The Walking Dead: Daryl Dixon are premiera la AMC
Înapoi la blog

The Walking Dead: Daryl Dixon are premiera la AMC

05.04.2024 Recomandări TV

Nu rata premiera lunii aprilie!

The Walking Dead: Daryl Dixon are premiera la AMC

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial difuzat în premieră la AMC începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00. Cele șase episoade ale primului sezon vor fi difuzate în fiecare seară de luni. Ulterior, episoadele sunt disponibile în Biblioteca VOD din Focus Sat app. Seria a fost deja reînnoită pentru un al treilea sezon.

Daryl Dixon, interpretat de simpaticul Norman Reedus, cucerește Franța în noul serial produs și difuzat de AMC. Personajul se trezește pe țărmul francez – acolo unde știm deja că a apărut inițial virusul letal care a dus la apocalipsa zombi –, dar nu știe exact cum a ajuns acolo și de ce. Călătoria lui este o căutare pentru răspunsuri. El se află departe de casă, se confruntă cu demoni vechi și dușmani noi, în timp ce misiunea lui numărul unu este să protejeze un băiețel curios a cărui origine a devenit o legendă și un punct de atracție pentru diverse facțiuni din întreaga Franță.

Din distribuția serialului fac parte o serie de actori francezi foarte talentați, care interpretează personaje proaspete, care mai de care mai interesante. Clémence Poésy, cunoscută pentru personajul Fleur Delacour din filmele „Harry Potter”, o interpretează pe Isabelle Carriere, o călugăriță încăpățânată, membră a unui grup religios progresist. Louis Puech Scigliuzzi este Laurent, băiețelul misterios și foarte inteligent care este văzut de către grupul religios drept Alesul care va izbăvi omenirea de morții-vii. Cealaltă facțiune importantă din serial este Pouvoir des Vivants (Puterea celor Vii), o grupare paramilitară din Franța, condusă de Marion Genet (interpretată de Anne Charrier), din care face parte și războinicul Stephane Codron (Romain Levi), care are resentimente profunde față de Daryl.

Filmările pentru serial au avut loc în Paris în anul 2022. Cel de-al doilea sezon, în care va apărea și un alt personaj adorat de fani, Carol Peletier (Melissa McBride), a fost deja filmat în diverse locații din Europa. Filmările s-au încheiat în decembrie 2023. O mare parte din motivația lui Daryl în noul serial este să se întoarcă la Carol.

Norman Reedus l-a interpretat pe Daryl timp de 11 ani în „The Walking Dead”. Deși inițial rolul lui era unul redus, el a devenit destul de repede mâna dreaptă a protagonistului Rick Grimes (Andrew Lincoln), și atunci când Rick a părăsit serialul, Daryl a devenit noul protagonist. Reedus a declarat în interviuri că povestea din premiera AMC este legată de conflictul lui Daryl între dorința de a se întoarce acasă, la Carol, de care îi e dor, și conexiunile pe care le formează cu noile persoane întâlnite în drumul său.

Distribuție: Norman Reedus, Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laïka Blanc-Francard, Anne Charrier, Romain Levi, Adam Nagaitis

Regie: Daniel Percival

Vezi online serialele AMC cu Focus Sat app

Canalul AMC este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV.

Descarcă gratuit aplicația Focus Sat și poți urmări online programele AMC, live sau în reluare timp de 7 zile, pe smart TV sau pe orice dispozitiv mobil de oriunde ești. Ulterior difuzării pe canalul AMC, episoadele primului sezon The Walking Dead: Daryl Dixon vor fi disponibile în Biblioteca VOD AMC din Focus Sat app.

Testează și tu gratuit Focus Sat app timp de 7 zile și prinde oferta specială cu 50% reducere!

Oferta Focus Sat app