate, invitați surpriză, adrenalină, situații pline de umor și locații de filmare surprinzătoare.

CHEFI LA CUȚITE – Sezonul 10

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sărbătoresc reuniunea de 10 ani cu cea mai savuroasă competiție culinară. Noul sezon vine cu două mari noutăți: emisiunea va fi filmată într-un platou nou și va fi prezentată pentru prima dată de doua doamne superbe pe post de prezentatoare. Primele ediții vor fi prezentate de Irina Fodor, urmând ca pe parcursul emisiunii rolul de prezentator să îl ocupe Gina Pistol.

Cele mai spectaculoase farfurii, strategii de joc, lupte pentru amulete, invitați surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie vor alcătui mixul cuceritor în noul sezon.
Însă, de data aceasta competiția între jurați, dar și între bucătarii aspiranți la cel de-al zecelea titlu al show-ului culinar, va fi condimentată cu noi elemente și provocări, iar adrenalina concursului se va împleti cu momente emoționante.

Sezonul 10 Chefi la cuțite se vede în AntenaPLAY din 4 septembrie de la ora 20:00 cu o ediție specială maraton. Ulterior, emisiunea va fi difuzată în zilele de luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

iUmor – Sezonul 13

Din 9 și 11 septembrie, și în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin.
Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta în faţa juraţilor iUmor cu cele mai neaşteptate momente de umor. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, toate se vor regăsi în noul sezon iUmor, căci concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile câștigătoare. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra că umorul nu are limite.

 

ADELA – Sezon final

Cel de-al patrulea sezon al seriei aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău.
Lucrurile, aparent simple, se complică și liniștea refuză să-și facă apariția.
Adela (Mara Oprea) e nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru sora ei, Andreea (Oana Mosneagu), pentru că, deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună.

 

TE CUNOSC DE UNDEVASezonul 18

Transforming show-ul “Te cunosc de undeva!” a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol. Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele noului sezon.
8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor din 10 septembrie.
Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena “Te cunosc de undeva!” al acestui sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

MIREASASezonul 6

Gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Istanbul, Turcia. Mireasa este pregătită să își deschidă porțile pentru un nou sezon, de luni până vineri de la ora 14:00 și de la ora 17:00.

 

ROATA VEDETELORSezonul 2

Roata Vedetelor, produs original marca AntenaPLAY, provoacă vedetele și în sezonul 2 cu și mai multe jocuri de întrebări, pe categorii, iar răspunsurile lor trebuie să fie cât mai sincere.
Ce vârstă cred că are sufletul lor? Pot bărbații și femeile să fie prieteni? Ce le-ar plăcea să se întâmple când vor trece în neființă?
Regulile pentru vedete sunt simple:
1. Nu au voie să răspundă de două sau mai multe ori la întrebări din aceeași categorie. Dacă se repetă o întrebare, dau din nou de Roată
2. Au voie să refuze o singură întrebare
3. Dacă nu nimeresc WILD CARD, le va fi adresată întrebarea sălbatică a roții.

Urmărește în AntenaPLAY câte un nou episod în fiecare joi!

 

DACĂ UN BĂRBAT IUBEȘTE

Serialul turcesc “Dacă un bărbat iubește” spune povestea tinerei Zeynep care trăiește alături de copiii ei gemeni. S-a căsătorit cu Oktay în facultate și l-a iubit nespus pe bărbatul care, ulterior, a înșelat-o. După divorț, Zeynep își pierde încrederea în bărbați și își închide inima în fața iubirii.
Lucrurile iau o întorsătură neașteptată când Zeynep îl întâlnește pe Kenan Acarsoy, un om de afaceri de succes. Vino să afli ce decizii va lua în continuare Zeynep! În fiecare luni vezi 2 episoade noi în AntenaPLAY.

 

AntenaPLAY, cea mai mare platformă online de conținut local original

Secțiunea LIVE, disponibilă din orice țară și oricând vrei de pe orice dispozitiv smart conectat la internet, cuprinde 7 canale în regim live 24/24: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, Mireasa, ZU TV, Antena International și 3 canale tematice: Antena Monden, Comedy Play și Hello Taste.

Secțiunea Emisiuni găzduiește o colecție impresionantă de programe disponibile la cerere cu peste 100.000 de ore de conținut video: emisiuni, seriale, știri, talk-show-uri, concerte.

Serialele video-on-demand sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână. Aici vei găsi cele mai noi titluri adăugate, dar și toate sezoanele serialelor tale preferate.

AntenaPLAY este disponibilă clienților TV Satelit care au activ pachetul Acces Max și clienților TV Online care au activ pachetul Play TV sau Play TV Extra.