Plouă cu premiere la Focus Sat TV în această toamnă
Înapoi la blog

Plouă cu premiere la Focus Sat TV în această toamnă

25.08.2023 Recomandări TV

Toamna aceasta ți-am pregătit un regal de producții Canal+ Original din cele mai diverse genuri la Focus Sat TV și în Focus Sat App.

Așadar îți recomandăm să îți rezervi timp pentru a te bucura săptămânal de un nou serial bun alături de cei dragi.

Programul de lansări tradițional săptămânal (difuzarea a câte 2 episoade noi în zilele de luni și joi) pe care l-am avut până acum la Focus Sat TV pentru producțiile în premieră va fi înlocuit, începând din luna octombrie, de modelul de lansări tip binging – difuzarea zilnică a unor noi episoade. În Focus Sat App se vor lansa de asemenea sezoane integrale din noi seriale care vor fi disponibile exclusiv online.

Prin vizionare tip binging te vei putea cufunda mai ușor în poveste de la început până la sfârșit, fără întreruperi nedorite, le vei putea împărtăși mai repede prietenilor părerea ta despre serialele vizionate.

Titluri noi Canal+ Original în această toamnă:

Poarta roșie (La Porta Rossa)

Sezonul 3 din 21.09

Pășește într-o lume încărcată de mister, în care realitatea și evenimentele supranaturale inexplicabile coexistă! Producție italienească care captivează prin balansul dintre investigația polițistă, povestea de dragoste și componenta paranormală, serialul Poarta roșie continuă în sezonul 3 cu o nouă crimă și o nouă viziune tulburătoare! De data aceasta comisarul Cagliostro va trebui să-și salveze tânăra prietenă Vanessa de un inimaginabil pericol: el însuși! În ultima lor aventură împreună, Cagliostro și Vanessa vor fi dușmani și aliați în același timp încercând din răsputeri să rezolve misterul care le leagă vieţile: motivul pentru care Cagliostro este Umbra Vanessei.

Sezonul 1 și Sezonul 2 sunt integral disponibile în Focus Sat App.

Vezi Online

Poarta roșie (La Porta Rossa)

Brigada (B.R.I.)

Din 09.10

Fost soldat al Forțelor Speciale, Saïd a devenit noul lider al B.R.I. (Brigade de recherche et d'intervention), o unitate de elită din cadrul Poliției Naționale Franceze care este formată din ofițeri de poliție tineri și foarte bine antrenați să lupte împotriva crimei organizate și a terorismului. El preia rolul lui Patrick, un polițist de modă veche care a petrecut prea mult timp în compania celor certați cu legea. În timp ce Brigada de cercetare și intervenție este prinsă într-un război între bande care ar putea să distrugă Parisul, Saïd se luptă să-și păstreze valorile morale și să-și găsească drumul în calitate de nou lider al unității. Va fi el, ca și Patrick înaintea lui, forțat să intre în lumea criminalilor pentru a putea lupta împotriva lor?

Toate episoadele vor fi integral disponibile în Focus Sat App chiar din ziua lansării, 09.10.

Brigada (B.R.I.)

Stagiarii (Hippocrate)

Sezon 1 din 16.10 | Sezon 2 din 23.10

Trei studenți la medicină și un medic legist sunt nevoiți să preia conducerea secției de Medicină Internă a unui spital în timp ce medicii primari sunt în carantină după ce au intrat în contact cu un pacient care avea meningită contagioasă. Aceștia nu știu însă că această carantină temporară este pe cale să fie prelungită pe termen nelimitat. Denumit în original Hippocrate după numele celui mai vestit doctor al Greciei antice al cărui jurământ eponim a devenit codul universal al medicilor, serialul dezvăluie o realitate cu mult diferită de promisiunea lor de a lucra numai pentru „binele pacienților” și de a „nu face niciodată rău nimănui”. Sau așa cum afirmă la un moment dat un stagiar: „Medicina nu este o carieră. Este un blestem.”

Stagiarii (Hippocrate)

Instinto

Din 30.10

Marco Mur este un tânăr om de afaceri care conduce una dintre cele mai de succes companii tehnologice din lume, ALVA. În ciuda faptului că este popular, Marco nu are o viață socială interesantă și este extrem de singuratic. Rămâne bântuit de o traumă din trecut și își găsește confortul doar în sport și în frecventarea unui club privat. Oamenii merg la acest club doar pentru a-și da frâu liber celor mai sălbatice fantezii fără nicio teama sau restricție. Dar totul se schimbă când Marco o întâlnește pe Carol, noul psiholog educațional care are grijă de fratele său José, un tânăr care are autism. Alături de ea Marco își va întâlni și cel mai mare dușman: pe sine. Datorită ei, el va descoperi că niciodată nu este prea târziu să iubești, chiar dacă pasiunea, intimitatea și dragostea aduc de cele mai multe ori durere.

Instinto

Spotless

Din 06.11

Cu un scenariu scris de Ed McCardie, câștigător al premiului BAFTA, acest serial dramă noir, pe alocuri presărat cu umor, ironie și ireverență, spune povestea lui Jean a cărui viață ordonată este dată peste cap când fratele său Martin intră brusc în viața lui angrenându-l în lumea crimei organizate. Pe fundalul afacerii de nișă a lui Jean care conduce o firmă de servicii de curățenie profesională a locurilor în care s-au comis crime, gangsterii, corupția, drogurile și moartea pândesc constant! În ceea ce pare imposibil de atins - Jean, Martin și familia lor disfuncțională se luptă să obțină controlul asupra vieții, afacerilor și destinului lor comun.

Spotless

Midnight Sun

Din 14.11

Serialul thriller bazat pe un scenariu de excepție ne-o prezintă pe Kahina Zadi, un ofițer de poliție francez, care călătorește la Kiruna, o mică comunitate minieră din îndepărtatul nord al Suediei, pentru a investiga uciderea brutală a unui cetățean francez. Cu ajutorul lui Anders Harnesk, un procuror suedez și membru al Sami, un trib indigen antic și misterios din Scandinavia, ei pornesc investigația însă curând se confruntă cu noi crime, iar crima inițială se dovedește a fi doar vârful aisbergului. Kahina și Anders își dau seama că în spatele tuturor acestor crime se află o conspirație secretă veche de zece ani în care sunt implicați mulți dintre locuitorii orașului. Kahina se trezește în fața unui criminal în serie nemilos, mereu cu un pas înaintea investigatorilor, care are un plan macabru și propriul trecut dureros.

Midnight Sun

Sanctuary

Din 21.11

Helena “Hel” primește o invitație să-și viziteze sora geamănă, Siri, de care este înstrăinată și care se află la un sanatoriu exclusivist situat în decorul idilic al Alpilor italieni. Tensiunea crește curând când Hel refuză cererea lui Siri de ajutor pentru a se ocupa de unele afaceri, schimbând locul cu ea pentru câteva zile. Spre groaza ei, Hel se trezește a doua zi și o găsește pe Siri plecată. Ea realizează curând că Siri nu se mai întoarce și că sanatoriul este departe de ceea ce poate fi numit un loc de recuperare. Hel realizează că este prinsă într-un coșmar în care nimeni nu este ceea ce par a fi și toată lumea crede că ea este Siri. Înconjurată de cei mai mari manipulatori și amenințători oameni, evadarea trece pe plan secund. Prima problemă a lui Hel este simplă: supraviețuirea...

Sanctuary

Carlos

Din 28.11

Mini-seria se bazează pe povestea adevărată a revoluționarului Ilich Ramírez Sánchez, cunoscut și sub numele de Carlos Șacalul, un revoluționar marxist născut în Venezuela care se aliniază cauzei palestiniene și devine cel mai cunoscut terorist din lume. El a fondat o organizație teroristă mondială și, după mai multe atentate greșite, a condus raidul din 1975 asupra sediului OPEC (Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol) din Viena, unul dintre cele mai îndrăznețe acte de terorism din istorie. De la primele sale zile ca ucenic în mișcarea revoluționară și până la căderea sa finală, Carlos a devenit o figură de legendă.

Carlos

Cu Focus Sat App vezi online și offline premierele lunii

Canalul Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV Satelit Acces, precum și în toate pachetele TV Online Play TV.

Ai ratat un film difuzat pe Focus Sat TV pe care voiai să-l vizionezi? Îl vei găsi în Biblioteca VOD din Focus Sat App și il vei putea urmări oricând și de oriunde pe orice ecran smart.

În cazul în care ai un pachet TV Satelit Acces activ și vrei să urmărești online transmisiunile Focus Sat TV, este posibil cu Focus Sat App. Descarci gratuit aplicația și te autentifici cu datele din Contul meu Focus Sat. Află mai multe.

Acum poți descărca pe mobil sau tabletă orice film disponibil în Biblioteca VOD Focus Sat și să îl vezi offline de oriunde te afli, de ori de câte ori dorești.

Pregătește-te să iei cu tine filmele și serialele din Focus Sat App, oriunde vei merge toamna aceasta!

Alege acum pachetul TV Online Play TV sau Play TV Extra și ai 7 zile sa testezi GRATUIT aplicația pe orice ecran smart, de oriunde din U.E.

Oferta TV Online