Toamna începe în forță în Focus Sat App
Înapoi la blog

Toamna începe în forță în Focus Sat App

14.09.2023 Recomandări TV

Noi show-uri și seriale incendiare te așteaptă din toamna aceasta pe cele mai îndrăgite canale TV live din Focus Sat App!

Ești trist că s-a terminat vacanța? Nu căuta încă șervețelele, ci deschide Focus Sat App să vezi online tot ce este nou în grila TV din această toamnă! De la seriale noi până la show-uri care te vor lăsa gură-cască, noi ne-am gândit să-ți ridicăm moralul cu vești bune pentru a-ți face tranziția mai ușoară.

 

Surprizele toamnei din AntenaPLAY

America Express: Drumul Soarelui

Sezonul 6, în această toamnă

Noul sezon al celui mai dur show de supraviețuire se vede din toamnă în AntenaPLAY. Alexia Eram și Aris, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și Antoneta Galeș sunt concurenții noului sezon al show-ului Aceștia vor trebui să înfrunte provocările de care se vor lovi în Columbia, Ecuador și Argentina.

America Express: Drumul Soarelui

Chefi la cuțite

Sezonul 12, luni-miercuri de la 20:30, duminica de la 20:00

În noul sezon al show-ului culinar prezentat tot de Irina Fodor, cei trei maeștri ai gastronomiei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își dau întâlnire în pentru o întrecere memorabilă, cu elemente surpriză, invitați neașteptați și o bătălie aprigă pentru marele trofeu.

Chefi la cuțite

Lia – Soția soțului meu

Sezonul 2, în fiecare joi, de la 20:30

Serialul spune în continuare povestea personajelor atât de iubite de public şi aduce în lumină noi situaţii surprinzătoare.

Distribuție: Ana Bodea, Ioana Blaj, Ștefan Floroaica

Regia: Radu Grigore, Ruxandra Ion, Bogdan Dumitrescu

Lia – Soția soțului meu

Lasă-mă îmi place! Camera 609

În fiecare vineri, de la ora 20:30

Serialul românesc „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, o adaptare după producţia turcească Room 309, are în centru o poveste non-conformistă. Protagoniștii nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc întâmplător, iar atunci se dă startul unui context de tip domino, în care stângăciile, situațiile amuzante, dar cele și dramatice și romantice continuă neîngrădite. Tot în mijlocul poveștii se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o clauză specială prevăzută în testament. Concurența pentru moștenire este acerbă, declanșând o luptă tragi-comică în rândul candidaților.

Distribuție: Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Emilia Popescu, Matei Negrescu, Anda Sârbei

Lasă-mă îmi place! Camera 609

iUmor

Sezonul 15, din 16 septembrie, ora 20:00

Cel de-al 15-lea sezon ne va surprinde și de această dată. Va fi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare. Cosmin Natanticu va porni în descoperirea celui mai amuzant concurent, împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în timp ce Emi şi Cuza vor fi alături de concurenți, în culisele show-ului.

iUmor

Noutățile toamnei la PRO TV

Clanul

Sezonul 3, în fiecare luni, de la 20:30

Serialul revine cu cel de-al treilea sezon, declarat ca fiind „sezonul adevărului”, de către regizorul acestuia: Anghel Damian. Tudor, interpretat de Denis Hanganu, și David, interpretat de Marian Olteanu, continuă povestea, înfruntând noi provocări în căutarea adevărului. Vei descoperi noi personaje, iar alianțe neașteptate te vor surprinde.

Distribuție: Denis Hanganu, Şerban Pavlu, George Mihăiţă, Marian Olteanu, Theo Rose, Mădălina Craiu, Cătălina Grama (Jojo), Codin Maticiuc, George Ivaşcu, Sergiu Costache, Carmen Tănase, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Constantin Dogioiu, Bogdan Farcaş, Elvira Deatcu, Maria Obretin, Dan Condurache.

Clanul

Visuri la cheie

În fiecare miercuri de la 21:30

Emisiunea revide cu sezonul 10 și cu o echipă de oameni frumoși, puși pe fapte bune și gata să dea o mână de ajutor celor greu încercați de soartă. Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia, Oana Boghiu și Florin Brînzan își reunesc și de această dată forțele.

Visuri la cheie

Vocea României

În fiecare vineri de la 20:30

Show-ul continuă cu cel de-al 11-lea sezon, ce aduce suprprize și de aceastădată, prima fiind chiar la masa juriului. Horia Brenciu s-a întors în rol de antrenor și împarte scaunul dublu cu tânăra mămică, Theo Rose. Echipa în echipă se alătură și Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Vocea României

Săriți de pe fix

Din 14 septembrie, în fiecare joi de la 21:30

Cabral ne încântă cu șarmul său într-o nouă emisiune de divertisment. În rol de concurenți sunt Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimişi, Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton şi Paul Ipate. Cu acești participanți ne vom întâlni în fiecare ediție a emisiunii.

Săriți de pe fix

Groapa

Din 16 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00

Serialul „Groapa”, o nouă producţie PRO TV realizată după un proiect turcesc „Legea familiei”, aduce pe micile ecrane actori precum Maria Buză, Marius Manole, Iulian Postelnicu, Alexandru Conovaru, Daniel Nuţă, Tudor Aaron Istodor, Monica Bîrlădeanu, Emilian Oprea, Teona Stavarachi, Andrei Bănuţă şi Dana Rogoz. Iubirea și responsabilitatea, șansa de a îți alege soarta și relațiile de familie pot schimba totul într-o lume în care nu este loc de reguli și prietenii.

Groapa

Imperiul leilor

Din 19 septembrie, în fiecare marți, de la 21:30

Emisiunea de afaceri revine pe micile ecrane cu cel de-al 4-lea sezon, unde opt investitori vor susține cele mai inovative business-uri și vor oferi ajutor celor cu cea mai promițătoare viziune. Pe scaunele investitorilor vor fi Dragoș Petrescu, Dan Șucu, Cristina Bâtlan și Dr. Wargha Enayati cărora li se vor alătura în acest nou sezon: Daniel Mischie, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Răzvan Raț.

Imperiul leilor

Love Island

În curând

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de dating din lume vine din această toamnă și în România. Vor fi alcătuite două grupuri, unul de femei și altul de bărbați, care vor avea șansa să creeze conexiuni cu scopul de a-și găsi partenerul de viață. Cuplurile formate în vilă vor trece prin diverse încercări care le vor testa relația. Gazda emisiunii, Alina Ceușan, ne va ajuta să ținem pasul cu cele mai dramatice, dar și fierbinți momente dintre participanții emisiunii.

Imperiul leilor

Kanal D

Secrete de familie

De miercuri până vineri, de la 20:00

Iubitorii de seriale turcești vor putea urmări o poveste surprinzătoare de intrigă polițistă și dragoste, având parte de o distribuție formată din actori cu care publicul este familiarizat din alte în alte seriale îndrăgite difuzate de Kanal D: Deniz Pinar și Kaan Urgancıoğlu.

Secrete de familie

Jocul cuvintelor cu Dan Negru

De miercuri pana vineri, de la 22:30

Câte cinci concurenţi își vor înfrunta emoțiile în fiecare ediție a emisiunii şi vor încerca să ghicească cuvintele corecte pe baza indiciilor oferite de Dan Negru. Concurenții se află sub presiunea timpului pentru a da răspunsul corect și pentru a atrage premii în bani.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Vezi online cele mai așteptate emisiuni și seriale cu Focus Sat App

Dacă ești client TV Satelit, cu Focus Sat App vezi canalele TV online din pachetul tău Acces activ direct pe Smart TV sau pe orice alt dispozitiv smart conectat la internet, de oriunde te afli.

Vrei să primești notificare în App înainte ca emisiunea ta preferată să înceapă? Setează alerta de vizionare astfel: click pe filmul sau emisiunea mai sus recomandate și apasă icon-ul “Programați alertă”.

Restart și Replay în Focus Sat App

Cu funcțiile Restart și Replay, tu controlezi programul TV. Timp de 7 zile ai disponibile pentru vizionare, filmele, seriale, știrile, show-urile sau documentarele de pe cele mai urmărite canale TV. Vezi de la început, pui pauză și continui peste câteva minute, ore sau zile. 

Ai ratat programul preferat? Cu funcția "Replay" vezi în reluare programele preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile pe canalele TV. Intri în Ghid TV în aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat și dai click pe "Urmărește".

Ai pierdut o fază importantă? Cu funcția „Restart” vezi de la început o emisiune de pe un canal care rulează live sau poți selecta momentul care te interesează. Iar dacă dorești poți reveni la difuzarea live apăsând butonul "LIVE".

Testează gratuit Focus Sat App timp de 7 zile!

Alege pachetul TV Online Play TV sau Play TV care ți se potrivește și descarcă aplicația pe dispozitivele tale smart.

Oferta TV Online