Săptămâna Barbie la Minimax
Înapoi la blog

Săptămâna Barbie la Minimax

17.07.2023 Recomandări TV

Bucurați-vă de vară și lasăți-i pe cei mici să se distreze alături de Barbie într-o săptămână plină de aventuri!

Vor descoperi universul ei plin de aventuri în care ea va învața că orice este posibil dacă crezi în tine și ai curajul să îți urmezi visele. Alături de prieteni săi, Barbie se pregătește să înfrunte orice provocare și să își îndeplinească destinul. Urmăriți filmele Barbie pe Minimax, între 17-23 iulie, în fiecare zi de la 9:05, 13:30 sau 20:00, live sau în reluare cu Focus Sat App!

 

Barbie în Secretul Zânei

17 iulie de la 9:05

Într-o zi, Barbie îşi dă seama că zânele există. Totul începe când Ken dispare neaşteptat. Cele două prietene ale lui Barbie, creatoare de modă, admit că de fapt sunt zâne şi Ken a plecat în lumea magică a zânelor. Barbie şi rivala ei, Raquelle, pornesc într-o călătorie plină de aventuri ca să-l readucă pe Ken. Ele trebuie să-şi unească forţele şi astfel învaţă că adevărata magie stă nu în lumea zânelor, ci în puterea prieteniei.

Vezi Online

Barbie în Secretul Zânei

Barbie și Chelsea: Ziua de naștere pierdută

17 iulie, de la 20:00

Chelsea și familia ei pleacă într-o croaziera peripeții cu ocazia zilei de naștere a lui Chelsea care împlinește 7 ani. Când nava trece linia internațională de schimbare a datei, Chelsea crede că și-a pierdut ziua de naștere și se aventurează pe insula în junglă ca s-o salveze.

Vezi Online

Barbie și Chelsea: Ziua de naștere pierdută

Barbie: Dreamhouse Adventures - Misterul Sirenei Magice

18 iulie, de la 20:00

În acest blog video animat de aventuri, filmat în noua casă de vis a familiei e, faceți cunoștință cu Barbie și cei mai buni prieteni ai săi, printre care este și vecinul Ken.

Vezi Online

Barbie: Dreamhouse Adventures - Misterul Sirenei Magice

Barbie și Surorile ei în Povestea unui Ponei

19 iulie, de la 9:05

Barbie şi surorile sale pornesc într-o aventură în Elveţia, în zona pitorească a Alpilor, unde abia aşteaptă să-şi petreacă întreaga vară la o academie de călărit ce promite distracţii incredibile! Cu mari emoţii, Barbie îşi caută un cal nou pe care vrea să-l ducă acasă şi în Malibu. Stacie vrea să dovedească neapărat aptitudinile de jocheu. Chelsea vrea să urce pe cei mai buni cai, iar Skipper... păi, ar vrea mai degrabă să scrie despre aventurile extraordinare decât să le trăiască pe propria piele. Deşi vacanţa surorilor are un start mai anevoios, vara se schimbă într-o magie adevărată când Barbie dă de un cal sălbatic misterios în pădure.

Vezi Online

Barbie și Surorile ei în Povestea unui Ponei

Barbie - Aventuri la New York

19 iulie, de la 20:00

Barbie merge la New York ca să participe la un program de vară de arte interpretative. Aici face cunoștință cu o altă Barbie Roberts. În ciuda faptului că se împrietenesc rapid, cele două trebuie să concureze pentru Spotlight Solo în piața Times Square.

Vezi Online

Barbie - Aventuri la New York

Barbie – Eroina jocurilor video

20 iulie, de la 20:00

Alăturați-vă lui Barbie și intrați împreună în trei jocuri video diferite! Va putea Barbie să salveze ținuturile?

Vezi Online

Barbie – eroina jocurilor video

Jurnalul lui Barbie

21 iulie, ora 20:00

Barbie este o liceană obişnuită într-un liceu de periferie căreia îi place să-şi petreacă timpul liber cântând într-o formaţie cu prietenele, Tria şi Courtney. În al doilea an de liceu, visul fetei este ca ceilalţi tineri să descopere cât de talentată şi interesantă este ea, să devină prezentatoarea jurnalului TV al şcolii şi să-l aibă ca prieten pe Tod, unul dintre cei mai populari băieţi din şcoală.

Vezi Online

Jurnalul lui Barbie

Barbie: Aventuri cu prințese

22 iulie, ora 20:00

Cântați împreună cu Barbie în noul film muzical Barbie Princess Aventure. Aventura începe când Barbie și prietenii ei călătoresc în țara Floravia ca să se întâlnească cu prințesa Amelia, care seamănă foarte bine cu Barbie. Prințesa Amelia se teme să devină regină, așa că plănuiește ca Barbie să îi la locul. Secretul lor este în siguranță până când un prinț rival descoperă adevărul. Barbie și prietenele ei trebuie acum să îl oprească pe prinț și să o salveze pe prințesă la timp pentru încoronare. Cu ajutorul prietenilor ei, Barbie o ajută pe prințesa Amelia să își descopere puterea găsindu-și vocația. Plină de numeroase cântece amuzante și prieteni noi, această sărbătoare muzicală palpitantă arată că cel mai bun lucru pe care poți să îl faci este să fii tu însuți.

Vezi Online

Barbie: Aventuri cu prințese

Barbie și delfinul magic

23 iulie, ora 20:00

În această aventură subacvatică amuzantă, Barbie și surorile ei îl vizitează pe Ken care face un stagiu de vară cercetând viața delfinilor într-un recif de corali. În timp ce fac scufundări și explorează reciful, surorile descoperă delfini rari, în culorile curcubeului, care vin aici doar o dată pe an. Această descoperire uimitoare le încurajează să afle mai multe despre salvarea coralilor și a vieții marine din recif. În acest moment, o cunosc pe Isla, o nouă prietenă misterioasă care are, și ea, misiunea de a salva reciful de corali. Ceea ce părea o sarcină simplă se dovedește a fi o adevărată aventură atunci când se află că Isla este, de fapt, o sirenă. Dar Barbie și surorile ei nu au timp să se bucure că au o prietenă sirenă pentru că Isla are nevoie de ajutorul lor și al delfinilor curcubeu pentru misiunea ei de salvare.

Vezi Online

Barbie și delfinul magic

 

Concurs special pentru fanii Barbie

Dacă vreți să câștigați propria păpușă Barbie Dreamtopia, vă invităm să participați la concursul de pe pagina noastră de Facebook până pe 23 iulie, inclusiv.

Particip

 

Urmăriți online filmele Barbie, live sau în reluare, cu Focus Sat App

Canalul Minimax este disponibil live și în reluare timp de 7 zile în Focus Sat App cu orice pachet TV Satelit Acces și TV Online Play TV.

Dacă nu ai deja aplicația o poți descărca și testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Aplicația poate fi accesată chiar și pe 3 dispozitive simultan utilizând un singur cont de client. Astfel, atunci când vreți să urmăriți live canale TV diferite sau în reluare emisiuni diferite de pe același canal TV, cu Focus Sat App este posibil.

Pentru a ști din timp când încep desenele animate preferate ale celor mici, poți alege să primești în App notificarea de vizionare pentru acestea, iar tu te poți bucura de momente de relaxare indiferent dacă te afli acasă sau în concediu.

Pentru și mai multe sezoane întregi de desene animate te invităm în Biblioteca VOD Minimax din Focus Sat App.

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și beneficiezi de oferta specială cu 50% reducere în prima lună! În plus, beneficiezi și de 7 zile de testare gratuită a aplicației pe orice ecran smart, de oriunde din UE.

Oferta TV Online