Premierele lunii iunie în Focus Sat App
Înapoi la blog

Premierele lunii iunie în Focus Sat App

07.06.2023 Recomandări TV

Pune-ți costumul de baie și obține un bronz perfect în timp ce urmărești premierele lunii iunie la Focus Sat TV sau în Focus Sat App

 

Johnny English

Disponibil în Biblioteca VOD

Într-o lume incertă, puține lucruri sunt la fel de sigure ca Serviciile Secrete Britanice. Cu un renume mondial pentru calibrul agenților săi, tehnologia de ultimă oră folosită și rețeaua internațională de colectare a informațiilor, este unul dintre ultimele bastioane echipate cu apărători hotărâți ai adevărului. Așadar, când un plan de neconceput de a subtiliza îndrăgitele bijuterii ale coroanei intră în atenția Serviciului, cel mai bun om pentru această misiune, creme de la crème în organizație, agentul numărul unu, este rapid repartizat cazului. Și aproape la fel de repede ajunge la 2 metri sub pământ. Cine ar putea fi în spatele unui asemenea complot diabolic? Un singur om mai poate spera să protejeze țara, să răzbune eliminarea tuturor spionilor Serviciului Secret și să descopere mintea diabolică din spatele complotului de a fugi cu simbolurile supreme ale Imperiului Britanic, bijuteriile coroanei.

Distribuție: Rowan Atkinson, Natalie Imbruglia

Regie: Peter Howitt

Vezi Online

Johnny English

Johnny English… se întoarce

Disponibil în Biblioteca VOD

În această comedie spumoasă cu spioni, Rowan Atkinson revine în rolul agentului secret în care a intrat fără să vrea și care acum nu cunoaște nici frica, nici pericolul. În noua aventură, cel mai improbabil ofițer de informații din Serviciul Secret al Majestății Sale trebuie să oprească un grup de asasini internaționali, înainte de a elimina un lider mondial și de a provoca haos global.

În anii de când cel mai bun spion MI7 a dispărut din rețea, el și-a perfecționat abilitățile unice într-o regiune îndepărtată a Asiei. Lumea are nevoie de el din nou, așa că Johnny English revine în acțiune. Având o singură șansă, el trebuie să folosească cele mai noi dispozitive de înaltă tehnologie pentru a dezvălui o rețea de conspiratori KGB, CIA și chiar MI7. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o opțiune, dar nu și eșecul!

Distribuție: Gillian Anderson, Rosamund Pike, Rowan Atkinson

Regie: Oliver Parker

Vezi Online

Johnny English… se întoarce

Johnny English lovește din nou!

Disponibil în Biblioteca VOD

Noua aventură începe atunci când un atac cibernetic dezvăluie identitățile tuturor agenților sub acoperire activi din Marea Britanie, lăsându-l pe Johnny English drept ultima speranță a serviciului secret. Chemat de la pensie, englezul se aruncă cu capul întâi în acțiune cu misiunea de a găsi hacker-ul. Ca om cu puține abilități și metode analogice, Johnny English trebuie să depășească provocările tehnologiei moderne pentru a face din această misiune un succes.

Distribuție: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller

Regie: David Kerr

Vezi Online

Johnny English lovește din nou!

Dragostea unei vrăjitoare

Din 10 iunie, ora 20:00

Ne aflăm în toamna vrăjitoriei. Doar șase vrăjitoare au mai rămas pe Pământ. Cinci dintre ele apără binele contra răului. Problema care stă în fața lor sunt descendenții. Molok, un vrăjitor malefic nu are urmaș. Morgane, o vrăjitoare bună este mama unui bebeluș adorabil de 11 luni: Arthur.

Pe 14 iulie, la ora 6 dimineața, Arthur va împlini un an și la fel ca toate vrăjitoarele va avea nevoie de un naș. Dacă o vrăjitoare bună va fi nașă, el va servi forțele binelui. Dacă Molok este nașul, el va fi în slujba răului. Pentru a-și salva fiul, Morgane face o vrajă asupra lui Michael Firth, a cărui unică vină este să fie născut pe 14 iunie, la ora 6 a.m. Dacă Michael va fi nașul lui Arthur, micul vrăjitor își va pierde puterile și Molok nu va mai fi interesat de el. Dar Morgane nu a luat în calcul că se va îndrăgosti de el.

Distribuție: Gil Bellows, Jean Reno, Vanessa Paradis

Regie: Rene Manzor

Vezi Online

Dragostea unei vrăjitoare

Decalaj orar

Din 11 iunie, ora 20:00

Ea fuge de un om pe care speră că nu-l mai iubește. El fuge de o femeie pe care crede că încă o mai iubește. El are un bilet clasa I pe un zbor de la New York la Munchen. Ea are un bilet ieftin, de ultim minut, pentru Mexico City. El este la limita unei căderi nervoase, dar nu vrea să recunoască. Ea înțelege pentru prima oară că viața ei este ratată. Ea este vorbăreață, extrovertită, nu trece neobservată. El este discret, taciturn, retras. Felix și Rose sunt total nepregătiți să se întâlnească.

Distribuție: Juliette Binoche, Jean Reno

Regie: Danièle Thompson

Vezi Online

Decalaj orar

Pentru binele vostru

Din 17 iunie, ora 20:00

Arthur, Kalle și Yus, trei socri care nu ar putea fi mai diferiți unul de celălalt. Dar ei au un lucru în comun: fiicele lor sunt toate îndrăgostite. Antonia și-a anulat nunta pentru că s-a îndrăgostit de un activist politic. Luna s-a îndrăgostit de un fotograf de nuduri. Iar Sophie chiulește de la școală pentru a-și petrece timpul cu Andi, care are conexiuni cu criminali dubioși. Neavând altă opțiune improbabilul trio de tați decide să încheie un pact secret cu un singur scop: ginerii trebuie să plece! Ca să scape de aceștia ei se vor imbarca într-o călătorie amuzantă de unde nicio idee nu pare prea nebunească!

Distribuție: Heiner Lauterbach, Jürgen Vogel, Hilmi Sözer, Janina Uhse, Lisa-Marie Koroll

Regie: Marc Rothemund

Pentru binele vostru

Studenta și domnul Henri

Din 18 iunie, ora 20:00

Dl Henri (Claude Brasseur) un bătrân și morocănos pensionar locuiește liniștit în apartamentul său parizian. Totuși sănătatea sa schimbătoare face dificil traiul pe cont propriu. Împotriva voinței lui, fiul său Paul (Guillaume de Tonquedec) îl convinge să-i închirieze o cameră lui Constance (Noemie Schmidt), o tânără studentă plină de viață. Departe de a fi fermecat de nou venită, el o va folosi să creeze haos în sânul familiei sale.

Distribuție: Claude Brasseur, Guillaume de Tonquedec, Noémie Schmidt

Regie: Ivan Calbérac

Studenta și domnul Henri

Parteneri împotriva crimei

Din 24 iunie, ora 20:00

Prudence și Bélisaire Beresford au decis să ia o pauză binemeritată. Dar o moștenitoare rusoaică extrem de bogată dispare, iar Prudence nu rezistă la chemarea pericolului... Bélisaire este obligat să-și urmeze soția turbulentă. Ancheta îi va conduce pe urmele unui medic misterios care deține secretul tinereții veșnice. A treia parte a aventurilor celebrului cuplu Beresford creat de Agatha Christie, această nouă aventură realizată de Pascal Thomas, interpretată de Catherine Frot și André Dussollier, amestecă toate ingredientele comediei polițiste, adesea caustică, uneori înspăimântătoare și întotdeauna amuzantă!

Distribuție: Catherine Frot, André Dussollier

Regie: Pascal Thomas

Parteneri împotriva crimei

Corespondentul

Din 25 iunie, ora 20:00

Malo și Stephanie sunt doi liceeni cam naivi, proaspăt debarcați la colegiu. Planul lor pentru a deveni populari este să primească în gazdă un corespondent german, de preferință cât mai stilat. Nicio șansă pentru Malo, care dă peste o fată gotică ce îl va face să trăiască un adevărat infern.

Distribuție: Charles Berling, Sylvie Testud, Jimmy Labeeu

Regie: Jean-Michel Bensoussan

Corespondentul

 

Comediile europene de pe Focus Sat TV se văd online în App

Canalul Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Ai ratat un film difuzat pe Focus Sat TV pe care voiai să-l vizionezi? Îl vei găsi în Biblioteca VOD din Focus Sat App și il vei putea urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Focus Sat TV, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Pregătește-te să iei cu tine filmele din Focus Sat App, oriunde vei merge vara aceasta!

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și beneficiezi de oferta specială cu 50% reducere în prima lună! În plus, beneficiezi și de 7 zile de testare gratuită a aplicației pe orice ecran smart, de oriunde din UE.

Oferta TV Online