Premierele DIVA în luna femeilor
Înapoi la blog

Premierele DIVA în luna femeilor

06.03.2023 Recomandări TV

Lasă-te inspirată de poveștile emoționante sau amuzante spuse prin prisma unor personaje puternice, în interpretarea unora dintre cele mai cunoscute actrițe din industria filmului

Luna martie este dedicată doamnelor și domnișoarelor, la DIVA. Postul de televiziune difuzează în premieră filme cunoscute, cu și despre femei, în care joacă actrițe celebre precum Julia Roberts, Meryl Streep, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Keira Knightley, Jane Fonda și Jennifer Garner. Iată câteva recomandări dintre producțiile pe care le poți urmări la DIVA în zilele de vineri și sâmbătă de la ora 20:00:

 

Notting Hill

10 martie

Aceasta este una dintre cele mai celebre comedii romantice din istorie, laureată cu un premiu BAFTA. William Thacker (Hugh Grant) este proprietarul unei librării londoneze, iar Anna Scott (Julia Roberts) este o actriță celebră de la Hollywood care filmează o peliculă de epocă în Marea Britanie. Cei doi se cunosc întâmplător și proverbialele scântei apar instantaneu. Spike (Rhys Ifans) face deliciul poveștii, în rolul colegului de apartament excentric al lui William.

           

Provocarea

17 martie

Producția a primit 3 nominalizări Oscar și este inspirată de evenimente reale, din Los Angeles-ul anilor ’20, fiind regizat de Clint Eastwood. Christine Collins (Angelina Jolie) este o mamă îndurerată, care nu crede că poliția i-a găsit fiul dispărut și insistă că băiatul în cauză nu este copilul său.         

 

Erin Brockovich

31 martie

De această dată, Julia Roberts (laureată cu premiul Oscar pentru acest rol) interpretează rolul de mamă singură care se angajează, cu mari insistențe, în biroul unui avocat. La fața locului, aceasta inițiază un proces de amploare, care scoate la iveală otrăvirea sistematică a canalizării unui orășel din California. Filmul este inspirat din fapte reale, iar adevărata Erin Brockovich apare în film, în rolul unei chelnerițe. Julia Roberts a câștigat pentru acest rol 20 de milioane de dolari, cea mai mare sumă plătită unei actrițe, până la acea dată.

 

Alte câteva filme dedicate femeilor care te-ar putea interesa sunt:

  • Bunica-i șefa! (pe 11 martie cu Jane Fonda și Lindsay Lohan)
  • Inventarea minciunii” (pe 18 martie cu Jennifer Garner și Ricky Gervais)
  • Shakespeare îndrăgostit” (pe 24 martie cu Gwyneth Palthrow, Joseph Finnes și Judi Dench)
  • Anna Karenina” (pe 25 martie cu Keira Knightley și Jude Law)

Întră în atmosfera de primăvară și lasă-te înconjurată de flori și filme clasice emoționante alături de DIVA!

 

Premierele de la DIVA se văd online cu Focus Sat App

Canalul DIVA este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile DIVA, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe AICI.

Dacă nu ai deja aplicația o poți descarca și testa gratuit timp de 7 zile pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop, smart TV. Poți adăuga în lista de favorite filmele și serialele preferate de la DIVA și nu ratezi nicio premieră sau episod nou.

Testează 7 zile gratuit