Premierele lunii noiembrie la Focus Sat
Înapoi la blog

Premierele lunii noiembrie la Focus Sat

31.10.2023 Recomandări TV

Intră în Focus Sat App și vezi filme și seriale ce-ți vor da fiori

 

Seriale originale Canal+ 

Fără nicio pată

Din 6 noiembrie, de la 21:00

Jean și Martin Bastiere se confruntă cu păcatele întunecate ale trecutului și cu pericole foarte reale din prezent – astfel încât să poată supraviețui și să fie liberi să-și construiască un viitor. Jean este un imigrant francez conservator care a cunoscut succesul la Londra. Martin este un rătăcitor visceral și desfrânat. În fapt ei sunt două fețe ale aceleiași monede, ale căror vieți rămân marcate pentru totdeauna de o crimă violentă în La Vendée în urmă cu 25 de ani.

Pe fundalul afacerii de nișă a lui Jean care conduce o firmă de servicii de curățenie profesională a locurilor în care s-au comis crime, gangsterii, corupția, drogurile și moartea pândesc constant! În ceea ce pare imposibil de atins - Jean, Martin și familia lor disfuncțională se luptă să obțină controlul asupra vieții, afacerilor și destinului lor comun.

Distribuție: Marc-André Grondin, Denis Ménochet, Miranda Raison

Regie: Corinne Marrinan, Ed McCardie

Fără nicio pată

Soarele de la miezul nopții

Din 14 noiembrie, de la 21:30

Serialul ne-o prezintă pe Kahina Zadi, un ofițer de poliție francez, care călătorește la Kiruna, o mică comunitate minieră din îndepărtatul nord al Suediei, pentru a investiga uciderea brutală a unui cetățean francez. Cu ajutorul lui Anders Harnesk, un procuror suedez și membru al Sami, un trib indigen antic și misterios din Scandinavia, ei pornesc investigația însă curând se confruntă cu noi crime, iar crima inițială se dovedește a fi doar vârful aisbergului.

Kahina și Anders își dau seama că în spatele tuturor acestor crime se află o conspirație secretă veche de zece ani în care sunt implicați mulți dintre locuitorii orașului. Cu propriul trecut dureros, Kahina se trezește în fața unui criminal în serie nemilos, mereu cu un pas înaintea investigatorilor, care are un plan macabru.

Distribuție: Leïla Bekhti, Gustaf Hammarsten, Albin Grenholm

Regie: Måns Mårlind, Björn Stein

Soarele de la miezul nopții

Sanctuarul

Din 21 noiembrie, de la 21:30

Helena “Hel” primește o invitație să-și viziteze sora geamănă, Siri, de care este înstrăinată și care se află la un sanatoriu exclusivist situat în decorul idilic al Alpilor italieni. Tensiunea crește curând când Hel refuză cererea lui Siri de ajutor pentru a se ocupa de unele afaceri, schimbând locul cu ea pentru câteva zile.

Spre groaza ei, Hel se trezește a doua zi și o găsește pe Siri plecată. Ea realizează curând că Siri nu se mai întoarce și că sanatoriul este departe de ceea ce poate fi numit un loc de recuperare. Hel realizează că este prinsă într-un coșmar în care nimeni nu este ceea ce par a fi și toată lumea crede că ea este Siri.

Distribuție: Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Regie: Enrico Maria Artale, Óskar Thór Axelsson

Sanctuarul

Carlos

Din 28 noiembrie, de la 22:00

Mini-seria se bazează pe povestea adevărată a revoluționarului Ilich Ramírez Sánchez, cunoscut și sub numele de Carlos Șacalul, un revoluționar marxist născut în Venezuela care se aliniază cauzei palestiniene și devine cel mai cunoscut terorist din lume. El a fondat o organizație teroristă mondială și, după mai multe atentate greșite, a condus raidul din 1975 asupra sediului OPEC (Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol) din Viena, unul dintre cele mai îndrăznețe acte de terorism din istorie. De la primele sale zile ca ucenic în mișcarea revoluționară și până la căderea sa finală, Carlos a devenit o figură de legendă.

Distribuție: Edgar Ramírez, Alexander Scheer, Fadi Abi Samra

Regie: Olivier Assayas

Carlos

 

Filme Studiocanal

Boule și Bill

Din 4 noiembrie, de la 19:00

Buddy este un tânăr cocker spaniel abandonat care așteaptă abătut în cușca lui pentru ca un nou proprietar amabil să-l adopte. Deodată, Billy, un băiețel al cărui păr este la fel de roșcat ca al lui Buddy, apare. Este dragoste la prima vedere și începutul unei mari prietenii. Nu atât de mult pentru părinții lui Billy, căci de aici începe necazul.

Distribuție: Franck Dubosc, Marina Foïs, Charles Crombez

Regie: Alexandre Charlot, Franck Magnier

Boule și Bill

Lou! Jurnal minuscul

Din 5 noiembrie, de la 20:30

Lou are 12 ani, este creativă și visătoare și locuiește cu mama sa într-o clădire portocalie cu o mulțime de balcoane mici care duc pe acoperiș. Ea e cea mai bună prietenă a Ninei de la internat și este îndrăgostită de Tristan, vecinul ei, de la grădiniță. Mama ei și-a pus propria viața în plan secund în ultimii ani pentru a se dedica fiicei sale, dar bula lor de vis se sparge, când mama ei începe o nouă relație, iar Lou își ia inima în dinți și vorbește cu Tristan.

Distribuție: Ludivine Sagnier, Kyan Khojandi, Lola Lasseron

Regie: Julien Neel

Lou! Jurnal minuscul

Bărbatul meu

Din 11 noiembrie, de la 20:00

Marie este o tânără și frumoasă prostituată. Ea își iubește munca și este pricepută în meseria ei. Într-o noapte ea îl întâlnește pe Jeannot, un bețiv de pe stradă, adormit la ușa ei. Îi oferă adăpost fără să știe că el va trezi în ea o pasiune nerușinată, obsesivă, o pasiune atât de intensă, încât îi va schimba viața pentru totdeauna.

Distribuție: Anouk Grinberg, Gérard Lanvin, Valeria Bruni Tedeschi

Regie: Bertrand Blier

Bărbatul meu

Totul sau nimic

Din 12 noiembrie, de la 20:00

Iubirea lui Penny pentru partenerul ei, șoferul de taxi Phil, s-a tocit. El este un tip drăguț, filozofic, iar ea lucrează la un supermarket. Rachel, fiica lor face curățenie într-un cămin de bătrâni. Fiul lor Rory este șomer și agresiv. Bucuria a dispărut din viețile lor, dar, când Rory se îmbolnăvește și trebuie dus de urgență la spital, ei se reunesc pentru a-și regăsi apropierea de altădată. Totul are loc într-o clădire rezidențială, iar filmul urmărește și poveștile câtorva vecini, unii dintre ei implicați în povestea lui Phil și Penny, experiența lor fiind o călătorie emoțională.

Distribuție: Timothy Spall, Lesley Manville, Ruth Sheen

Regie: Mike Leigh

Totul sau nimic

Sora vitregă

Din 18 noiembrie, de la 20:00

Nénette este o fetiță de șaizeci de ani. O problemă la naștere a făcut-o diferită. Nénette, care are sănătatea mintală a unui copil de 8 ani, a locuit întotdeauna cu mama ei. Aceasta a crescut-o singură. Nénette lucrează, face curățenie la școala din oraș și cea mai bun prietenă a ei este o țestoasă. Dar când mama ei moare, totul se va schimba și Nénette trebuie să meargă la un azil de bătrâni.

Distribuție: Josiane Balasko, Michel Blanc, Brigitte Roüan

Regie: Josiane Balasko

Sora vitregă

Un erou foarte discret

Din 25 noiembrie, de la 20:00

În ultima lună a unui război în care el nu a luptat un bărbat se hotărăște să devină erou. Sau măcar să facă pe eroul, să inventeze o viață mai bogată și mai spectaculoasă decât cea pe care o are în prezent. Într-un moment de frământări, în Parisul anilor 1944-1945 acesta se transformă într-un maestru al minciunilor și, prin omisiuni și aluzii, construiește un personaj remarcabil.

Distribuție: Mathieu Kassovitz, Anouk Grinberg, Sandrine Kiberlain

Regie: Jacques Audiard

Un erou foarte discret

Transfer de identitate

Din 26 noiembrie, de la 20:00

Căpitanul de armată Colter Stevens se trezește implicat într-un un program special prin care conștiința sa poate fi transferată într-o altă ființă umană. Singura problemă este că poate rămâne transferată doar în reprize de 8 minute. În acea dimineață o bombă a explodat într-un tren de navetiști chiar lângă Chicago. El ocupă corpul unui profesor care merge la serviciu cu acel tren. Este extrem de confuz cu privire la ceea ce face sau de ce se află acolo, deoarece ultima sa amintire este legată de un zbor cu elicopterul într-o misiune de luptă în Afganistan.

Distribuție: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

Regia: Duncan Jones

Transfer de identitate

 

Le găsești doar în App

Gâtul diavolului

Din 6 noiembrie

Un orașel letargic cu istorie sângeroasă se află în inima unui munte din Balcani cu o mare încărcătură mistică – Munții Rhodope care păstrează legenda lui Orfeu și care adăpostesc peștera sinistră numită Gâtul diavolului prin care Orfeu a ajuns în Regatul Morților. Acolo Philip, un ofițer de poliție locală, și Miya, un psiholog criminalist care a venit din capitală, anchetează niște misterioase crime în serie. Doar pentru a afla că investigația lor se transformă într-o descindere dificilă în regatul umbrelor, unde o poveste înspăimântătoare începe să prindă contur. O poveste care se dovedește a fi chiar povestea lor personală. Cei doi se confruntă cu realitatea malefică a ucigașului al cărui sânge curge în venele unuia dintre ei.

Distribuție: Teodora Duhovnikova, Valeri Yordanov, Vasil Banov

Regie: Dimitar Dimitrov

Gâtul diavolului

Vânătoarea salamandrei

Din 20 noiembrie

Kamen Petkov conduce divizia de persoane dispărute din cadrul Direcției Naționale de Poliție. În trecut, a fost afectat de o mare pierdere personală și de o tragedie familială. În urmă cu 11 ani a fost căsătorit cu Ralica Petkova, tot inspector de poliție, care lucrează în prezent la o altă filială de poliție. Ei și-au pierdut fiica într-un incident ciudat și niciunul dintre ei nu bănuiește că în spatele morții copilului lor se află un puternic sindicat criminal care operează în Balcani. Pierderea grea duce la dezintegrarea familiei. În zilele noastre se declanșează investigația crimei violente a unei fete croate descoperite în parcul orașului, iar Kamen este direct implicat în anchetă. În același timp Ralica a fost martoră la simptomele ciudate asociate cu otrăvirea care a dus la moartea unui om de afaceri cu un trecut dubios. Ambele investigații se intersectează și duc la descoperiri uluitoare care vizează nu numai identitatea ucigașului fiicei lui Kamen și a lui Ralica, ci și organizația criminală secretă „Salamander” cu acoperire în toată Europa.

Distribuție: Martin Radoev, Iva Mihalic, Julian Vergov

Regie: Alexander Chobanov, Vladislav Tinchev

Vânătoarea salamandrei

 

Cu Focus Sat App vezi online și offline premierele lunii

Canalul Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Ai ratat un film difuzat pe Focus Sat TV pe care voiai să-l vizionezi? Îl vei găsi în Biblioteca VOD din Focus Sat App și il vei putea urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Focus Sat TV, este posibil cu Focus Sat App pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Acum poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Pregătește-te să iei cu tine filmele din Focus Sat App și să le urmărești de oriunde ești chiar și atunci când nu ești conectat la internet!

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice ecran smart, de oriunde din U.E.

Oferta TV Online