Premierele lunii septembrie la Focus Sat
Înapoi la blog

Premierele lunii septembrie la Focus Sat

31.08.2023 Recomandări TV

Întoarcerea din vacanță este mai plăcută când ai la ce să te uiți la Focus Sat TV si în Focus Sat App

Poarta roșie (La Porta Rossa)

Sezonul 3, din 21 septembrie, luni și joi de la ora 21:30

Totul se întoarce, este adevărat ... până când cercul se închide.

Au trecut doi ani și jumătate de când Vanessa a plecat cu Federico fără să se uite înapoi. Într-o noapte, însă, Trieste se cufundă în întuneric. O pană misterioasă și o moarte de profil înalt îi reunesc pe Cagliostro și pe Vanessa când drumurile lor par inexorabil îndepărtate.

O nouă crimă de rezolvat și o nouă viziune tulburătoare. De data aceasta Cagliostro va trebui să-și salveze tânăra prietenă Vanessa de un inimaginabil pericol. El însuși.

Anna și Paoletto conduc investigațiile oficiale și în același timp încearcă să se ocupe de problemele lor private. Iar Cagliostro și Vanessa, în ultima lor aventură împreună, vor fi și dușmani, dar și aliați. Ei se vor lupta cu neîncrederea reciprocă pentru a putea rezolva misterul care le leagă vieţile: motivul pentru care Cagliostro este Umbra Vanessei.

Sezonul 1 și Sezonul 2 sunt integral disponibile în Focus Sat App.

Vezi Online

Poarta roșie (La Porta Rossa)

Sport Live

Rugby TOP14

Confruntările celor mai puternice cluburi din Liga Națională de Rugby din Franța sunt transmise în direct la Focus Sat TV în perioada 02-03 septembrie. Te invităm să consulți Ghid-ul TV din Focus Sat App pentru mai multe informații despre orele de difuzare.

Rugby TOP14

World Padel Tour

Din 3 septembrie vei putea urmări la Focus Sat TV meciuri LIVE de padel, sportul care a cucerit lumea, din cadrul World Padel Tour (WPT) și Premier Padel (PP) - circuitele profesioniste internaționale.

Finland Open 1000, cel mai nordic turneu al circuitului WPT, se desfășoară în orașul Tampere considerat a fi unul dintre cel mai fericite orașe din lume. Focus Sat va transmite în direct și în exclusivitate Finala Feminină și Finala Masculină din cadrul Finland Open 1000 duminică, 3 septembrie, începând cu ora 14:00 la Focus Sat TV.

Premier Padel Paris - Finala Feminină și Finala Masculină va fi difuzată live duminică, 10 septembrie, începând cu ora 14:00 la Focus Sat TV. Premier Padel (PP) este circuitul profesionist internațional ale cărui turnee se desfășoară numai în Qatar, Italia, Franța, Argentina și Mexic.
Te invităm să consulți Ghid-ul TV din Focus Sat App pentru mai multe informații despre orele de difuzare.

>World Padel Tour

Filme noi marca Studiocanal

Tropăind prin istorie

Din 2 septembrie, ora 20:00

Bill și Ted, doi adolescenți cu totul nerușinați, călătoresc în timp cu ajutorul misteriosului Circuit al Timpului și adună un grup din cele mai influente personalități ale istoriei pentru a-i ajuta să treacă testul la istorie, altfel unul dintre ei va fi trimis la școala militară.

Această ilustră echipă de experți, incluzându-i pe Socrate, Napoleon, Abraham Lincoln, Gingis Khan, Sigmund Freud, Ioana D'Arc, își unește forțele cu eroii noștri, întorcându-se în secolul XX după o aventură nebunească și uluitoare, un amestec între Mark Twain, Monty Python și rock'n'roll.

Regia: Stephen Herek

Distribuție: Keanu Reeves, Alex Winter, George Carlin

Tropăind prin istorie

Talentul prietenilor mei

Din 9 septembrie, ora 19:00

Alex și Jeff sunt colegi de muncă la o mare firmă multinațională și au rămas cei mai buni prieteni încă din liceu. Cu soțiile lor sunt aproape ca o familie, croindu-și drum constant prin viață, fără mari ambiții. Apoi, prietenul din copilărie al lui Alex, Thibault, apare în peisaj. El este acum instructor și antrenor motivațional și nu pierde timpul, aruncând mica viață fericită a lui Alex într-o confuzie totală. Pe vremea când erau o pereche de inadaptați și cei mai nepopulari puști din curtea școlii au făcut un pact ca într-o zi să reușească în viață, cu orice preț.

Frumosul și genialul Thibault, care pare să-și fi ținut promisiunea, îl împinge pe Alex să-și reevalueaze viața, prioritățile și să-și împlinească visele chiar dacă acest lucru înseamnă să piardă prietenia lui Jeff.

Regia: Alex Lutz

Distribuție: Tom Dingler, Alex Lutz, Bruno Sanches

Talentul prietenilor mei

Aventurile comice ale lui Max și Leon

Din 10 septembrie, ora 20:00

Este 1939, iar Max și Leon sunt prieteni inseparabili și amândoi sunt imaturi și naivi. Aruncați în mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial, unicul lor obiectiv devine dezertarea din pluton și întoarcerea în orașul natal, la viața lor simplă și la băutul vinului. Dar cu cât încearcă mai mult să scape, cu atât sunt trași înapoi în nașterea istoriei, pe plajele din Normandia.

Regia: Jonathan Barré

Distribuție: David Marsais, Grégoire Ludig, Alice Vial

Aventurile comice ale lui Max și Leon

Marea plecare

Din 16 septembrie, ora 20:00

Între figura zdrobitoare a unui frate depresiv și cea a unui tată afectat de o nebunie neurodegenerativă pe cât de amuzantă, pe atât de tulburătoare, Romain nu poate să se mai mulțumească să fie cine a fost întotdeauna: băiatul care face ceea ce se așteaptă de la el, fără nicio tresărire. La debutul vârstei de treizeci de ani, este timpul în cele din urmă să se confrunte cu tatăl său nebun, fratele său cinic și propriile sale tendințe de a-și reprima emoțiile și sensibilitatea pentru a reuși să-și asume pe deplin normalitatea sa.

Regia: Nicolas Mercier

Distribuție: Pio Marmaï, Jérémie Elkaïm, Eddy Mitchell

Marea plecare

Ziua care mi-a schimbat viața

Din 17 septembrie, ora 20:00

Marie-Jeanne și Robert au trei copii: Albert, Raphaël și Fleur. Acest portret al familiei lor este schițat pe parcursul a 12 ani, prin prisma a 5 zile cheie. Cinci zile cruciale în viața unei familii de cinci persoane. Cinci zile care sunt mai importante decât oricare altele și după care nimic nu va mai fi la fel.

Regia: Rémi Bezançon

Distribuție: Jacques Gamblin, Zabou Breitman, Déborah François

Ziua care mi-a schimbat viața

Nu-ți face griji pentru mine

Din 23 septembrie, ora 20:00

Când vine acasă din vacanță Lili, în vârstă de 19 ani, află de la părinții ei că fratele geamăn Loïc a plecat de acasă după o ceartă uriașă cu tatăl lor. Când Loïc nu dă niciun semn Lili începe să creadă că i s-a întâmplat ceva. Mistuită de grijă, ea încetează să mănânce și intră într-un declin periculos. Este internată în spital, dar lucrurile nu merg deloc în direcția cea bună.

Lili își revine când în sfârșit sosește o scrisoare de la Loïc. În scrisoare, el își cere scuze că nu le-a trimis vești și spune că a fost din oraș în oraș, făcând mici treburi ici și colo și își critică tatăl pe care îl consideră responsabil pentru viața tristă la care a decis sa nu se mai intoarcă niciodată.

Regia: Philippe Lioret

Distribuție: Mélanie Laurent, Kad Merad, Isabelle Renauld

Nu-ți face griji pentru mine

Privește-mă

Din 24 septembrie, ora 20:00

Lolita Cassard, o tânără de 20 de ani supărată pe toată lumea pentru că nu seamănă cu fetele din reviste, nici cu mama vitregă și căreia i-ar plăcea mult să fie frumoasă, măcar în ochii tatălui său, sau să-l facă să o privească. Etienne Cassard nu se uită la alți oameni pentru că petrece mult timp privindu-se pe sine, simte că îmbătrânește, știe cum este să nu fii iubit pentru că a trebuit să lupte pentru a ajunge unde este.

Pierre Miller este un scriitor care nu mai crede în scris și nici că va avea vreodată succes până în momentul în care are și îl întâlnește pe Etienne Cassard. Sylvia Miller este o profesoară de canto care crede în soțul ei și în talentul său, dar se îndoiește de al său și al elevei sale Lolita, până în momentul când își dă seama că este fiica lui Etienne Cassard, autorul pe care îl admiră mult.

Regia: Agnès Jaoui

Distribuție: Marilou Berry, Jean-Pierre Bacri, Agnès Jaoui

Privește-mă

Sol

Din 30 septembrie, ora 20:00

Sol, o cântăreață de tango, locuiește de mulți ani în Buenos Aires. Dar, în spatele naturii ei impulsive și a zâmbetului strălucitor se află pierderea fiului ei, cu care rupsese orice legătură.

Când Sol se întoarce în sfârșit la Paris în speranța de a-și întâlni nepotul Jo, în vârstă de șapte ani, și nora pe care nu a întâlnit-o niciodată, ea decide să închirieze apartamentul alăturat și să se prefacă a fi noua vecină. De acum înainte ea va încerca orice pentru a-l cunoaște pe nepotul ei înstrăinat.

Regia: Jézabel Marques

Distribuție: Chantal Lauby, Camille Chamoux, Giovanni Pucci

Sol

Filme românești

Buletin de București

Din 6 septembrie, ora 21:45

După absolvirea Facultății de Agronomie, Silvia caută să obțină buletin de București, care i-ar permite să rămână în capitală. Ea se căsătorește formal cu șoferul de taxi Radu, care are buletin de București și mare nevoie de bani. Evident, urmează divorțul, tot de formă.

Numai că lucrurile iau o întorsătură prin idila reală care se înfiripă între cei doi. Silvia primește repartiție la o fermă departe de București. Filmul se încheie cu happy-end în momentul în care Radu, noul medic veterinar al satului, o reîntâlnește pe Silvia.

Regia: Virgil Calotescu

Distribuție: Catrinel Dumitrescu, Mircea Diaconu, Draga Olteanu Matei

Buletin de București

Căsătorie cu repetiție

Din 13 septembrie, ora 21:30

Despărțiți după o căsătorie de conveniență, taximetristul Radu și inginera agronom Silvia se reîntâlnesc la Bolintin, unde au fost repartizați amândoi. Radu absolvise între timp, la seral, Facultatea de Medicină Veterinară. Sosirea intempestivă a rudelor fetei determină o împăcare de formă a celor doi, care se transformă într-o împăcare definitivă.

”Căsătorie cu repetiţie” (1985) continuă acțiunea din ”Buletin de Bucureşti” (1982) și merită urmărit pentru că surprinde secvenţe din viaţa românilor din anii '80.

Regia: Virgil Calotescu

Distribuție: Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Draga Olteanu Matei

Căsătorie cu repetiție

Cu Focus Sat App vezi online și offline premierele lunii

Canalul Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Ai ratat un film difuzat pe Focus Sat TV pe care voiai să-l vizionezi? Îl vei găsi în Biblioteca VOD din Focus Sat App și il vei putea urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart. 

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Focus Sat TV, este posibil cu Focus Sat App pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Acum poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Pregătește-te să iei cu tine filmele din Focus Sat App și să le urmărești de oriunde ești chiar și atunci când nu ești conectat la internet!

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice ecran smart, de oriunde din U.E.

Oferta TV Online