Seria VARA IUBIRII continuă la DIVA
Înapoi la blog

Seria VARA IUBIRII continuă la DIVA

17.08.2022 Recomandări TV

Și în luna august duminica este ziua dedicată romantismului: la DIVA sunt difuzate în premieră noi filme din seria “Vara iubirii”.

Ultima lună de vară aduce la DIVA mult romantism si iubiri arzătoare, în filmele din seria Vara Iubirii, difuzate în premieră duminica, de la 16:00!

Într-o vară (One Summer, 2021)

Într-o vară (One Summer, 2021)

21 august, ora 16:00

Sarah Drew revine la DIVA în rolul restauratorului Jenna Fontaine, care îl ajută pe văduvul Jack (Sam Page) să repare farul local în memoria soției sale. Jack decide să viziteze orașul natal al soției sale împreună cu fiul și fiica sa, unde începe să experimenteze viziuni despre trecut ce pot avea un impact considerabil pentru viitorul său. Cum va reuși Jack să treacă peste momentul emoționant provocat de întâlnirea cu fosta soacră, să rezolve problemele cu fiica sa adolescentă, să repare o casă și să restaureze un far? Cu o inimă deschisă și gata să primească iubire.

Vezi Online

 

Dragoste cu repetiție (Love Strikes Twice, 2021)

Dragoste cu repetiție (Love Strikes Twice, 2021)

28 august, ora 16:00

Această poveste te invită să răspunzi la întrebarea: ”Dacă ai putea să o iei de la început, ai alege același partener?” Ei bine, vei afla ce alegere face personajul principal Maggie (Katie Findlay), care descoperă într-o dimineață că a călătorit peste noapte 15 ani în trecut și poate să decidă dacă ar vrea să își petreacă din nou viața alături de soțul ei, Josh (Wyatt Nash).

 

Cu frâiele în mână (Taking the Reins, 2021)

Cu frâiele în mână (Taking the Reins, 2021)

28 august, ora 18:00

Jurnalistul Samantha (Nikki Deloach) este desemnată de către superiorul ei să meargă la ferma familiei sale și să scrie un articol despre prestigiosul turneu ecvestru la care va participa și tatăl ei. Ceea ce nu știe Samantha este că tatăl ei l-a angajat ca antrenor pentru eveniment pe Luke (Scott Porter), fostul ei soț. Acum trebuie să se confrunte atât cu cariera ei ecvestră abandonată, cât și cu conflictele ei nerezolvate cu Luke. Oare își va aminti cum să apuce frâiele vieții ei și să ia cele mai bune decizii pentru inima ei?

 

Știai că le poți vedea online de oriunde ești cu Focus Sat App?

Dacă nu ai deja aplicația o poți descarca si testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Apoi alegi să primești în App notificarea de vizionare pentru filmele preferate și nu ratezi niciun moment romantic marca DIVA

Testează 7 zile gratuit