Serialul „Stagiarii” disponibil integral în Focus Sat App
Înapoi la blog

Serialul „Stagiarii” disponibil integral în Focus Sat App

20.10.2023 Recomandări TV

Temperaturile au scăzut, așa că învelește-te cu o pătură și hai în Biblioteca VOD din Focus Sat App!

Nu uita de gustări, vei sta o vreme aici, pentru că te așteptăm cu serialul „Stagiarii”. Nu-ți face probleme că se termină episodul înainte să termini tu de ronțăit popcornul, ai două sezoane întregi disponibile integral în app, fie că le vezi pe Smart TV, laptop sau vrei să arzi timpul în metrou pe smartphone, în drum spre casă.

Stagiarii, Sezonul 1

Datorită unor măsuri drastice preventive de sănătate luate într-un spital public, medicii primari care coordonează stagiarii se află în carantină acasă pentru 24 de ore.

Trei stagiari fără experiență și un medic legist care nu se cunosc prea bine între ei trebuie să se ocupe de problema actuală și de secție pe cont propriu, neștiind că această carantină temporară este pe cale să fie prelungită pe termen nelimitat.

Stagiarii, Sezonul 2 din 23.10

Iarna a revenit în Franța, iar spitalele sunt copleșite!

La Hôpital Poincaré, o conductă a explodat, inundând secția de urgență. Pacienții și îngrijitorii au fost nevoiți să preia etajul ocupat de departamentul de medicină generală, unde Alyson și Hugo sunt medici stagiari. Între timp, Chloé face tot ce îi stă în putință pentru a reveni din nou la medicină, în ciuda sănătății ei precare. Niciunul nu a mai auzit de Arben de la plecarea lui bruscă, inexplicabilă. Acum, toți trei trebuie să-și găsească echilibrul în regim de criză sub supravegherea doctorului Olivier Brun, noul șef al secției de urgență.

Distribuție: Louise Bourgoin, Alice Belaïdi, Karim Leklou

Regie: Thomas Lilti

 

Știai că:

  • Regizorul Thomas Lilit a lucrat ca medic timp de 12 ani înainte de a deveni regizor de film cu normă întreagă? A decis să practice din nou în timpul crizei covid. El are grijă ca actorii să efectueze gesturile medicale adecvate cu pacienții.
  • Această serie TV este o derivație a unui film cu același nume, care a avut încasări de peste două milioane de spectatori când a fost lansat în cinematografe?
  • Karim Leklou, care interpretează rolul lui Arben în serial, a jucat, de asemenea și în mini-seria „Ultimele Pantere” ce poate fi urmărit în Biblioteca VOD din aplicație?

 

Cu Focus Sat App vezi online și offline seriale cu subtitrare în limba română

Acum poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice film sau serial disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat TV și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești, indiferent dacă ești client TV Satelit sau TV Online.

Pregătește-te să vezi filmele și serialele din Focus Sat App de oriunde ești, chiar și atunci când nu ești conectat la internet!

Alege pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice ecran smart, de oriunde din U.E.!

Oferta TV Online