Premierele lunii iulie în Focus Sat App
Înapoi la blog

Premierele lunii iulie în Focus Sat App

05.07.2023 Recomandări TV

Colorează-ți vara cu noi filme europene și producții românești pe Focus Sat TV și în Focus Sat App

Titluri proaspete marca Studiocanal

În numele ei

Disponibil în Biblioteca VOD

În 1982, André Bamberski (Daniel Auteuil)află despre moartea fiicei sale de 14 ani, Kalinka, în timp ce ea era în vacanță cu mama și tatăl vitreg în Germania. Convins că moartea ei nu a fost un accident Bamberski începe să investigheze. Un raport al autopsiei făcut de mântuială îi stârnește suspiciunile și îl determină să-l acuze pe tatăl vitreg al fiicei sale, doctorul Dieter Krombach, drept criminal. Incapabil să-l acuze pe Krombach în Germania, Bamberski încearcă să ducă procesul în Franța unde el își va dedica viața răzbunării Kalinkăi și întemnițării lui Krombach.

Distribuție: Daniel Auteuil, Sebastian Koch, Marie-Josée Croze

Regie: Vincent Garenq

Vezi Online

În numele ei

Fata din ceață

Disponibil în Biblioteca VOD

Bazat pe romanul cu același nume, apreciat la nivel internațional, “Fata din ceață” tratează dispariția bruscă a Annei Lou, o tânără de 16 ani dintr-un mic sat de munte din Alpii italieni. Chemat să investigheze misterul este enigmaticul detectiv Vogel, care realizează curând că acest caz este departe de a fi simplu. Lucrând contra cronometru și în mijlocul unei frenezii mediatice fără precedent, Vogel trebuie să folosească metodele sale neconvenționalele ca să descopere adevărul într-un oraș în care motivele sunt obscure, faptele sunt distorsionate și toată lumea ar putea fi suspectă.

Distribuție: Toni Servillo, Alessio Boni, Lorenzo Richelmy

Regie: Donato Carrisi

Vezi Online

Fata din ceață

Profu’ de sex

Din 8 iulie, ora 20:00

Ramu Gupta (Jimi Mistry), un tânăr profesor de dans indian și un fan al filmelor musical, se mută în Statele Unite pentru a găsi faima și a se îmbogăți. Însă această căutare se dovedește mai dificilă decât se aștepta. Datorită unei combinații de circumstanțe, el devine un guru care predă spiritualitatea prin sex. Între timp, se îndrăgostește de Sharonna (Heather Graham), actriță porno în timpul ei liber.

Distribuție: Jimi Mistry, Heather Graham, Marisa Tomei, Christine Baranski, Bobby Cannavale

Regie: Daisy von Scherler Mayer

Vezi Online

Profu’ de sex

Hollywoo

Din 9 iulie, ora 20:00

Jeanne este o artistă franceză care dublează vocea unei actrițe americane într-un serial de succes. Dar într-o zi, actrița americană aruncă bomba anunțând că se retrage din actorie definitiv. Ca urmare, viața lui Jeanne se prăbușește: nu mai lucrează, nu mai are venituri, nimic. Jeanne își dă seama că poate face un singur lucru, dar este pe termen lung. Ea își ia destinul în propriile mâini și decide să facă un lucru aparent imposibil. Pleacă la Los Angeles pentru a o găsi pe vedeta americană și a o convinge să se răgândească. În Statele Unite, mai întâi se confruntă cu probleme, dar apoi dă peste Farres, care îi deschide porțile lumii minunate și uneori ciudate a Hollywood-ului.

Distribuție: Florence Foresti, Jamel Debbouze, Nikki Deloach

Regie: Frédéric Berthe, Pascal Serieis

Vezi Online

Hollywoo

 

Filme românești de legendă

Cuibul de viespi

Disponibil în Biblioteca VOD

Ea fuge de un om pe care speră că nu-l mai iubește. El fuge de o femeie pe care crede că încă o mai iubește. El are un bilet clasa I pe un zbor de la New York la Munchen. Ea are un bilet ieftin, de ultim minut, pentru Mexico City. El este la limita unei căderi nervoase, dar nu vrea să recunoască. Ea înțelege pentru prima oară că viața ei este ratată. Ea este vorbăreață, extrovertită, nu trece neobservată. El este discret, taciturn, retras. Felix și Rose sunt total nepregătiți să se întâlnească.

Distribuție: Juliette Binoche, Jean Reno

Regie: Danièle Thompson

Vezi Online

Cuibul de viespi

Burebista

Din 12 iulie, ora 21:30

În prima parte a secolului I, înaintea erei noastre, Burebista (George Constantin), conducătorul primului stat dac centralizat, luptă pentru unificarea regatului și redobândirea unor vechi ținuturi dacice. Sprijinit de marele preot Deceneu și de comandanții militari geto-daci, Burebista duce o politică abilă de alianțe pentru a se apăra atât de expansiunea romană cât și de celți.

În anii ´70 înaintea erei noastre, expansiunea puternicului Imperiu Roman atinge, la sud de Dunăre, bogatele ținuturi ale Dacilor uniți într-un mare și puternic regat sub sceptrul viteazului Burebista. Proconsulul Hibrida (a cărui soție este fosta iubită a unui gladiator din oastea lui Spartacus revenită la vatră) se și instalează într-o cetate grecească de la mare. Asasinarea lui Iuliu Cezar amână inevitabilul.

Distribuție: George Constantin, Ion Dichiseanu, Emanoil Petruț, Alexandru Repan, Iulian Necsulescu, Vlad Rădescu, Ernest Maftei, Ovidiu Iuliu Moldovan, Florina Cercel

Regie: Gheorghe Vitanidis

Vezi Online

Burebista

Ștefan cel Mare - Vaslui 1475

Din 19 iulie, ora 21:30

La 21 mai 1469, de Sfânta Înălţare, Ştefan cel Mare (Gheorghe Cozorici) participă la hramul Mănăstirii Neamţ unde îl prezintă norodului pe fiul său, Alexandru Vodă. Ştefan cere ajutorul norodului pentru a isprăvi războiul "împotriva neorânduielilor" şi hotărăşte ca toţi ţăranii să primească arme şi să se pregătească de luptă.

Distribuție: Gheorghe Cozorici, Gheorghe Dinică, Violeta Andrei, Anna Széles, Iurie Darie, Sebastian Papaiani, Florin Piersic

Regie: Mircea Dragan

Ștefan cel Mare - Vaslui 1475

Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu

Din 27 iulie, ora 21:30

Țara Moldovei, 1564. Alexandru Lăpușneanu (George Motoi), ultimul descendent al dinastiei Mușatinilor care mai domnise în țară cu câțiva ani în urmă, se întoarce din exilul impus de trădarea boierilor săi. Hotărât să formeze o Moldovă unită, cu puterea concentrată în mâinile sale pentru a pune capăt o dată pentru totdeauna divergențelor dintre boieri, prințul va trebui să înfrunte opoziția aristocraților atrași de furturi și de trădări.

Distribuție: George Motoi, Silvia Popovici, Cornel Coman, Valeriu Paraschiv, Eusebiu Ștefănescu, Dorel Vișan

Regie: Malvina Ursianu

Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu

 

Cu Focus Sat App vezi online și offline premierele lunii

Canalul Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Ai ratat un film difuzat pe Focus Sat TV pe care voiai să-l vizionezi? Îl vei găsi în Biblioteca VOD din Focus Sat App și il vei putea urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Focus Sat TV, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Pregătește-te să iei cu tine filmele din Focus Sat App, oriunde vei merge vara aceasta!

Acum poți descărca pe mobil sau tabletă orice film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și beneficiezi de oferta specială cu 50% reducere în prima lună! În plus, beneficiezi și de 7 zile de testare gratuită a aplicației pe orice ecran smart, de oriunde din UE.

Oferta TV Online