Program TV special pentru Ziua Copilului
Înapoi la blog

Program TV special pentru Ziua Copilului

31.05.2023 Recomandări TV

Vara bate la ușă, așa că hai să o întâmpinăm cu mic cu mare și cu zâmbetul pe buze!

În mini-vacanța de Ziua Copilului ne-am gandit că ai nevoie să te relaxezi, așa că am pregătit o selecție de programe speciale pentru ca cei mici să își serbeze ziua alături de personajele preferate, indiferent de locul în care vă aflați

Joi, 1 iunie

Super pisicuțe, ora 16:30 la Disney Junior

Bitsy, Ginny, Sparks și Buddy sunt... Super pisicuțe! Îndreptând fărădelegile oriunde apar, aceste patru feline au misiunea de a face lumea un loc mai bun și mai „miau-nat”.

Gașca animăluțelor DC, ora 18:15 la HBO

Sunt multe filme cu supereroi şi ne plac toţi, indiferent ce vârstă avem. Iată, de data aceasta, o Ligă justiţiară mai altfel decât ne-am obişnuit să vedem. Krypto şi Superman sunt prieteni buni. Amândoi au puteri neştiute de cei din jur. Da, Krypto este câinele celebrului erou cu mantie roşie şi aceasta este o animaţie nostimă. Sunt multe probleme în Metropolis, iar când Superman este răpit împreună cu ceilalţi supereroi din Liga dreptăţii, Krypto trebuie să acţioneze rapid şi să salveze situaţia. Oamenii au nevoie de ajutor. Alături de el se unesc mai multe animale de la un adăpost, fiecare cu rostul său în grup. Câinele Ace, purcelul PB, veveriţa Chip şi ţestoasa Merton vor alcătui o echipă imbatabilă, cei care pot să schimbe faţa oraşului. Pentru un timp.

Miraculos: Buburuza și Motan Noir, ora 20:20 la Disney Channel

Sezonul 5 al îndrăgitului serial va fi difuzat în maraton în perioada 1-4 iunie, într-un program special de Ziua Copilului.

Vineri, 2 iunie

Manou, aventuri în zbor, ora 13:30 la Minimax

Manou este o mică drepnea (pasăre migratoare) crescută de o familie de pescăruşi şi de aceea se crede unul de-al lor. Când învaţă să zboare, îşi dă seama că nu va fi niciodată un pescăruş adevărat. Şocat, el fuge de acasă. Se întâlneşte cu nişte păsări din specia lui şi astfel află cine este cu adevărat. Când drepnelele şi pescăruşii au de înfruntat un mare pericol, Manou devine eroul zilei.

Descendenții 3, ora 13:45 la Disney Channel

Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce) și Jay (Booboo Stewart), fiii și fiicele adolescenților celor mai infami răufăcători ai Disney, se întorc pe Insula lui Lost pentru a recruta un nou lot de urmași ticăloși. O breșă a barierei amenință siguranța locuitorilor din Auradon în timp ce părăsesc Insula, așa că Mal decide să închidă definitiv bariera, dar, în ciuda eforturilor ei, o forță întunecată coboară asupra Auradon, iar copiii ticăloși trebuie să lupte pentru a-l salva pe Ben (Mitchell), Hope și pe restul prietenilor lor.

Sâmbătă, 3 iunie

Belle, ora 14:40 la HBO

Belle, primul anime lansat pe marele ecrane din România, este o reinterpretare a poveștii Frumoasa și Bestia. Cu diferența că acum acțiunea este adusă în zilele nostre, cu tehnologie modernă. Este povestea timidei adolescente Suzu care descoperă o aplicație U, unde poți să îți faci ce avatar vrei. Ea devine o splendidă cântăreață de succes. Lumea nou creată este uluitoare, care are totuși pericolele ei. Aici îl întâlnește pe monstrul care îi întrerupe un concert. "Bestia" este vânată de mulți, așa că fata se vede prinsă într-o aventură cu sufletul la gură.

Patrula cățelușilor, ora 17:45 la Nick Jr.

Patrula cățelușilor este un serial destinat preșcolarilor despre cei șase cățeluși eroici: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble și Skye, care sunt conduși de un băiețel de 10 ani, priceput la tehnologie, pe nume Ryder. Cu un amestec unic de abilități de rezolvare a problemelor, vehicule interesante și mult umor drăguț, Patrula lucrează împreună în misiuni de salvare cu mize mari pentru a proteja comunitatea Adventure Bay. Toți au echipament speciale care îi ajută să se ocupe de orice - de la salvarea pisicuțelor până la salvarea unui tren de la o alunecare de pietre! Și oricât de mare ar fi aventura, Patrula cățelușilor are întotdeauna timp pentru un joc, un râs și o zgârietură de ureche de la Ryder.

Duminică, 4 iunie

Karate Kid, ora 16:00 la Pro TV

Dre Parker (Jaden Smith) este un puști de 12 ani care se mută cu mama sa din Detroit în Beijing, după ce ea acceptă un loc de muncă în China. Dre își face cu greu prieteni și se confruntă cu probleme de adaptare deoarece limba și cultura chineză îi sunt total necunoscute. Deși reușește să își atragă simpatia unei colege de clasă, frumoasa Mei Ying (Wenwen Han), Dre va avea de-a face cu bătăușul Cheng, care nu pierde nicio ocazie să îl umilească pe american de față cu toată lumea. Singur, fără prieteni și fără nicio idee de cum ar putea să-l pună la respect pe Cheng, Dre se simte al nimănui. Domnul Han (Jackie Chan), omul de serviciu al școlii, rămâne impresionat de problemele băiețelului și se hotărăște să îl învețe tainele Kung Fu-ului. Dre începe să se antreneze serios și își dă seama că apărarea prin arte marțiale nu înseamnă doar lovituri, ci maturitate și calm. Micul american va avea ocazia să demonstreze ce a învățat la campionatul de Kung-Fu unde se va reîntâlni cu Cheng.

Bibi și Tina, ora 20:00 la Minimax

Bibi Blocksberg este o fată cu puteri speciale: este vrăjitoare. Împreună cu Tina, prietena ei cea mai bună, îşi petrece vacanţa de vară la şcoala de echitaţie. Fetele călăresc în fiecare zi împreună. Dar vara aceasta au apărut câteva probleme. Una dintre ele este frumoasa Sophia, în care nu poţi avea încredere. Sophia încearcă să-l convingă pe Alexander, prietenul Tinei, să vină cu ea la internat în Anglia. Tina este foarte nervoasă. Şi, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, vicleanul afacerist Hans Kakmann face tot ce poate pentru a-l forţa pe tatăl lui Alexander să-i cedeze mânzul Socrates.

Luni, 5 iunie

Hamster & Gretel, ora 15:50 la Disney Channel

Gretel, în vârstă de 9 ani, și hamsterul ei de companie, „Hamster", primesc superputeri de la extratereștri. Misiunea lor? Să învingă o serie de răufăcători eclectici, fără a-și deconspira identitatea.

Taffy, ora 14:50 la Disney Channel

Doamna Muchmore și iubitul ei câine, Bentley, duc o viață luxoasă și fericită ... spre deosebire de ratonul Scraggs, care urmărește cu gelozie livrările constante de mâncare expediate la conacul acestora.

 

Cele mai distractive animații se văd online în Focus Sat App

Dacă ești client TV Satelit, cu Focus Sat App vezi canalele online din pachetul tău Acces activ direct pe Smart TV sau pe orice alt dispozitiv smart conectat la internet, de oriunde te afli.

Vrei să primești notificare în App înainte ca serialul să înceapă? Setează alerta de vizionare astfel: click pe filmul sau emisiunea mai sus recomandate și apasă icon-ul “Programați alertă”.

Descarcă gratuit Focus Sat App sau accesează contul tău din aplicație și bucură-te de programe TV special alese pentru tine!

Canale LIVE 

Restart și Replay în Focus Sat App

Cu funcțiile Restart și Replay, tu controlezi programul TV. Timp de 7 zile ai disponibile pentru vizionare filmele, seriale sau animațiile de pe cele mai urmărite canale TV. Vezi de la început, pui pauză și continui peste câteva minute, ore sau zile.

A sosit ora mesei și cei mici au ratat programul preferat? Cu funcția "Replay" poate vedea în reluare desenele animate preferate care au fost difuzate în ultimele 7 zile pe canalele TV. Intri în Ghidul din aplicație, selectezi ziua difuzării, canalul preferat și dai click pe "Urmărește".

Cel mic vrea să revadă episodul preferat? Cu funcția „Restart” poate viziona de la început desenul animat de pe un canal care rulează live.

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și beneficiezi de oferta specială cu 50% reducere în prima lună! În plus, beneficiezi și de 7 zile de testare gratuită a aplicației. Toate desenele animate și filmele destinate copiilor pot fi vizionate pe orice ecran smart, de oriunde din UE.

Oferta TV Online