Surprize și aventuri în show-urile PRO TV
Înapoi la blog

Surprize și aventuri în show-urile PRO TV

14.09.2022 Recomandări TV

Sub deviza „Ăsta-i spectacolul, asta-i televiziunea”, iată ce poți urmări zi de zi.

Din micul sat Las Fierbinți până la căldura tropicală din Republica Dominicană și de la acțiunea din „Clanul” până la uimitoarea scenă „Vocea României”, PRO TV te poartă într-un carusel de emoții. În fiecare zi, de luni până duminică.

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sunt celebru, scoate-mă de aici

Marți și joi de la 21.30

Celebritățile trebuie să facă față provocărilor în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și de Adela Popescu și filmat în Republica Dominicană.

Cabral: „Oameni buni, bine ați venit! Sper că sunteți bine acolo! Sunteți și vreau să vă felicit pentru că nu vă aflați pentru concurenți. Nici prezentator nu e ușor să fii”.

Vedetele care au răspuns provocării din 2022 sunt Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Vezi online

 

Visuri la cheie

Miercuri de la 21.30

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți formată din Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu și Andrei Samoil pornesc pe drumul renovărilor, al poveștilor de viață impresionante și transformărilor spectaculoase în noul sezon din această toamnă.

Vezi online

 

Serialul “Clanul”

Clanul

Din 19 septembrie, lunea de la 20.30

Noutatea acestui sezon este serialul Clanul, o producţie românească adaptată după un serial turcesc. Vei avea parte de cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune, nemaivăzute până acum în România.

Denis Hanganu, actor „Clanul”: „E cu acțiune și nu exagerez când spun asta, e cu bătaie, e cu adrenalină, e cu mașini, e cu băieți răi, băieți buni. E cu mici povești de dragoste și cu multe răsturnări de situație”.

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase, Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, cântăreaţa Theo Rose, Şerban Pavlu, Mădălina Craiu („Ruxx”), Cătălina Grama (Jojo), Codin Maticiuc şi George Ivaşcu. Pe Anghel Damian, actorul care a jucat în serialul „Vlad” îl vei regăsi în rolul de scenarist şi regizor.

 

Las Fierbinți

Marti, Miercuri și joi de la 20.30

Ești pregătit să te delectezi cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial fenomen?

Vezi online

 

Vocea României

Vineri de la 20.30

Show-ul care a scris istorie se întoarce la PRO TV, după doi ani de pauză, cu un scaun dublu și cu voci puternice. Noii antrenori sunt Theo Rose şi Denis Roabeş, cunoscut din proiectul The Motans, iar cei pe care îi știi deja sunt Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Smiley.

Denis Roabeș, „The Motans”: „Au fost și sunt niște concurenți foarte puternici în acest sezon, e foarte multă emoție. De la fiecare concurent în parte am avut cate ceva de învățat”.

Vezi online

 

Cu Focus Sat App vezi PRO TV online de oriunde

Canalul PRO TV se regăsește în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV. Cu Focus Sat app îl poți urmări live sau în reluare timp de 7 zile de pe orice dispozitiv smart, oricând vrei, de oriunde te-ai afla în Europa.

Testează gratuit Focus Sat App și bucură-te de spectacolul PRO TV!

Testează gratuit Focus Sat App