Petrece weekend-ul de Halloween cu filme de groază
Înapoi la blog

Petrece weekend-ul de Halloween cu filme de groază

26.10.2022 Recomandări TV

Sărbatoarea de Halloween este momentul cel mai bun pentru a urmări filme care te pun pe jar!

Cu greu vei uita un film de groază bine facut, acțiunea și personajele care te-au îngrozit te pot urmări și vei retrăi emoțiile pe care ți le-a provocat mult timp după ce l-ai vizionat.

De aceea, după ce te întorci de la colindat, te invităm să rămăi tot weekend-ul în atmosfera de Halloween alegând să vezi următoarele filme înfricoșătoare din catalogul FilmBox OnDemand al Aplicației Focus Sat!

 

Vivarium

Vivarium

După ce au vizitat un agent imobiliar care îți dă fiori numai când te uiți la el, un tânăr cuplu Tom și Gemma care își caută casa perfectă sunt conduși în Yonder, o comunitate rezidențială în care fiecare casă este vopsită în verde, fiecare curte are iarba perfect cosită și fiecare nor de pe cer seamănă cu un tablou dintr-o pictură impresionistă. Nu trece mult timp până când cei doi realizează că sunt prinși în acest misterios cartier labirintic și încearcă cu disperare să scape, dar nu găsesc ieșirea din Yonder.

Vezi online

 

Insidious

Insidious

Soții Josh și Renai se mută împreună cu cei trei copii ai lor într-o frumoasă casă veche în stil victorian, însă, înainte de a avea timp să își despacheteze toate obiectele de uz casnic, evenimente bizare încep să se petreacă în jurul lor. Fiul lor, Dalton, își propune să exploreze podul locuinței, dar se prăbușește de pe scară și se lovește la cap, iar în dimineața următoare intră într-o stare vecină cu coma, din care medicii de la spital nu sunt capabili să îl mai trezească. Copilul care nu răspunde la niciun fel de stimul exterior, iar părinții își dau seama că nu casa este bântuită de fantome, ci băiatul aflat în stare de letargie atrage ca un magnet forțele malefice, mintea lui fiind prizonieră într-un tărâm îndepărtat denumit The Further.

Vezi online

 

Black Cadillac (Cadillacul negru)

Black Cadillac (Cadillacul negru)

Cunoscătorii coșmarurilor cinematografice care au loc pe autostradă din clasicele “Joy Ride”, “The Hitcher”, “Duel”, vor gasi acest film confortabil de familiar. Dar, în loc să fie o pastișă sau o reinterpretare, „Cadillacul negru” este pur si simplu o mică și artizanală bijuterie: trei prieteni gălăgiosi întorcându-se acasă noaptea târziu din Minnesota spre Wisconsin, sunt urmăriți fără milă, hărțuiți de o mașina neagră misterioasă. Lucrurile par a se întoarce în favoarea lor atunci când culeg de pe drum un aparent amabil polițist, insa ne vom da seama imediat că este ceva necurat în legatură cu el. Lucirea diabolică din ochii lacestuia este un semn al răsturnărilor de situație care vor urma.

Vezi online

 

Scary Stories To Tell In The Dark (Povești de groază de spus pe întuneric)

Scary Stories To Tell In The Dark (Povești de groază de spus pe întuneric)

Într-un orășel fiica unei familii înstărite a dispărut misterios cu mulți ani în urmă. Casa familiei este acum o ruină, iar legendele care circulă în oraș despre monștrii care ar bântui proprietatea îi fascinează pe adolescenții locali care decid să riște și să vadă cu ochii lor dacă aceștia sunt reali sau doar o invenție. În casă dau peste o carte ce a aparținut fetei dispărute, un fel de jurnal cu monștrii care acum încep să prindă viață și să terorizeze fiecare adolescent din grup. Cu cât frica este mai mare, cu atât monștrii de care se tem devin mai reali.

Vezi online

 

Stevie

Stevie

După o lungă perioadă de timp în care au încercat să-și întemeieze o familie, Claire și Adrian adoptă în sfârșit o fetiță. Intrarea Isabelei în casa lor este așteptată și dorită de toată lumea, însă noii ei părinți își dau seama cât de greu poate fi pentru un copil de 8 ani, care are un trecut diferit de al lor, să se adapteze unei vieți noi. Lucruri ciudate încep să se petreacă după ce Isabel și "Stevie", prietenul ei imaginar, se mută cu Claire și Adrian. Situația devine și mai complicată atunci când Stevie devine agresiv. Numai Claire și Isabel știu că Stevie nu este doar rodul imaginației fetiței. Claire va face tot ce îi stă în putință pentru a afla cine este Stevie și ce vrea de fapt. Dacă reușește, există șansa de a-și regăsi liniștea și de a avea familia pe care și-a dorit-o întotdeauna.

Vezi online

 

House of 9 (Casa cu cei 9)

House of 9 (Casa cu cei 9)

Nouă străini - un preot, un dansator, un desinger, un rapper, un fost tenisman profesionist, o femeie eliberată condiționat, un compozitor ratat, soția lui și un detectiv - sunt răpiți la întâmplare, drogați și închiși într-o casă de un maniac bogat. Sunt informați că acolo sunt 74 de camere de supraveghere și că numai unul dintre ei va supraviețui și va câștiga 500 de milioane de dolari ca sa păstreze secretul. Jocul psihologic începe, participanții fiind în același timp îngroziți, dar și dornici de a câștiga imensa sumă de bani.

Vezi online

 

Acces online nelimitat la catalogul FilmBox OnDemand

Cu Aplicația Focus Sat ai acces gratuit și nelimitat la întreg catalogul FilmBox On Demand, cu oricare dintre pachetele TV Satelit Acces sau TV Online Play TV.

Dacă nu ești client Focus Sat, testează gratuit Aplicația Focus Sat și ai acces nelimitat timp de 7 zile la Biblioteca FilmBox OnDemand.

Testează 7 zile gratuit