Premierele lunii decembrie la Focus Sat
Înapoi la blog

Premierele lunii decembrie la Focus Sat

05.12.2023 Recomandări TV

În decembrie, starurile se reunesc în Focus Sat app

Seriale originale Canal+

Polițiști fără frontiere

Sezonul 1 din 4 decembrie, Sezonul 2 din 12 decembrie, Sezonul 3 din 21 decembrie

“Polițiști fără frontiere” este un serial unic, de investigații criminale și acțiune care se desfășoară la nivel global și care ia în discuție Carta Curții Penale Internaționale (CPI) prin care se mandatează o unitate specială de criminalitate ce funcționează asemeni FBI-ului, însă cu sediul în Europa. Această unitate este specializată în investigarea crimelor în serie care trec dincolo de granițele europene, care urmărește și aduce criminalii în fața justiției.

Distribuție: Tom Wlaschiha, Donald Sutherland, Lara Rossi, William Fichtner, Marc Lavoine, Gabriella Pession, Richard Flood, Elsa Mollien, Carrie-Anne Moss, Elizabeth Mitchell, Stuart Martin

Regie: Edward Allen Bernero

Vezi online

Polițiști fără frontiere

 

Filme oferite de Studiocanal

Dragoste după gratii

Din 2 decembrie

Deja încarcerată de patru ani, adolescenta rebelă, Anna Amari, este transferată într-un centru de detenție pentru femei unde chiar de la început îi va atrage atenția lui Jean Firmino, directorul centrului. Dar chiar dacă Jean are de peste două ori vârsta Annei, se află într-o căsnicie aparent stabilă, cu o fiică tânără și un loc de muncă bun, obsesia lui periculoasă și puternică pentru deținuta înflăcărată îl va arunca în curând într-o aventură amoroasă atotconsumatoare și pasională.

Distribuție: Adèle Exarchopoulos, Guillaume Gallienne, Stéphanie Cléau

Regie: Pierre Godeau

Vezi online

Dragoste după gratii

Răul pietrelor

Disponibil în app

Gabrielle locuiește într-un sat din sudul Franței, într-o epocă în care visul ei de a-și găsi iubirea adevărată este considerată scandaloasă. Împotriva dorinței ei, părinții o căsătoresc cu José, un fermier spaniol care, cred ei, o va transforma într-o femeie respectabilă. În ciuda devotamentului lui José, Gabrielle își jură că nu-l va iubi niciodată și trăiește ca o prizonieră constrânsă de regulile societății de după al doilea război mondial. Totul până în ziua în care este trimisă în Alpi. Acolo îl întâlnește pe André Sauvage, care reaprinde în ea pasiunea.

Distribuție: Marion Cotillard, Louis Garrel, Alex Brendemühl

Regie: Nicole Garcia

Vezi online

Răul pietrelor

Surori

Din 9 decembrie

De treizeci de ani surorile franco-algeriene Zorah, Nohra și Djamila sperau să-și găsească fratele Rheda, răpit de tatăl său și ascuns în Algeria decolonizată. Relația lor este zguduită când Zorah decide să scrie o piesă bazată pe evenimentele traumatice din copilăria lor care i-au bântuit toată viața. Dar când află că tatăl lor este pe moarte, cele trei surori decid să meargă în Algeria fiind ultima ocazie de a-l face să dezvăluie unde se află fratele lor. Când trecutul le ajunge din urmă, cele trei surori nu au de ales decât să-și lase diferendele deoparte.

Distribuție: Isabelle Adjani, Rachida Brakni, Maïwenn

Regie: Yamina Benguigui

Vezi online

Surori

Surori adoptate

Din 10 decembrie

Povestea unei familii alcătuite din femei ale căror vieți nu sunt niciodată ușoare, dar care, în timp, reușesc să-și depășească dificultățile. Nu există loc pentru iubire în viața lor, așa că, desigur, atunci când una dintre ele se îndrăgostește, lumea lor este dezechilibrată. Toată lumea încearcă din răsputeri să găsească un nou echilibru. Dar soarta abia le dă șansa să-și tragă sufletul înainte de a le arunca într-o realitate cu totul nouă. Încă o dată, familia trebuie să o ia de la capăt. Procesul de adopție trebuie să înceapă din nou, obligându-le pe fiecare să-și găsească noul loc.

Distribuție: Marie Denarnaud, Denis Ménochet, Clémentine Célarié

Regie: Mélanie Laurent

Surori adoptate

Rămas bun, Berlin

Din 16 decembrie

În timp ce mama lui se află la reabilitare și tatăl este plecat într-o călătorie de afaceri împreună cu asistenta sa, adolescentul de 14 ani Maik își petrece vara plictisit și singur la vila părinților săi. Își face apariția și Tschick, un adolescent rebel. Acesta este un imigrant rus, neînțeles de cei din jurul său, care fură o mașină și decide să facă o excursie departe de Berlin avându-l pe Maik însoțitor în călătorie.

Distribuție: Tristan Göbel, Aniya Wendel, Justina Humpf

Regie: Fatih Akin

Rămas bun, Berlin

Iubire cu gust de afine

Din 17 decembrie

Elizabeth, o tânără dezamăgită, se angajează într-o căutare a sufletului pentru a se îndepărta de inima zdrobită. Pe măsură ce rănile emoționale încep să se estompeze, experiențele lui Elizabeth cu o serie de străini deconectați duc la capitole noi și neașteptate în viaţă. Încet, Elizabeth începe să renunțe la trecut în timp ce descoperă o nouă cale pentru ea însăși; una spre adevărata dragoste. Elizabeth comandă în fiecare seară o tartă în cafeneaua lui Jeremy. Îi povestește cum a fost părăsită de iubitul ei. Filmat pe legendara "Route 66", această reflecție asupra iubirii și a descoperirii de sine este un road-movie sentimental, ce-i oferă cântăreței Norah Jones prima ocazie de a juca într-un film.

Distribuție: Norah Jones, Jude Law, Natalie Portman, Rachel Weisz, David Strathairn, Chad R. Davis

Regie: Kar-Wai Wong

Iubire cu gust de afine

Simpatico

Din 23 decembrie

Trei persoane comit o înșelătorie la cursele de cai și acum, mulți ani mai târziu, o crimă cu care au trăit atât de mult timp în suflet a revenit să-i bântuie. Vincent T. Webb (Nick Nolte) este bețivul, marcat de vinovăție, care vrea să mărturisească totul. Lyle Carter (Jeff Bridges) este crescătorul de cai bogat, căsătorit nefericit cu Rosie (Sharon Stone), care vrea să-și păstreze trecutul îngropat și viața șubredă intactă.

Distribuție: Nick Nolte, Jeff Bridges, Sharon Stone

Regie: Matthew Warchus

Simpatico

Frivolitate

Din 30 decembrie

Manual Jordan (Billy Bob Thornton) și-a executat condamnarea și este eliberat din închisoare pentru bună purtare, după ce a executat deja 22 de ani pentru uciderea adolescentului Abner Easley, în timpul unei tentative de jaf. Acesta se întoarce în orașul unde a comis crima, pentru a se răscumpăra pentru păcatul său, cunoscând-o pe sora celui pe care l-a ucis, Adele Easley. Manual profită de faptul că femeia nu îl recunoaște și în încercarea lui de a obține iertarea ei, se aproprie de Adele, iar relația lor începe să se dezvolte.

Distribuție: Billy Bob Thornton, Morgan Freeman, Kirsten Dunst, Holly Hunter

Regie: Ed Solomon

Frivolitate

Desigur... poate că...

Din 31 decembrie

Will, la treizeci de ani, este pe punctul de a divorța. Fiica de zece ani, Maya, vrea să știe totul despre viața înainte de căsătorie, despre cum s-au cunoscut și s-au îndrăgostit părinții ei. Pentru fiica sa, Will acceptă să-și amintească. Povestea lui Will (Ryan Reynolds) începe în anul 1992, când era un tânăr ucenic într-ale politicii care se muta din Wisconsin în New York pentru a se implica în campania prezidențială. Pentru Maya, Will reînvie un trecut văzut de un tânăr idealist care învață dedesubturile politicii și este implicat în trei relații sentimentale.

Distribuție: Ryan Reynolds, Rachel Weisz, Abigail Breslin

Regie: Adam Brooks

Desigur... poate că...

 

Serial disponibil exclusiv în Focus Sat app

Nu se moare printre prieteni

Tot serialul disponibil în app

Hermann Wiegand (70 ani), afacerist și profesor la Universitatea din Bonn și aflat în fruntei listei de candidați la Premiul Nobel în afaceri, este găsit mort la el acasă într-o dimineață de iubita lui Annette (62 ani). Mai târziu în acea zi, Anette, Joachim (70 ani), Ella (66 ani) și Friedrich (68) ani, care au făcut toți parte din inseparabila lor gașcă de veacuri, stau în dormitorul vilei din Bonn și își plâng prietenul. Joachim își dă seama că Premiul Nobel pentru economie de anul acesta va fi anunțat în doar cinci zile. Ei vin cu un plan îndrăzneț: să țină secretă moartea prietenului lor timp de cinci zile până când sunt anunțate nominalizările. Efortul lor le pune repede la încercare prietenia și lucrurile scăpa de sub control.

Scenariul serialului este bazat pe romanul best seller “Stockholm” scris de Noa Yedlin.

Distribuție: Iris Berben, Heiner Lauterbach, Adele Neuhauser

Regie: Noa Yedlin

Nu se moare printre prieteni

 

Cu Focus Sat app vezi online și offline premierele lunii

Premierele lunii sunt difuzate pe canalul Focus Sat TV, disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Ai ratat un film difuzat pe Focus Sat TV pe care voiai să-l vizionezi? Îl vei găsi în Biblioteca VOD din Focus Sat app și il vei putea urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Focus Sat TV, este posibil cu Focus Sat app pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe AICI.

Acum poți descărca pe mobil sau pe tabletă orice film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Pregătește-te să iei cu tine filmele din Focus Sat app și să le urmărești de oriunde ești chiar și atunci când nu ești conectat la internet! Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile să testezi gratuit aplicația pe orice ecran smart, de oriunde din U.E.

TV online